Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Prekleto spet sem nategnjen v servisu. Se pravi ami ne rabi antifriza?

ModelJT

Citat od: gule;172175Prekleto spet sem nategnjen v servisu. Se pravi ami ne rabi antifriza?

Ma gule rabi rabi, to daš not k olju da je boljša mešanica, da in maže in bolje hladi motor naenkrat, samo verjetno ti tega niso rekli.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

Antifriz za Amija ima naslednje karakteristike: 48% alkohola, okus po sadju, brez barve. Koristi se v primeru, ko je zunaj izredno hladno in te zebe ali pa ko srečaš prijatelja.
POZOR: uporabljajte izredno previdno, ker ima stranske učinke.
P.S. Lahko pa ga naliješ v posodico za pranje stekel (zgoraj omenjenega).

antasi

Citat od: Lenko;172196Antifriz za Amija ima naslednje karakteristike: 48% alkohola, okus po sadju, brez barve. Koristi se v primeru, ko je zunaj izredno hladno in te zebe ali pa ko srečaš prijatelja.

Èe ga naliješ preko črtice
zna tesnilo na glavi crknat in izbruhne vse ven,
kot pri moji VISI..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Citat od: Lenko;172196Antifriz za Amija ima naslednje karakteristike: 48% alkohola, okus po sadju, brez barve. Koristi se v primeru, ko je zunaj izredno hladno in te zebe ali pa ko srečaš prijatelja.

Poznam zadevo...:Hammer3:eni so šli tako daleč in jo imajo pohranjeno v škatlah prve pomoči.:emot112:

gule

Citat od: antasi;172199Èe ga naliješ preko črtice
zna tesnilo na glavi crknat in izbruhne vse ven,
kot pri moji VISI..

Ja, ko se pa ukvarjaš s temi Citro jajci. Še 40 let niso ornk stara, pa kar naprej neki crkuje. Pa še sam moraš šraufat, ker ti diagnostika ne pomaga!:funny34d:

gule

Nedelja temperatura rahlo v plusu in čas za oprati ta časovni stroj...

Ima zimski čas svoje prednosti...pivo se ne segreva!:BigThumbs:

Na akciji Union in Laško pločevinka 0,5 litra/1,00 KM!:emot112:

dyane

Ma to ti je ko novo jarane!
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Gule, ti imaš pa lepo zbirko pod nadstreškom. :BigThumbs:

Sem mal fovšen, če se lahko tako izrazim.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

Citat od: thundercat;172860Gule, ti imaš pa lepo zbirko pod nadstreškom. :BigThumbs:

Sem mal fovšen, če se lahko tako izrazim.

Misliš na pivo, ali drva?:Hammer3:

gule

Citat od: dyane;172778Ma to ti je ko novo jarane!

Ma to je bolje jaranico...nema elektronike, fap-a in ostalih bedarij...:BigThumbs:

thundercat

Citat od: gule;172864Misliš na pivo, ali drva?:Hammer3:

Jebeš drva, citroena sem mislil, hahaha :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

dyane

Citat od: gule;172865Ma to je bolje jaranico...nema elektronike, fap-a in ostalih bedarij...:BigThumbs:

Najbolj zanimivo je ko začnejo ljudje razlagati kako super je njihov nov avto...pa kaj vse ma od elektronike...do fap filtrov...dvomasnih vstrajnikov do pizde materne......jaz pa vedno njim nazaj....no vidiš zakaj je dijana tako fajn.....česar nima ne more crknit  hehhehee
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Je registriran in zato je škoda, da se ne vozi. Vreme, pa res spomladansko. No danes zjutraj, je bil mraz, ampak suho, zdaj že lepo sonce greje. Kakorkoli v teh dneh je ami naredil fine ture, saj sem v njem celo notranjost od Cx-a prevažal. Seveda so zadnji zici šli ven...

No takšna slika pa nastane danes zjutraj okoli 7 h...ročna prime...

gule

Malo počekiral olje...ok, zamenjano v decembru od takrat 348 km...ni tako švoh za ta letni čas...ide Ami...:BigThumbs:

Nalepka od barve še stoji...in malo kontrole pred večernjo vožnjico...nič lepšega kot gretje v zračno hlajenih avtih...ima nek poseben šmek...:BigThumbs: