Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Gox;177798@gule, dok nema digitalca nema slike na koledarju :take_picture:

Sem dobil pripombe na kvaliteto tvojih slik na koledarju :)
(Ni dovolj ostrine)

Zaenkrat nič od digitalca je cx vse pojedel...:argue1:

Kar se tiče moje slike na koledarju, so bile tudi druge, ki niso bile meglene, namreč, če pogledaš desno je ok, samo v levem kotu je meglena...

Lahko bi pa še dodal, da niti januar ni zadnji krik tehnike...:BigThumbs:

gule

Citat od: thundercat;177818@Gule, v Travniku sem leta 1987 služil vojsko. Na Vlasic sem moral večkrat z vso bojno opremo in to Julija, ko je bilo vroče ko satan. :bombs:
Drugače je pa lep Ami.

Ja dobri stari časi...:Hammer3:

Prideš na srečanje v Travnik to leto, pa obudiš spomine...:BigThumbs:

Za začetek ti pomagam...čevapi, sir, rakija...Plava voda...bo zadosti?:BigThumbs:

thundercat

Citat od: gule;177825Ja dobri stari časi...:Hammer3:

Prideš na srečanje v Travnik to leto, pa obudiš spomine...:BigThumbs:

Za začetek ti pomagam...čevapi, sir, rakija...Plava voda...bo zadosti?:BigThumbs:

Mikavno vabilo. Bomo videli. Prvo moram dyano na cesto spravit, potem pa bodo srečanja.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

In ko smo že pri Travniku in njegovih znamenitostih...včeraj bili na starem gradu, pa seveda na čevapih pri Hariju...še vedno so najboljši v državi!:BigThumbs:

thundercat

Sem ti fovš glede čevapov.
Èlan Citroen klub Slovenije

Mike666

Boš mogo it v Travnik spet. Ker verjami boljših še nisi jedo. Jaz jih že presneto pogrešam.

Čojko

Evo, ideja za Citroenar srečanje.
Organizator: gule
Kraj: Travnik
Hrana in pijača: pri Hariju

Samo še datum je treba določit,...

Mike666

Kje pa si bil ko je Æiro naredil srečanje? Pa v Travniku je tak letos spet eno Oldtimer srečanje., In verjami da eno ta boljših.

gule

Citat od: Èojko;178090Evo, ideja za Citroenar srečanje.
Organizator: gule
Kraj: Travnik
Hrana in pijača: pri Hariju

Samo še datum je treba določit,...

Èojko si vabljen(tako kot vsi ostali)z avti starejšimi od 30 let na srečanje v Travnik. Verjetno bo prvi vikend v 6 mesecu.

Seveda se splača priti tudi na Miroslavovo(Æiro)srečanje v Banja Luko...to pa je rezervirano za Citroene, ne glede na leta...:BigThumbs:

Kar se tiče srečanja izključno v moji organizaciji...možno...enkrat...:Hammer3:

gule

Ja zdaj pa ta prekleta možnost izbire...kaj izbrati za odhod v službo?

Xsara...

Cx...

Ami...

amipick

Zdaj xsara grdo gleda cxa-lej ga,mi je speljal mesto!:argue1:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Citat od: amipick;179683Zdaj xsara grdo gleda cxa-lej ga,mi je speljal mesto!:argue1:

Ko je pa pocinkana...:-)

gule

Ja Cx, pa ima veliko hibo...v njem ni posebnega prostora za našega huskija Rikija...zato bo Ami še naprej glavni za tovrstne izlete...

Lovro

He he... zdej boš pa k baba vsak dan zjutrej pred šihtom gruntal... ženske gruntajo, kaj oblečt, ti pa, kateri avto  :BigThumbs::emot77:

Drugače pa lepo, da greste takole na izlete. Pravilno!

Pa še veliko takih guštov ti želim :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;179792He he... zdej boš pa k baba vsak dan zjutrej pred šihtom gruntal... ženske gruntajo, kaj oblečt, ti pa, kateri avto  :BigThumbs::emot77:

Drugače pa lepo, da greste takole na izlete. Pravilno!

Pa še veliko takih guštov ti želim :BigThumbs:

He-he...tisti, ko je kaj bencina v njem...

Hvala Lovro na lepih željah...