Nakup C8 3,0 v6 exclusive cc avt.

Začel/a admiral28h, Junij 03, 2009, 12:33:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

admiral28h

c8 3,0 v6 exclusive cc avtomatic 2003 141000km dodatna 2 sedeža kupljen v slo
cena 9950-10% . kakšno je vaše mnenje o tem avtu , težave in cena? hvala !!!
lp

Xandrej

Cena je malo visoka mogoče, motor neuničljiv. Le cin špule so problem, ki pa se nadomeščajo z novim modelom cinšpul... Èe te ne moti poraba. Avto pa je majka!

admiral28h

ja bratranc od žene bi ga dal na plin. se pa tudi meni zdi da bi moral dati za njega okol 8500 a ne?lp

Xandrej

Ja če bo laufal na plin bo skozi kazal da je je engine foulty pa to... Ker ima 3 katalizatorje pa v vsakem neke sonde in potem javi da ni prave zmesi izpuha pa še kaj... Tak, da če te to ne moti, oz če so to že rešili pa ne vrjamem.

admiral28h

xandrej lp!nima kej kazat nobene napake , ja vsaka stran motorja ima svoj katalizator. a ni c5 3,0 v6 avtomatik enak? napako ti pa javlja bencinski računalnik takrat , ko vbrizg na plinu ni enak vbrizgu na bencinu.jaz mam na xp
še dodaten modul, ki na vsake toliko časa resetira podatke za bencin,ker maš drugače poln tank bencina, po 500 km ti pa vsakič ko ga vžgeš zvoni da nimaš bencina. lp

Xandrej

Na vseh C5 kah kaže napako na motorju... nažalost... Še nazadnje smo gledali na trojanah ko je pisalo na C5 foulty pa gorela je lučka za moor in smo se o tem pogovarjali. Èe tankaš slab bencin ti napiše engine foulty kaj ti nebi za plin ki bo šla čisto tretja zmes vek ki pa jo bo prebrala sonda. Ki ima od do... Si delal kako C5?Pa da mi skoz pol nekaj piska pa na barvnem displeju gnjavi neke napake pa ne vem kaj vse spolh pri drugih verzijah ražunalnikov pri C5 II pa naj gre nekam to vseskup. Zavesno sem si kupil tak avto, pričakujem to porabo in to je to. Kaj češ. Kaj bi tak avto pol na plin delal. Pa če še kdo reče, da gre avto enako na plin ko pa na bencin mu lahko samo povem, da naj raje pase rečke pa guske...

dvorjan

@Xandrej:
S timing advanced procesorjem gre avto ravno tako dobro na plin kot na bencin. Ce ga pa nastavis se na visje oktane (premaknes iz 92 na 100 ali 104), pa mogoce se celo odtenek bolje. Ampak to v praksi naredi le malo kdo.

@vsi ostali:
PSA racunalniki, se posebej ti novejsi, so navadno sranje. So dejansko nagnjeni k tezenju, da te za vsako malenkost pripeljejo na servis, kjer te mongoloidi s sraufcigri lepo cepijo ... Predelovalci vozil na plin zato niso prav navduseni nad PSA masinami, ceprav jih bodo predelali, samo so z njimi pogosto tezave ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Pop ami itak plina isto popije ko bencina oz. še več te pa tak nisem nič naredil... Ma saj o plinu sem svoje mnenje že velikokrat povedal pa še vedno nisem spremenil mnenja. Drugače pa vsakemu svoje. En to drugi ono...:BigThumbs:

admiral28h

xandrej lp!
ja je narejen c5 l.00 ali 01 in dela brez kakršnih koli lučk!!! prevoženih na plin
48.000 km.se bo pa mogoče oglasil v soboto na piknik če bo imal kaj časa, tako da se boš lahko sam prepričal. lp

Xandrej

No prav saj ni panike. Pol so porihtali te stvari. Meni se kljub 3.0 V6 motorju to ne spalča na noben način...

m550

admiral28h govori o mojem C5 V6 3,0. Ja vse so porihtali in nimam božičnega dreveščka..:emot112: v kolikor prevoziš 25000 km letno in več - kot jih prevozim - se splača vgradnja plina. Investicija se mi je povrnila po prevoženih 35000 km in  to pri slabšem razmerju plin-bencin kot je sedaj, pa še manj onesnažujem okolje:BigThumbs:

Xandrej

No kdo dela več kot 25 jurjev na leto se splača drugače pa moj račun se ne izide.

psihopat100posto

Xandrej plin je namenjen tistim,ki bi radi kaj prišparali, pa se vseeno vozili z "močnim" citroenom. Sej smo že parkrat debatirali na to temo, vsak ma pač osebno mnenje glede plina. Èe bi osebno imel dosti $$$ tudi nebi predelaval nič, tak pa ni druge. hehe
lp

P.S.Admiral pošlji mi GSM, da se zmeniva za prevzem adapterja.

leina

ne razumem ljudi ki bi radi sparali pa si hocejo kupit 3.0 motor????????????? zakaj že????
ccccc kupi manj mocni motor pa bo!!!!

GSclub