CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Porihtani avti nimajo cene,seveda za lastnika.Ampak če se ga prodaja je treba neko ceno postavit.Seveda so cene "navite",ampak,kaj veš...lahko se najde pacjent,ki je pripravljen plačati toliko,kolikor želiš.
Zame osebno so cene za spako ali za žabo od 3 do 10000eur,kar je več,je res navito,pustimo redke primerke,to je druga zgodba.
Žabam je pa cena narasla(ZELO) zaradi arabcev,katerim je v zadnjih letih postala všeč.Oni z dinarčki nimajo problemov in plačajo avto,kolikor je pač cena,raje še malo več za vsak slučaj...DS kabrio se prodaja za 1/2 miljončka,PA KAJ SMO NORMALNI????????????
Zgodba z cenami je taka,da nekdo prodaja avto nad ceno in mu ga uspe prodat,ostali to vidijo in seveda prilagodijo ceno...in svet se vrti dalje!
Tudi jaz sem prodajal CXa za 1500eur,pa so se javljali sami;zdaj ne morem,pa samo sprašujem....pa kaj bi rad da ti še kaj plačam,da si ga prideš samo ogledat?Tako da z cenami ne preveč pametovat,vsak ima svojo,če ti je všeč ali pa ne.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Večina občuduje stare garje...na koncu, pa prevagne abs, esp, klima in gretje zunanjih kljuk...

XMAR

Se opravičujem, ampak da ne odpiram po nepotrebnem nove teme.
Danes sem med oglasi zasledil to http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10076193&show=1&avto=
Pozna kdo omenjenega?

ModelJT

Obstaja tema za take zadeve, če bi kaj pogledal. Sem premaknil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

isarajli

Ne vem nič, dans sem ga pač zasledil , mal sem trznil, ampak imam en hud projekt pred sabo, tak ,da kaj takega letos ne pride v poštev.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

tomaz555

Tole je slikano na dvorišču člana Gašperja, tako da zna on več vedeti.

XMAR

Kaj je pa narobe s tem trojčkom da je tako poceni?

garac

vidim, da tale trnula avto en kup jajc prodaja, še Milošev xm, pa ds, pa gs... same gare
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

XMAR

Ta je še slabši kot odpad....
Res same krntije....

gasper6

vsi avti ki so na tinulaavto so moji.pa brez butastih komentarjev,če ti oglas ni všeč pejt naprej,pa ne bluzi!!

XMAR

Citat od: gasper6;213063vsi avti ki so na tinulaavto so moji.pa brez butastih komentarjev,če ti oglas ni všeč pejt naprej,pa ne bluzi!!
Ne se kreljat brez potrebe!
Raje kar stori za njih in ne uvaljivaj krntij!

psihopat100posto

Citat od: XMAR;213072Ne se kreljat brez potrebe!
Raje kar stori za njih in ne uvaljivaj krntij!
pravi se je oglasil, kaj ti bi mel za par sto evrov nov avto al kak, sej prodaja bemfla za 16 jurjev tudi če bi rad luksuz......
lp

XMAR

Citat od: psihopat100posto;213085pravi se je oglasil, kaj ti bi mel za par sto evrov nov avto al kak, sej prodaja bemfla za 16 jurjev tudi če bi rad luksuz......
lp
Si pa res smešen!
Zakaj sebe opisuješ?