CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Da je v moji lasti in v takšnem stanju kot je ta na slikah in v opisu, jaz ga ne bi prodal za ta denar.

MSrougeZX

Jebiga, tudi na madzarskem je kriza ne samo pri nas, in ljudje pac prodajajo stvari ki jih ne rabijo, velikookrat tudi pod ceno...nasplosno mislim, da so oldtajmeri cenejsi kot pri nas, pa izbira mnogo vecja.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: MSrougeZX;179032Jebiga, tudi na madzarskem je kriza ne samo pri nas, in ljudje pac prodajajo stvari ki jih ne rabijo, velikookrat tudi pod ceno...nasplosno mislim, da so oldtajmeri cenejsi kot pri nas, pa izbira mnogo vecja.

Ne vem, če je temu res tako, ampak so mi rekli, da oni svoje oldije ne smejo izvažati. Tale avto pri njih še nima ta status(nima 30 let).

Drugače, kar sem videl njihovih oldijev na raznih srečanjih so bili večina res zrihtani...:BigThumbs:

MSrougeZX

Lahko se izvozijo, ni problem. Samo na avto mora biti placana neka madzarska dajatev...brez te se tudi lahko.vozijo, ne smejo pa izvozit. V primeru ruž cxa je to urejeno. Ce bi ga pripeljal bi ga tak dal homologirat za starodobnika, da bi imel popuste.
R5 e-tech 2025

Xandrej

Kaj pa še čakaš???

:BigThumbs:

Zeko124

Nocem siriti slabe karme, ampak nekaj mi pravi da je ta avto samo zelo lep ker je pobarvan na novo. Vsekakor pojdi na ogled s poznavalcem, da se pregleda vso tehniko in rjaste tocke. Srecno pri nakupu, cena res ni pretirana. Moras pa vzet v zakup, da s takim avtom nikoli  ni dolgcas in vkalkulirat bodoce stroske. Original GTi platisca imajo neko ful nemogoco dimenzijo in so npr ze gume drage ko zafran, pa vlecna kljuka je tudi en pokazatelj.

Ti nisem nic dosti pomagal s tem postom, vsest se v avto in jit pogledat ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

MSrougeZX

Cez dober mesec grem v Budimpešto in bom skočil pogledat, še prej pa bom poklical predsednika maždarskega citroen kluba, s katerim se dobro poznam in ga povprašam za avto, ker on ga zagotovo pozna. Kar precej aktivnih članov njihovega kluba me pozna, saj sem bil prvi, ki je spostavil madžarsko slovensko navezo med klubi že pred 10-imi leti. Imel sem več kot 20ljudi na obisku doma, hiroraidi, prvomajci in še kaka druga srečanja...vse te madžare sem jaz privlekel.
R5 e-tech 2025

Zeko124

Superca, ce je temu tako just go for it:BigThumbs:!

ce se vse poklapa pa te caka se tezji del - prepricat zeno ;). Ampak kot pravi Andrej, enkrat se zivi, ce je zelja velika se ze nekaj nacara skupaj :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

MSrougeZX

Želja je neka starina doma, ni nujno da je cx, citroen ze, ajde kaka lepa R4-ka bi se bila možna. Bomo vidli, ne mudi se nikamor, vem samo to da je med top dvemi zeljami nabava oldtajmera.
R5 e-tech 2025

cikocx

Citat od: gule;179031Da je v moji lasti in v takšnem stanju kot je ta na slikah in v opisu, jaz ga ne bi prodal za ta denar.

Jaz tudi ne, pa tudi ne vem kako da so ti avti tako poceni, pa tako so bili dragi, jst enga obnavljem, pa se ne splača, sam za dušo je pa fino, drugače pa bi takega cx-a z veseljem imel
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Čojko

Evo, ta se pod dveh letih zopet prodaja. Takrat je ima KK tabice. Ali ve kdo kaj več o njem? Po slikah zgleda zelo lep, me je mikal že takrat.:Hammer3:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8361087&show=1&avto=Citroen%20CX

gule

Citat od: Èojko;182747Evo, ta se pod dveh letih zopet prodaja. Takrat je ima KK tabice. Ali ve kdo kaj več o njem? Po slikah zgleda zelo lep, me je mikal že takrat.:Hammer3:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8361087&show=1&avto=Citroen%20CX

Vzemi še ti...naredi sebi dela...:Hammer3:

Ni jih več veliko, če si ga želiš je zdaj priložnost. Pred dvema letoma, plin ni delal, ne vem kako je zdaj...:BigThumbs:

Ima bolezen vratnih oblog...tipično za CX 1...:breaking_pc:

andraž

gule

Citat od: andraž;182754Ta bolezen je?

Obloge pokajo in se krivijo na zunanjo stran. So narejene iz kaširanega kartona, plastificiranega z strani kabine. Problem je v prihvatnih mestih tiplov, saj se prožulijo in izpadajo. Rešitev je vidna v rubriki o mojem Cx-u(začasna).:BigThumbs:

Tukaj se že vidi, da je lastnik nekaj lepil čez na zunanji strani...:emot112:

Xantia Marko

Èe se mi prav zdi je imel oznako 2500 D. Je pa slikan tako, da se desna zadnja stran prtljažnih vrat, kjer je napis, ne vidi. Bi ga pa bilo treba v živo videt.