Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ena jutarnja, vreme spomladansko v januarju...priprave na tuširanje.

gule

Danes na šiht z amijem, po šihtu pa v TC, po materijal za Cx-a...traka za vrata mi je zmanjkalo, pa Neostika...deževalo, pa je zelo hudo, ami gre pa odlično skozi vodo, čeprav so gume že kar boge.  Ozek profil majka...:BigThumbs: Brisalci pa stalno na najjače, aja saj druge brzine ni...:Hammer3:
Pa še ena slika iz garaže...

Ironija je, da sem avto včeraj temeljito opral...:funny34d:

dami

Ja, to je najbolj zanesljivi "ples" za dež klicat.

gule

No pa smo ga dočakali...in kar se mene tiče naj na temu ostane...

Da ne kvarim navado frišne slike od jutros, temperatura minus, sneg...:take_picture:

gule

Danes družinski izlet z najboljšim avtom na svetu, na planino Vlašiæ. Nadmorska višina do 1943 m. Upali smo na malo več snega zato so še sanke vzete zraven. Ni ga bilo kaj prida...
Vreme pa naravnost fantastično, spomlad je že prišla...

Slike...

gule

Po poizkusu osvajanja totalnega vrha z amijem, ki je spodletel zaradi letnih gum, ki so že lepo æelave...

Ob cesti srečali še tega metuzalema, od kolega iz kluba...

Kakorkoli na koncu smo na lepi planoti ob spomeniku padlim borcem iz zadnje vojne, lepo pomalcali, ter se sprehodili...

Nekaj slik bo za koledar...

thundercat

Je to nad mestom Travnik?  Sem že malo pozabil.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

Citat od: thundercat;177732Je to nad mestom Travnik?  Sem že malo pozabil.

Tako je...nad Travnikom in Turbetom...

Čojko

čudovit dan za tak izlet. Sem vam kar malo fovš.
A verig nimaš?

gule

Citat od: Èojko;177762čudovit dan za tak izlet. Sem vam kar malo fovš.
A verig nimaš?

Imam, ampak ni bilo potrebe, za iti do vrha(razen izletniške želje), če ne gre, ne gre...

Pa ne da mi se tiste verige gor devat, pa slačit...:Hammer3:

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;177792Slike so pa super.

Hvala...za zimo za naslednje leto za koledar se bo kakšna že najdla...:take_picture:

Gox

@gule, dok nema digitalca nema slike na koledarju :take_picture:

Sem dobil pripombe na kvaliteto tvojih slik na koledarju :)
(Ni dovolj ostrine)

krka964

Lepe slike, krasna pokrajina, avto pa itak. Gretja, predvidevam, da dela. Včeraj sem raztegnil svojega Amija, pa je bilo treba kurjavo "utišati".

thundercat

@Gule, v Travniku sem leta 1987 služil vojsko. Na Vlasic sem moral večkrat z vso bojno opremo in to Julija, ko je bilo vroče ko satan. :bombs:
Drugače je pa lep Ami.
Èlan Citroen klub Slovenije