Radar

Začel/a janez, Junij 03, 2009, 09:59:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Danes sem dobil lep pozdrav... Sem študiral ja kdaj hudiča so me pa ustavli. No niso me , so me pa slikali. Hitro je hitro prehitro so rekli pa hajd za 7 km/na uro... Zraven so po domače povedano priznali , da jim radar laže za 5 km in... položnica.
Škoda da je zraven Golf pa da ni v barvah :BigThumbs:

garac

Škoda je, da jo moraš plačat, sicer pa mi je všeč, kot bi bila posneta vsaj 10 let nazaj.
Kolk € pa bo tale slika?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

250 oz. 125, če je to v naselju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Radar ima baje 10% odstopanja od realne hitrosti. Jaz bi to napisal v ugovor in jih tudi prosil naj ti pošljejo a-test radarja, kjer piše kako natančen je. Spet se ponavlja zadeva: tiste, ki malenkost prekoračijo tako olupijo, druge, ki se vozijo 50% prehitro, prehitevajo po desni in podobno pa ne...

hadei

Tako beden ugovor ga bo stal polno ceno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: garac;52983Škoda je, da jo moraš plačat, sicer pa mi je všeč, kot bi bila posneta vsaj 10 let nazaj.
Kolk € pa bo tale slika?

Ja škoda. Sam pred devetimi leti so me takrat še s furgonom prvič pa do sedaj zadnjič slikali. In bi reku ,kak je tehnika šla NAZAJ. Absolutno je takrat bila narejena slika za v okvir. Umetniški vtis 10 plus.

Tole sedaj je pa zelo slabe kvalitete. Sploh študiram , da je nebi kupu...

Ma ja seveda jo bom plačal, pa pazu bom kak se vozim. Sam ob nedeljah še pa klobuk si bom kupu ,pa vozu se bom kot ostali . Vsaj 20 km /h manj kot je omejitev.:BigThumbs:

Cena tega zmazka pa je 30 eur, če takoj plačam. Mislim da je ugovor nesmiseln.

lp

stole

ja brez veze ugovarjat za 30 evrov in nič pik.Ampak si pa pozen dobil,mene so dobil 5.4.,slikco sem pa dobil že po enem mescu,pa ne tolko kot ti ampak krat 4 če takoj plačam plus tri kazenske.Najbol žalostno je pa to,da sem kangooja videl stati tam ob cesti,ampak ker je domača cesta in ker ni bilo znaka za konec naselja že najmanj 15 let sem pač peljal po pameti,kajti vedel sem da tam lovijo prihajajoče v naselje in kangoo je stalcca petnajst metrov v naselju.Ta tabla je tam odkar vozim oziroma je bila,pred kratkim pa so povečal mejo naselja in so tablo oddaljili za cca 150 metrov in je slikca domov prišla.ampak sedaj so table na obeh straneh,samo to mi ne pomaga nič.:Red-Irate:

alesz

Citat od: hadei;52988Tako beden ugovor ga bo stal polno ceno.

ne...polna cena + stroški postopka+kar neki stroški za neke papirje,pa se še malo nabere......

hadei

Mah, tisti stroški so en jajc vredni. Jaz bi še višje dal, da se ne bi vsak, ki ima 4 minute časa, kar nekaj pritoževal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

@janez, da ne boš žalosten te bom potolažil. 14 dni nazaj so tudi mene dobili z mobitelom v roki. Pa je šlo 120 kekcev (60 ker sem plačal takoj).

Mike666

No mene so parkrat že ustavljali.
Brez uspeha! ;)
Zanimivo je to da me nikoli ne dregajo ali kaj podobnega (da bi me meli na piki)
Pa je že to par let.

Winkl

Tud mene so dobli z mobitelom.

Ker me je dobil tako na lepo se nisem pregovarjal z njim, da nisem pa to. Me je pa razpizdlo, ko je ceno povedo 120 €, prekoračitev pa za do 10 km/h 60 €, neuporaba pasu pa 80 € (popravte me).

Sem reku policaju, če mi lahk pas al pa hitrost piše, ker je bolj poceni. Mal me je čudno pogledu pol pa reku da 60 €, če plačam tako tud ni toliko. Mal sem se pojamu da je pa 40 al pa 30 še manj in kazen je itak kazen. No pol pa vsa čat mu mi je ker še letos nisem imel kakega prekrška dal uradno opozorilo :)

Je pa res, da zdej vedno uporabljam bluetooth slušalko in pri novem avtu nisem šprala in ga dal takoj vgradit.

janez

No zanimivo. Mene ustavijo tu pa tam ampak bolj iz radovednosti. Tale kazen je prva po parih letih. OK Kriv pa pač bom plačal, ampak tole možnost , da me sam opozorijo pa pri meni kar spregledajo al kaj. Pijan za volanom nisem, privežem se  vsakič s tistim mojim štrikecom, mobitel poskušam ne uporabljat (če me kdo kliče se javim pa ustavim ob cesti), avto je kolkr tolk tehničn, gume so, na lokalnih cestah ,kar je nad 80 km/h več ne prehitevam (ker imam podložene cilindre pa ne potegne več ko sneta sekira, pa še gužva je),po klancih sem še vedno dovolj hiter (od Daka menjalnik)tak da ne oviram prometa, prikolico ne vozim več (nimam homologiran priklop),... To pomeni , da me lahko dobijo sam še na to foro. Par km preko omejitve 50 ali 60.
Ja vredu, te bom pa še to pazu. Sam enkrat bi rad doživu, da me policaj opozori. Odkar imam tole zeleno Dijano je to prvi prekršek...:emot112:

lp

hadei

Citat od: deyo;53039@janez, da ne boš žalosten te bom potolažil. 14 dni nazaj so tudi mene dobili z mobitelom v roki. Pa je šlo 120 kekcev (60 ker sem plačal takoj).

Me je že čudilo, kako to, da te nobeden spet ni drapnil v vseh teh mesecih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Citat od: hadei;53058Me je že čudilo, kako to, da te nobeden spet ni drapnil v vseh teh mesecih.

Hehehe, ja, boljš da ga je policaj, če bi ga pooblaščen citroenov servis, bi ga prišlo precej dražje.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio