SLO Vinjete

Začel/a Xandrej, Marec 26, 2009, 04:18:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali boste navkljub podražitvi kupili letno vinjeto

A
71 (76.3%)
UPIL BOM TEDENSKO PO POTREBI
3 (3.2%)
OZIL SE BOM PO STRANSKIH CESTAH
9 (9.7%)
ITI POD RAZNO
10 (10.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 90

Mike666

Evo sem jo nalepil na avto. Evo od daleč in od blizu.
Opazi kdo razliko?

garac

ja za en odtenek je presvetla, pa srebrni rob se slabo pozna, sicer je ko original, sploh se ne opazi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Hehe, jaz sem itak najprej zagledal tvoje koledarčke v ozadju :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

alen6686

ni malo prevelika?al se mi samo zdi...pa tista 12-ka je odrezana..

Mike666

Ja na večje ni šlo. Hehehehehe

zlikovski

Kaj tak velke so zdaj te vinjete, cel plakat, boljše bi bilo, da bi prodajali zastave. zdaj nemoti voznika glede na vožnjo?

dvorjan

Citat od: zlikovski;66561Kaj tak velke so zdaj te vinjete, cel plakat, boljše bi bilo, da bi prodajali zastave. zdaj nemoti voznika glede na vožnjo?

Ma nic ne moti. Daj na sredino sipe za ogledalo ali pa v desni zgornji kot (na sovoznikovi strani) ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

2sv

ha.ha.ha sedaj so jih pa hapsali tiste  ki,so preprodajali ponarejene vinete:argue1::argue1:

Mike666

2sv

Citat od: Mike666;67582mene z mojo še niso
danes so jih po gorenski hapsali jutri pa gredo proti ljutomeru  ha.ha.ha:gimme_money:

Mike666

ja hehehhehe
bom se jutri z biciklom vozu.

Zeko124

Citat od: Mike666;67584ja hehehhehe
bom se jutri z biciklom vozu.

Da ne pozabiš verig heheheheheh
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

hadei

Nepreluknjana tedenska vinjeta...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Pri nas kontrole vinjete na AC (da bi vsi sli na en pas ali pocivalisce) se nisem dozivel, v Avstriji pa ze parkrat. Ceprav za te nepreluknjane vinjete bi morali "cepiti" tudi prodajalce, ker je vec kot ocitno, kam pes taco moli ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

2sv

pa res kako ta zgleda ko previrjajo vinete a je kdo že to doživel na ac. ka tudi gledajo bol podrobno ali samo od daleč