Nakup C8 3,0 v6 exclusive cc avt.

Začel/a admiral28h, Junij 03, 2009, 12:33:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

ja,admiral ti pa greš pa poveš za odločitev.mar bi še malo počakal,ko so se mnenja tako veselo kresala

kaj tisti pikaso na srečanju ni bil tvoj.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

admiral28h

ja no hm kaj bi rekel sedaj : kredit plačujem jaz,pisan je name, avto vzdržujem jaz, plin sem jaz zmontiral , perem ga jaz , sesanje 1:2 za ženo ,tankanje 2:1 zame, registracija 1:1 ( lani jaz, letos ona ), km 1:10 za ženo, barvo je izbrala ona , motor jaz,menjava gum jaz,  ja no nevem čist točn kako bi rekel! avto je od ŽENE!lp  :Hammer3:

admiral28h

Citat od: peter skala;53522ja,admiral ti pa greš pa poveš za odločitev.mar bi še malo počakal,ko so se mnenja tako veselo kresala

kaj tisti pikaso na srečanju ni bil tvoj.

počak še malo , avto je še naprodaj, ha,ha! saj bo še kdo drug hotel kaj vedet!
lp

psihopat100posto

Citat od: gregor;53431O fak. A niste potem raje dali not klasične Boscheve pumpe? Tele Lucas EPIC so res "zelo priljubljene". Samo upajmo, da mu zdaj še elektronika ne crkne.

Zdravo
ja je blo v planu,samo nažalost baje ni izvedljivo, vsaj tak se je izjasnil naš majster, no pol je pa kolega rekel, da ko jebe vse skup in je dal obnoviti na Ptuj, skratka 1200 ga je koštalo vse skupaj z velikim servisom, in zdaj bo vozil še 100000km dalje. Èe kaj drugega ne odpove, hehe.
lp

admiral28h

Citat od: leina;53411leina tebi bi pa rekel takole: tukaj se pogovarjamo o c8 , ne pa o evasion-u.
:BigThumbs:ja poraba 6l pa kredit 2000e za popravila. lp

sem vozil 4 lerta evasiona pa nisem porabil 200eur za popravilo razen tekocih stroskov tako da ne na pamet!![/QUOTE]

ja si mel pač srečo,da si kupil avto od enga takega kot je ta kolega od psihopata,ki bo avto mehansko spedenal do konca , potem mu bo pa kapo dvignilo pa ga bo prodal.pri takih ki zrihtajo skoraj vse,kar se pokaže da je narobe,imajo pač srečo šele naslednji lastniki ! tako pač je. lp

C8 surfmobil

Citat od: admiral28h;52940c8 3,0 v6 exclusive cc avtomatic 2003 141000km dodatna 2 sedeža kupljen v slo
cena 9950-10% . kakšno je vaše mnenje o tem avtu , težave in cena? hvala !!!
lp

:BigThumbs:

psihopat100posto

Xandrej

Zakaj bi bil predrag? Avto je letnik 2003 3.0 v6 vsa oprema kaj je možno! Z motorjem nikakršnih težav (odkar so dali nove cinšpule pred 3 leti) in to je to. Letel mu bo edino če je avto res taki kot mora bit. Za 9000€ pa bi se še dalo kaj naret...