Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Èojko;171947A si tud ti not padu?:Hammer3:

Ja zima gre in je treba antifriz pregledat, pa novo olje nalit...pa filter zamenjat, pa sisice podmazat...uh...pa nove pakne od ročne...:funny34d:

antasi

Citat od: gule;171956Ja zima gre in je treba antifriz pregledat, pa novo olje nalit...pa filter zamenjat, pa sisice podmazat...uh...pa nove pakne od ročne...:funny34d:

Antifriz pa nisi kupil?

Nujno ga spusti ven, ker se voziš po taki zimi:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

thundercat

Antifriz daj plavega, ker ni agresiven. Meni je rdeč prežrl hladilnik na AX-u.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

Citat od: antasi;171962Antifriz pa nisi kupil?

Nujno ga spusti ven, ker se voziš po taki zimi:BigThumbs:

Pravijo mojstri, da zdrži do -45 st.c...torej je ok...:BigThumbs:

ModelJT

Citat od: thundercat;171968Antifriz daj plavega, ker ni agresiven. Meni je rdeč prežrl hladilnik na AX-u.

Antifriz v amiju imaš edino lahko v kantici v prtljažniku hehehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: ModelJT;171986Antifriz v amiju imaš edino lahko v kantici v prtljažniku hehehe.

:funny34d:

andraž

Ali pa kar v sebi v kakšni drugi obliki. C2H5OH

andraž

Citat od: thundercat;171968Antifriz daj plavega, ker ni agresiven. Meni je rdeč prežrl hladilnik na AX-u.

Veš ali ne veš ali se hecaš?

Čojko

Najbolje se obnese on verzija antifriza, ki ji pravijo mekana.

gule

Zdaj, ko imam novi antifriz se ne sekiram, ker je minus. Snega, pa je skoraj zmanjkalo. Tudi danes na šiht z amijem, ker je lepo in suho mrzlo vreme.:BigThumbs:

Lenko

Gule a pri vas kaj veter piha? Mene je strah da ti bo veter prevrnil drva na amija. Bi blo škoda.

gule

Citat od: Lenko;172129Gule a pri vas kaj veter piha? Mene je strah da ti bo veter prevrnil drva na amija. Bi blo škoda.

Prav imaš...prejšnjo leto sem ih zavil z stretch folijo. Verjetno ponovim operacijo...

Sem pa razmišljal, da amija prebacim v garažo, za Xsaro je pa itak vseeno.

thundercat

Citat od: andraž;171999Veš ali ne veš ali se hecaš?

Res, preverjeno! teden dni potem, ko sem kupil sedanjega AXa sem naredil servis in zamenjal tudi hladilno.
Po 2 dneh je kiler precurel zaradi tega. Prej pa niti kapljice. Mešal sem 50:50.

Antifriz mora biti brezkislinski. Verjetno sem imel prej ravno nepravega.

Že pred leti mi je nekaj takega razlagal tudi avtomehanik, samo sem pozabil.

In tako sem se pozanimal pa dal modrega, in naj nebi bilo nobenih težav z njim.

Od menjave je že dober teden pa je vse OK.

Šele sedaj mi je kapnilo...da ima ami verjetno zračno hlajenje in ne rabi antifriza. :Hammer3: Al se pa motim.

ModelJT

Citat od: thundercat;172164Šele sedaj mi je kapnilo...da ima ami verjetno zračno hlajenje in ne rabi antifriza. :Hammer3: Al se pa motim.

Ti je kar prav kapnilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

hehehehe, e jebiga.  Se zgodi.