SLO Vinjete

Začel/a Xandrej, Marec 26, 2009, 04:18:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali boste navkljub podražitvi kupili letno vinjeto

A
71 (76.3%)
UPIL BOM TEDENSKO PO POTREBI
3 (3.2%)
OZIL SE BOM PO STRANSKIH CESTAH
9 (9.7%)
ITI POD RAZNO
10 (10.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 90

Xandrej

Naša predraga qurčeva država si je zmislila nove vinjete... Pazi:

95€ za letno vinjeto
polletno so ukinili
15€ za 7 dnevno vinjeto...

Pa človek ne more vrjet svojim očem, ušesom pa niti pameti več...

Jaz dam 190€ za cestnino pa 95€ za letno vinjeto ker se slej kot prej znajdeš na kakšni obvozninici in je to to.... pa kaj si nor!

Mike666

Ma fuknjeni so totalka.
Ampak kot že tisoč krat bom reko tako.
Èe nebo narod nič naredil proti temu se nebo nič spremenilo.

gigo

Edino kar sem upal in kar je bilo dobro narejeno je šlo po gobe. Èe misli Pahorjeva vlada na tak način sanirat Slovenske avtoceste lahko kar razpusti vlado. 40% podražitev letne vinjete?! Hvala ne. Se bom pa peljal po starih cestah: Hvala Borut.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deyo

Citat od: Xandrej;48785Naša predraga qurčeva država si je zmislila nove vinjete... Pazi:

95€ za letno vinjeto
polletno so ukinili
15€ za 7 dnevno vinjeto...

Pa človek ne more vrjet svojim očem, ušesom pa niti pameti več...

Jaz dam 190€ za cestnino pa 95€ za letno vinjeto ker se slej kot prej znajdeš na kakšni obvozninici in je to to.... pa kaj si nor!

Ja Vlačič je kmalu pokleknil v Bruslju.

Kaj si ti nor :Hammer3:.

rs23

Da, ki samo 40%. Bo kar skoraj 80%.

michoBX

Sj bo hmal cenejša kazen če si brez, kot pa sama vinjeta... Bedaki so - tale naša vlada je vsako rundo slabša...
No, vsaj hvala bogu, da nism dnevno odvisen od teh povezav, ki se bojo vsak čas use podrle, sj komaj kj nardijo pa je že tabla za delo na cesti... Sj človek ne ve nad kom se razpizdit, je čisto preveč te golazni.  ):  ):
Hja, dougcajt mi je ja...

CitroX

Ej, kaj ste pa pričakovali s cenami vinjet?
Kaj še vedno ne razumete, da je bila uvedba vinjet po "ugodni" ceni predvolilna cvetka naše bivše vlade? In sedaj bodo lahko vedno rekli, če bi bili mi na vladi, se to ne bi zgodilo....
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Tma

Zame je 95€ še vedno zelo ugodno. Prejšnji sistem pa tako ali tako ni bil realen (kvečjemu všečem). Ker če tako gledam (približno 2x v Milano in si ravno tako ob 95€).
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

garac

se strinjam s Tma, še vedno se splača, če samo parkrat grem kr-lj pa je to že pol vinjete
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Še vedno se splača, še vedno se slača...
Pa kaj se slovenčki slepite s tem, pol pa ni čudno da samo dvigujejo in navijajo cene.
Takim bi jaz zaračunal vinjeto 200 in več.
Za teh 40 evrov kolk je dražja mam že jaz pol tanka na dyani pa kar 2 polna.
Treba je po mizi udart in rečti stop saj pa bodo nas uskubli.
Nič se ne splača.
Do zdaj sem se švercal po obvoznicah in avtocestah če je bila nuja drugače pa sem se vozil po starih cestah in tako se bom tudi naprej.

garac

boste vidli, ko vas bo usekalo GOLOBIÆEVO satelitsko cestninjenje, pol pa bote meli kaj jamrat. Še vedno se lahko vozite po starih cestah in ne rabite vinjet, kdo vam pa brani?

Pa ne mi nekaj s slovenčki pametovat, ker pri nas nikoli ne bo francija, da bomo šli na ulice pa avte kurli, po možnosti svojim sotrpinim, da pol še puf plačujejo zanj.

Matija Gubec se je bunil, ker so mu pobrali desetino, pa je zbral kmete pa vile u vamp! Danes nam desetino pustijo, 90% pa poberejo, pa je vse O.K.

Parkrat sem bil na nekih "je*enih" delavskih protestih. Oboroženi z alkoholom in piščalkami pa v neki polivinil oblečeni, počutil sem se ko na Love parade v Berlinu. Policaji so nas čuvali, veter je pihal, dež in mraz, množica je tulila, vladni možje pa so se lepo na toplem čudili pri oknih: "Le kaj dela tista množica spodaj?"
Kaj smo dosegli? Ja no, ene par je bilo fajn nažganih to je bilo še največ, pa vodje sindikatov so si najbrž še kako nagrado izplačali ob svojih 5000€ plače

Tistim, ki se dosti vozimo po AC se splača in pika, ostalim pa bog al pa vlada katera koli že pomagaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Do Milana je v eno smer cca 21 Eur. Je pa vinjeta za Avstrijo cca. 78 Eur, pa imajo kakšen km precej boljših avtocest kot pa mi...

Xandrej

Èe bo satelitsko bo vsaj pošteno! Kolko voziš tolo plačaš!

Edino tiste neke škatlice si nebom dal na armaturko pa če me kdo ubije! mogoče pa bo šlo na obstoječo GPS antono ki jo ima avto original vgrajeno!

gigo

Veš kaj garač. Ko bo pol Slovencev na cestah, ko bo ljudem prekipelo, da ne bojo imeli s čim kupit kruh in ga postavit na mizo, ko jim bodo zaradi zadolževanj odvzeli vse kar imajo ne bojo samo avte zažigali ampak se bojo spravili na vse tiste kateri imajo več. Ne vem zakaj, ampak ta stvar se ponavlja iz obdobja do obdobja. Obstajala je v vseh dobah našega obstoja, kako se ji že reče....?!?! hmmm
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

rok.si

Francozi so pa res pravi zgled, ja :D

Vsak teden so miljonske stavke, protesti, a mislite da kaj pomaga ? Mogoče psihološko, za spustit paro... Saj ne trdim, da je treba ponižno skloniti glavo in ubogati gospode zgoraj, ampak nasilje zelo redko karkoli reši.

Njihove AC so pa drage ko pes, za cca 2x700 km po Franciji je bilo treba plačati kakih 70 eur cestnin v eno smer.

Moj foter se dosti vozi po AC, na leto je pustil Darsu kakih 600,700 eur cestnine. Njemu se še vedno splača. Tisti, ki pa gremo 1x letno v Ljubljano, se bomo pa še naprej drajsali po starih cestah, ki so, odkar je vinjeta, za odtenek bolj prazne.

Tudi prejšnji sistem s čelnimi cestninskimi postajami ni bil pravičen, vsaj pri nas na Štajerskem ni bil, Konjičani smo morali plačati, kamorkoli smo šli po AC, Bistričani pa so se v Maribor vozili zastonj.