CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Xantia Marko;182762Èe se mi prav zdi je imel oznako 2500 D. Je pa slikan tako, da se desna zadnja stran prtljažnih vrat, kjer je napis, ne vidi. Bi ga pa bilo treba v živo videt.

Ne verjamem, da je bil diesel. To za nalepko sem napisal za obloge vrat...:BigThumbs:

To je model Athena...

ModelJT

Citat od: Xantia Marko;182762Èe se mi prav zdi je imel oznako 2500 D. Je pa slikan tako, da se desna zadnja stran prtljažnih vrat, kjer je napis, ne vidi. Bi ga pa bilo treba v živo videt.

Tole pa ni dizel. Je CX 2000, ki je predelan na plin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xantia Marko

Saj pravim da se mi zdi, ni nujno. Nekako imam v spominu, ko se je prvič pojavil z kk tablicami, da je na prtljažnih vratih bila oznaka 2500 D. Ni nujno, pa tudi če je so bila mogoče menjanja prtljažna vrata?

Citroenovc

Glede na to, da je oznaka Limousine - je zagotovo na desni potem pravi napis 2500D.

Je pa res, da je Limousine enaka karoserija kot Prestige, se pravi podaljšana - tako da je ta napis "neoriginal" za to karoserijo. Zdaj a so menjali vrata al samo napis - pa ne bom sklepal.
OK

LP
Primož

Čojko

Tega že več kot ene teden gledam na avtonet http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8623595&show=1&avto=Citroen%20CX%20GTI%20automatic

Pozna kdo, ve kaj več o njem, stanje, ipd. Je za kupit? Lahko tudi privat.

Citroenovc

Kaj pravljičarska. A DS za 15-20k Eur pa ni pravljičarska cena? Posebej za povprečnega državljana te države. Pa pol surla prodajalcev, ko se ne najde in ne najde noben kupec za neko čisto spodobno ceno za porihtano DSko.

Èe je avto na mestu in mu vse dela in nekomu predstavlja izpolnitev sanj in blablablaohinsploh - sem prepričan, da bosta kupec in prodajalec našla tudi kako skupno točko. Èe je en velik precenjen krš, ki komaj še dela ali pa še to ne - pa je pravljičarskih že tudi 500 ali pa 1000Eur.

Najlažje je pa po forumih amo vsak oglas nabijat in pametovat o cenah ... tko kot je danes nekdo na tem forumu ocenil, da če Èojko prodaja uradno svojo poštimano GSko za 4500 z dodatkom, da se za pravega ljubitelja cena še primerno spusti - je to ziher ene 2500.
Japajade.

Mimogrede - enako dolgo kot ta modri se prodaja tudi beli "navadni" GTi, pa še leder ima noter ... pa cena je 1/6 te "pravljičarske", pa se ravno tako ne proda ...
OK

LP
Primož

Čojko

Avto je potrebno vedno pogledat kot končna cena za porihtanega oz. takega kot si ga vsak predstavlja za porihtanega. če vzamem onega rdečega in ga zrihtan na nivo Superce bo 5 jurjev premalo.

Citroenovc

Pa saj to jaz pravim - da če imaš ti postavljeno ceno 4500 - mi je smešno, kako se tu na pavšal in daljavo kar določi, da za člane foruma boš pa menda dal za 2500 ...
Japajade.
OK

LP
Primož

JureA

Povsem se strinjam s Èojkom, da je cena realna glede na stanje avta in na ves vložen trud in denar.

Vprašanje pa je, če je v Republiki Sloveniji kak kupec, ki bi za sicer super GS-a plačal 4500 EUR.
Ali pa za tistega CX-a GTI Turbo 2 9500 EUR.

Mogoče bi bilo pametno objaviti oglas še na kaki avstrijski, nemški in nizozemski spletni strani.

andraž

Mislil sem pravljičarska glede na veliiiiiiiiko večino cen CX-ov, ki se prodajajo v EU, ne glede na to, koliko je ur dela in novih delov je lastnik vložil v avto. Ter na to koliko je CX zaželjen kot zbirateljski avto. Je sicer super zadeva, ne bo pa nikoli tako cenjen kot DS. Zato so DS-ke precej dražje.

garac

v glavnem so DS precenjene, sploh če jih primerjaš s tractioni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Res je kar Garač piše Traction se že dobi po ceni DS-a...in je vseeno večja fora...

Citroenovc

Ampak ti si pa prav obseden s to idejo, kako je DSka bolj zbirateljska in zaželena, ipd. Trg pa pove svoje. Ene in iste se prodajajo po več let. Ja, tako je zaželena.

Meni je pa CX series2 najbolj zaželen od vseh Citroënov ever. Zame kot celota najlepši avto vseh časov in brez konkurence. Èe se ne bi lani odločil, kakor sem se (in mi sploh ni žal, ker lahko doživljam stvari, ki jih z nobenim Citroënom pač ne moreš) oz če bi generalno vsaj imel garažo oz suh prostor, kjer bi bil en tak CX lahko garažiran - bi eno Series2 že zdavnaj privlekel k hiši. Tako pa pač ne bo šlo :(

Ampak to stalno ugotavljanje na tem forumu kolk je kak avto vreden (ne da bi se ga vsaj videlo) - to mi je pa iz tedna v teden bolj zabavno.
Èojkov primer - tip je tukaj objavljal za oba GSa skorajda vijak po vijak opis obnove. In folk je orgazmiral kako bi to imel, svaka čast, ni da ni, "ko boš prodajal, se spomni name" ipd ...
No, zdaj je naprodaj. In? Razen strokovnih ugotovitev, da cena z avto neta praktično na pol, pa smo mogoče zmenjeni - tišina.
OK

LP
Primož

Xandrej

Tako je bilo vedno in bo... Kaj češ. Ko pa se proda pa rečejo jebemtiš nisem videl, nisem mogel itd itd...