Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@gule, ni slab, ampak jaz sem slep! Ponavadi opazim stare citroene na in ob cesti, tale pa mi je šel mimo. Ko sem videl, da si bil tam pri Bila trgovini, sem takoj vedel kje je. tnx
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;79040@gule, ni slab, ampak jaz sem slep! Ponavadi opazim stare citroene na in ob cesti, tale pa mi je šel mimo. Ko sem videl, da si bil tam pri Bila trgovini, sem takoj vedel kje je. tnx

Tudi najboljšim se dogaja...:Hammer3:

sušo

Citat od: gule;77829Par 100m za mejo...  ...pa se iz gostilne tip dere na mene:"Kaj to slikaš, zakaj ne slikaš moj avto???"...

Ha ha in si imel neizpodbiten dokaz da si nazaj na Balkanu...

gule

Citat od: sušo;79047Ha ha in si imel neizpodbiten dokaz da si nazaj na Balkanu...

Ma ta Balkan je včasih kar v redu:"Neka nama našeg Balkanskog lonca"...:gimme_money::funny34d::BigThumbs:

sušo

Ja ja sej men je fajn da žvim na Balkanu.
Včas je treba mal zobe stisnit na kaki "pogruntavščini" drgač je pa fino ke je bl k ne "lagano sportski", vse se da "zrihtat" tako in drugače in še na koncu je po večini vse v redu.
"Kako æemo, lako æemo"

gule

U kafani se vse da zmenit !:BigThumbs:

gule

Sem bil pri prijatelju na obisku, ki dela v trafo postaji...se mi je zdelo zanimivo to "mašinerijo" fotografirati skupaj...

P.S. Garač mogoče materijal za koledar...:take_picture:

gule

Pred kratkim sem na amiju naredil manjši servisl:

1.menjal svečke-prej imel NGK, zdaj dal notri BOSCH...z starimi naredil več kot 25.000 km...elektrodi skoraj več ni bilo...

2.menjal kable...bili rdeči silikonski zdaj neki obični italijanski

3.opral filter v bencinu in ga natopil z oljem(prvič od kdaj imam amija), čeprav bi bilo treba po navodilih vsakih 6.000 km, ali 100 delovnih ur...

4.kupil novo trobljo...stara je delovala, a samo, če si z nečim tolkel po njej...cena...prava sitnica...7,5 eur...namenjena po šifri za golf mk2...

Fotografiral bolj slabo...oz. NIÈ...

Te fotke so nastale naknadno...

gule

Troblja je bila prej nameščena na tej pločevini na prvi fotki, a je "bingljala" v vožnji...zdaj pa je na novi lokaciji malo pod staro, a mnogo bolj stabilno...mislim celo, da je to njeno originalno mesto...

gule

Po vsem tem avto gre v hrib kot, da ima 50 ks...razlika je res občutna...

dvorjan

Citat od: gule;85794Po vsem tem avto gre v hrib kot, da ima 50 ks...razlika je res občutna...

To so verjetno svecke naredile ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Včeraj sem se odločil na vgradnjo ure v Ami 8. No, ker je že cela instrumentna plošča bila razdrta, sem obnovil ventilacijo in opral vse ventilacijske kanale. Ker je prej neznosno pihalo, tudi skozi zaprte zračnike, sem imel zaprt vhod zraka v avto pod vetrobranskim steklom. Zdaj sem to improvizacijo odstranil in po potrebi zrak lahko prihaja v kabino na normalen način. Uporabil sem samolepilni gobica trak, ki je namenjen tesnenju oken-vrat v gospodinjstvih...Na avto otpadu sem kupil to uro, ki je bila koliko-toliko klasična...seveda sem povezal tudi osvetlitev ure, ki je rumeno-oranžna...Same zračnike sem moral skoraj popolnoma razdreti, saj je to edini način za odstraniti ostanke stare gobe in svinjarije, ki se je z leti nabrala znotraj. Sestaviti zračnik nazaj je že cela umetnost, zato toplo preporočam razdiranje prvo enega...nikakor oba naenkrat...

gule

še nekaj fotografij...kdo ve od katerega avta je ura???

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule