Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

V nedeljo 11.07. se je našel čas za obisk Logarske, Okrešlja itd...

Odločili smo se vzpeti tudi do Frischaufovega doma na Okrešlju(1.396 m/nv)...

gule

V ponedeljek 12.07. je Ami skočil še do Avstrije...tako ko v starih časih je bilo...nakup v Billi(kava,pivo,čokolada,kinder jajčke,riblje konzerve...slike...

garac

Sem že mislil, da si ga z Logarske gnal čez Pavličevo Sedlo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Tam čez sva s Sintijo in dijano šla pred tremi leti. Ful dobro.

Gule , tole pa je bil dopust...

gule

...meja in Avstrija. Na zadnji sliki "kulturen"izdelek pred Domom kulture v Labotu(Lavamund)...:take_picture:

gule

In pol naletim še na to lepoto...slike bolj boge...nisem si upal preblizu...PRIVAT GRUNT !, midva pa bosanske registracije...:Hammer3::take_picture:

gule

Citat od: garac;77811Sem že mislil, da si ga z Logarske gnal čez Pavličevo Sedlo

Ami bi verjetno :emot104::emot31::emot108::party-flash:zdržal tudi Pavličevo sedlo, a kot se vidi na slikah me je Okrešelj popolnoma devastiral...

gule

Citat od: janez;77812Tam čez sva s Sintijo in dijano šla pred tremi leti. Ful dobro.

Gule , tole pa je bil dopust...
Ni bilo slabo...najboljše je, da imam spet trdno tlo pod nogami...beri amiju...LP:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

gule

Ko sva porabila tistih 25 eur v trgovini, sva se napotila nazaj na sončno stran Alp...:funny34d:

gule

Na temu znaku je včasih pisalo Yugoslawien. Pa ne, da so naredili novi znak...jok brate...samo Slowenien so "zalimali" čez...:argue1:

gule

...pa spet nazaj...ljubo doma kdor ga ima...

gule

Par 100m za mejo na vidim na parkingu perfektnega hrošča. Se ustavima, da naredim par fotografij...ne bi verjeli jaz fotografiram amija in hrošča skupaj, ponosni lastnik mercedesa(menda nova e klasa, ali kaj...), pa se iz gostilne tip dere na mene:"Kaj to slikaš, zakaj ne slikaš moj avto???"...NO COMENT!:argue1::argue1::argue1:

garac

e, Gule, da ga nisi ti zadnjič slikal, bi ga jaz spet zgrešil, tokrat sem bil bolj pozoren
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Zeko124

Citat od: gule;79015Je lep, a ne?

Tvoj Ami je lepši:BigThumbs:

Dobre slike Gule!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si