Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

dyfan

Citat od: gule;86187...Sestaviti zračnik nazaj je že cela umetnost...
Ja, to je pa res zelo zoprno opravilo.
Na enak način sem jih jaz "zadihtal". Me pa jezi, da nisem teh dvodelnih bobnov zatesnil še na obeh koncih, ko sem jih že imel narazen.
Sedaj mi pri zaprtih polovičkah piha še ob obeh straneh bobnov (mimo osi). :Hammer3:
Mi pa nič ne diši, da bi jih še enkrat razdiral.

LP
Lep pozdrav!

vinotoc

Citat od: gule;86196Točno...model???

R5, petica je zakoooooooooooooooooooooooooooooooon!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: vinotoc;86209R5, petica je zakoooooooooooooooooooooooooooooooon!

Ups! Napačen forum! :)

Lenko

Aha, zdaj smo ga pa ujeli. Se izdaja za citroenarja v resnici je pa privrženec Renaultov. Vinotoč, a to pomeni da bo Mehari naprodaj? Jaz sem kandidat za nakup. :)
:emot77:

gule

Ura je od R 19...bravo Andraž...zdaj ne piha nič več, je kot v podmornici...:Hammer3:

vinotoc

Citat od: Lenko;86216Aha, zdaj smo ga pa ujeli. Se izdaja za citroenarja v resnici je pa privrženec Renaultov. Vinotoč, a to pomeni da bo Mehari naprodaj? Jaz sem kandidat za nakup. :)
:emot77:

saj je vedno na prodaj za 15.000,00 EUR. Upam da nimaš sedaj takega ksihta, kot firbci na parkirišču, ko povem to ceno :)

Zeko124

Citat od: gule;86229Ura je od R 19...bravo Andraž...zdaj ne piha nič več, je kot v podmornici...:Hammer3:

Super, Gule! Pri radotu sem videl, da ima zatesnjeno z neko drugo zadevo rjave barve, pa sem pozabil, kaj je dal noter... Vem pa da se je kar dolgo časa zafrkaval s tem. zdaj mu nič ne piha not. Imaš pa že kar nekaj dodatne opreme... Nisem pa še nikol videl, kako ima Ami speljan motorček za pogon brisalcev... svašta... GUle, če imaš morda v komplet mapi slike od obnove tvojega Amija (predvsem proces razstavljanja me zanima), bi te prosil, če mi pošlješ (če imaš na računalniku, seveda), pa bom potem z Radotovimi malo primerjal...

LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Jaz imam za stoenko knjigo ,če rabiš Zeko...

Sorry, sem moral, si nisem mogel pomagat...  :emot77:

Zeko124

Citat od: janez;86246Jaz imam za stoenko knjigo ,če rabiš Zeko...

Sorry, sem moral, si nisem mogel pomagat...  :emot77:

lej, Keža, kar izvoli. Ne bom nič sploh dalje rekel, je brezpredmetno...

:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: Zeko124;86244Super, Gule! Pri radotu sem videl, da ima zatesnjeno z neko drugo zadevo rjave barve, pa sem pozabil, kaj je dal noter... Vem pa da se je kar dolgo časa zafrkaval s tem. zdaj mu nič ne piha not. Imaš pa že kar nekaj dodatne opreme... Nisem pa še nikol videl, kako ima Ami speljan motorček za pogon brisalcev... svašta... GUle, če imaš morda v komplet mapi slike od obnove tvojega Amija (predvsem proces razstavljanja me zanima), bi te prosil, če mi pošlješ (če imaš na računalniku, seveda), pa bom potem z Radotovimi malo primerjal...

LP

Avto ni bil nikoli popolnoma razstavljen...samo barvan in 1x varjen pri Keži...vse slike, ki ih imam sem, pa že objavil tukaj na forumu(glej galerijo-moje slike...)...in brskaj po starih postih...pozz

Zeko124

aha... Zanimala bi me predvsem komplet razstavitev, imam že od Radota en izvod sicer... Hvala vseeno, slike sem si pa že ogledal :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

gule

Te so nastale danes, ko je ami šel na sprehod, da ne izpade iz forme...:funny34d:...sicer je temperatura cca. -6°c...vžig normalen...z saugom seveda...:Red-Wink:in čeprav so gume Nankang in to letne po snegu gre izredno dobro...

gule

Dan je bil mrzel in suh idealen za mali sprehod z malim frendom...:funny34d:

http://www.youtube.com/watch?v=v1E82kZCXf4

gule

Upam da so to zadnji "trzaji" zime...slike so nastale v soboto...Pavlovica...Novi Travnik...:argue1: