AMI 6 1967

Začel/a janez, Maj 04, 2009, 08:36:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyfan

Janez, tole tvoje umetnostno kleparstvo me je spomnilo na sarajevsko Baščaršijo, kjer mojstri iz bakrene pločevine oblikujejo "svega i svašta". Super!
Zanimivo delo, če imaš smisel za to. In tudi občutki po uspešni operaciji so po moje neopisljivi.

LP
Lep pozdrav!

garac

Na svetovcu je bilo nekaj novih kosov za ami6, med drugim, prednja maska, prednji blatniki, notranji in nova sprednja vrata, ki pa so žal bila samo desna! Cena 120€.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

evo jih, žal napačna
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Garač - tole je pa škoda, da nisem bil gor. Kakšne dele bi nabavil...

No pa je dopusta zaenkrat konec. Zidar dela zunaj, amija sem prestavil v garažo in trenutno je leva stran končana. Na slikah boste vidli , kako pametno je včasih zakomplicirat in odstranit kakšen kos pločevine. Na notranji strani blatnika je bilo samo par pikic rje. Na zunanji strani pod ojačitvijo za odbijač pa ...

janez

...pa še malo robovi ...

Zdaj pa druga stran.

bizi

Keža ,Alfijo je prodajal veliko kosov za šestico,verjetno jih je tudi nekaj nazaj pripeljal.Sam sem kupil novo masko da mi krasi steno,če jo rabiš ti jo odstopim.
Bizi

janez

Bizi hvala , če bo potrebno vem kam se obrnet.

Evo druga stran. Isti problemi. Edino zgornji rob prtljažnika je boljši. Tole popravim,pa grem dalje na stebričke...

Zeko124

Hu, dela dosti, se pa splača očitno še mal pogledat pod kak rob, da niso čez pol leta ko je avto na cesti isti problemi :).

P.S., janez, upam da si zadnjič srečno priteral Dyano nazaj na domače dvorišče :). Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ja Zeko, je laufala do konca.

No včeraj sem dokončal desni notranji blatnik in zadnji steber.

janez

zlikovski

To je pleh!, pri teh novih greš samo z varilcem mimo avta pa se pleh že vleče.

janez

Danes so bili v delu še stebrički, razne male luknje in nosilec na podu.

Počasi bo karoserija končana. Jutri še naredim na novo okolico loput in potem čiščenje in zaščita.

janez

temeljna barva na spodnjem delu in očiščeni podi...

lopute...

pubi2cv

Uf, šele zdaj vidim, da moja šestica niti ni v tako slabem stanju......tele dele okrog loput imam čisto cele.....

janez

No tak. Z varjenjem karoserije sem končal. Sledi čiščenje in nanos fugirne mase po vseh spojih. In zaščita - body.

Kaj naj rečem, je bilo kar velik dela.

Slike...