AMI 6 1967

Začel/a janez, Maj 04, 2009, 08:36:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

janez

pubi2cv

Keža...tole je pa filigransko delo....za zlatarja al pa urarja primerno.....temu že težko rečeš kleparija...hehe. Bravo za tele zračnike, za tole pa res rabiš potrpljenje:emot112:

janez

Hja, sam upam, da mi bo tole moje delo pomagalo preživet... ko (in če) bom uspel odpret uradno delavnico.
Zdajle sem zgleda spet dosegu zgornjo možno točko v moji garaži. Placa zmanjkuje in sosedi postajajo nevoščljivo - besno - tečni...:argue1:
Malo zidaš, malo delaš...pa se že pojavijo pravi "slovenceljni"...

Èe kdo ve za kakšno manjšo pa poceni delavnico v moji bližini...

Zeko124

@ Keža, ti svetujem da ne greš na s.p. oziroma d.o.o., dokler si ne poštimaš oreng delavnice ;). Ker je potem treba plačevat tolk in tolk prispevkov in raznega sranja... Èe imaš pa take sosede je pa res kriza, tu pri nas če kaj delaš ti pride kvečjemu gdo pomagat :). Taki smo pa Dolenjci:Hammer3:. LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Pustimo to...

Evo še fugiranje in zaščita.

gule

janez

No včeraj je šla kabina na barvanje. Zdaj pa sledijo vrata, haube,...

lp

2sv

nimam kej druga rečt ko bravo res profesijonalno  za delavnico pa upam da boš kej našu če ne ti jaz svojo odstopim kdej če boš rabu  pa LP.

Zeko124

Keža, a tele šestice se sploh še ka jdobijo v SLO? Al moraš uvozit če hočeš kaj met?. Mi je zadnjič oče razlagal, da ve za enega, ko ma po kosih spravljeno, pa nevem kdo je to ;). Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

JA tle en v VG bi jo moral imeti še v enem kosu ...  6ica break.
1. lastnik je bil njegov pokojni oče. Pol je pa 6ica v garaži ostala varno "shranjena" ...
Sam včas ga je vsaj tu in tam na sonce pripeljal pokazat, pa da smo vsaj vedeli, da je še pri hiši ...
Zdaj pa že nekaj let ne ...
OK

LP
Primož

Zeko124

@ Citroenovc, mislim da vem kateri, samo to je šestica break če jaz prav razumem. Ima jo pa foto Travnik če se ne motim? pa kolkr sem jaz njega zastopil ima še eno ampak po kosih, nevem... Lahko se gdaj skupaj zapeljeva do njega pa ga malo "izprašava" :). Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Ne motiš se ... ja lahko probamo srečo, ampak včasih ni bil najboljše volje, če si ga karkoli začel spraševati o njej ...

Ej mimogrede - a ti lahko dam en pravopisni nasvet (no, saj nisi edini na tem forumu, tako da naj bo to splošen nasvet za vse, ki ste pridni in neumorni s to napako):
PRAVILNO je KDO in ne GDO
PRAVILNO je KDAJ in ne GDAJ
OK

LP
Primož

Zeko124

Ma dobro no, a moraš bit tak preklet natančnež s pravopisom? :P.

Pa jaz sem se menil z njim kake pol leta nazaj in to čisto po naključju... Moj oče poje pri enem oktetu in so meli slikanje pri njem... Takrat sem slučajno tudi jaz zraven prišel, in videl, da ima v paviljonu namenjenem slikanju razstavljen NSU motor. Potem sem ga nekaj spraševal glede njega, in mimogrede omenil, da imamo doma tudi mi enega starodobnika-Amija8 (pa semizdi da takrat rdečega še ni blo pri naši hiši). In me je debelo pogledal in rekel, da ima on tudi Amija-šestico break, in bi mi ga šel verjetno tudi pokazat, samo je bila že tema, ura kakih 11, pa ga je imel parkiranega v garaži nekje drugje v VG, kaj jaz vem kje je bla tista garaža... Jaz sem pa moral it, ker sem imel drugi dan šolo in to, pa nebi zneslo... Od takrat nisem več videl tega možakarja... Tak da nevem če upaš greva po preizkušne, se skupaj z Amijem zapeljeva do njega, to mu bo menda pa že "odklenilo garažo". Lp

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Ja če pa mi, Slovenci, ne bomo skrbeli za lep jezik - kdo pa bo? Teli Gji so res prepogosta napaka na forumu .... enkrat sem pač moral opozoriti ...

Stiški oktet?

Ja VG je pa res velka ;-) Ma garaža je dobrih 5min peš stran od njegove hiše ...

Ma nič ne rabimo preizkušnje ... Èe je hotel ti že takrat pokazat 6ico - jo bo tudi tokrat ... ;-)
OK

LP
Primož