Po?kodba pnevmatike in težave z rezervnim kolesom

Začel/a _janez_, Marec 20, 2007, 05:41:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

_janez_

Ne vijakov ni ker je tovarničko tako narejeno, je v navodilih prav detajl narisan kako ta vijak prime jekleno feltno s konusom. Tako da tle ni debate.
Guma je bila pri vulkanizerju in jko je ojažal, bula je sicer ostala ampak garantira da je 100% varna.
Sem pa opazil drugi problem, samo nimam časa zdaj težit. namreč ko sem dal rezervno gumo gor je napisalo, da je guma preluknjana, ?e zdaj mi ni jasno kako lahko računalnik re?e da je preluknjana, ?e je sploh ne pozna. Nekaj časa je svetil STOP pol pa se je ugasnilo in se pri?gal SERVICE  in nezadosten tlak v pnevmatikah. Sva?ta! nič bodo popravili tudi to! Po navodilih bi moglo kazat kolo ni zaznano in narisat avto brez tega kolesa.

garac

zanimivo, iz tako neznatnega problema je nastala prava ?panska limonada. Itak bodo spet doktorirali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

_janez_

Jao ko me bodo zagledali na vratih bodo rekli spet en mulc ki ne ve kaj bi in išče pizdarije. Sem pa govoril z unim gospodom ki je dal članek v Direkt. On ima toliko zgodbic da bi lahko knjigo napisal. Baje mu v Kopru avta niso hotli pogledat, ker mu zadaj piše ?tolfa. Pa jim ga je kar tam pustu pa ga niti premaknili niso. Samo jih je zajebal ker jim je kredo postavil spodaj, ko so rekli da so avto pogledali in jim je dokazal, da ga niso. Pol so ga pa nasilo čez no? kao poravili. Sem ga povabil na forum pa je rekel da nima neta. ?koda!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

_janez_

Xandrej

Tvoj avto ima senzor tlaka na gumah ki so gor 17 col. Seveda ta senzor pride okoli 80 jurjev in vrjemi, da ga v rezervo ne ti??ijo. To je normalno. Rezerva je namenjena do prvega vulkanizerja in to je to. Pravi va?ki vulkanizerji ko grejo s pajserom okoli gume ki jo dol dajejo iz felne pa se zgodi da ta senzor odlomijo seveda se tukaj prava ?panska nadljevanka za?ne.

Programsko se senzorji izklopijo in jih pa? pol nimaš ve? kao...

_janez_

Andrej preberi ?e enkrat kaj je težava!

Avto je rezervno gumo prepoznal kot preluknjano, kar ne bi smel, javit bi mogu da ni kolesa, vsaj po navodilih.

touster

Je še kdo reševal problem z "nehomologirano" rezervno? Jaz imam homologirano 16 in 17 col, za rezervno pa 195/65-15 gumo. Danes sem šel mimo Citroen servisa v Krškem pa mi je gospodična na šaltru povedala da oni tega ne delajo in me je pošiljala v Ljubljano.
Skratka, če kdo ve kje bi mi lahko brez(plačno) problema dodali še eno dimenzijo (ali drugo rezervno) bi bil zelo vesel (dam za pivo).