Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Z malim defenderjem(beri ami)sva z prijateljem šla na vikend kampiranje...nastalo je tudi nekaj fotografij...

dyfan

Gule, pa kaj si ti stopil iz avta, ko si slikal medveda!!!???

Nemoj da te mečka fotografiše :-)

LP
Lep pozdrav!

gule

Sem...ampak nisem šel preveč blizu...je na verigi.

gule

Ni kaj za delati, pa sem malo fotkal...

gule

Par fotografij z amijem 8 na snegu...

janez

...servis ?   :BigThumbs:

Gule si že prišu domov...?

.

Zeko124

Gule, za moje pojme najlepši break, kar sem jih videl (upam da kmalu tudi v živo!)...

Pa brez fovšije prosim =P!!!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: janez;77568...servis ?   :BigThumbs:

Gule si že prišu domov...?

.

sem...bom poročal pozneje bolj podrobno...lp:take_picture:

vsx

Gule, sem te morda srečal včeraj, malo pred poldnevom, na relaciji Sevnica - Krško ?

V smeri Krškega, popolnoma enak Ami, kot strela ...

LP

janez

Citat od: gule;77597sem...bom poročal pozneje bolj podrobno...lp:take_picture:

OK, daj Gule čimprej... Ti piši - jaz slike gor ... sinhrono umetniško plavanje v vodah pleha ...

gule

Citat od: vsx;77602Gule, sem te morda srečal včeraj, malo pred poldnevom, na relaciji Sevnica - Krško ?

V smeri Krškega, popolnoma enak Ami, kot strela ...

LP

Ja ja to sem bil jaz in še dva potnika v avtu...na poti nazaj v ZBD(Zedinjene Bosanske Države)...LP:funny34d:

gule

Citat od: janez;77604OK, daj Gule čimprej... Ti piši - jaz slike gor ... sinhrono umetniško plavanje v vodah pleha ...

Ti prepuščam popolno reportažo, če ti se le ljubi...mene je ta vročina čisto indiferentnega naredila...LP:BigThumbs:

janez

Ja ta vročina... :argue1:

OK, takle je. Avto je izreeeedno lep. Imel pa je eno napako, prednja stena pod pedali se je pogreznila ... od rje, ki je bila sicer v preteklosti sanirana vendar na tist način - za tehnični pregled. Se pravi ob strani flike, na sredini pa nič. In je lepo zlezlo dol.
Na srečo sem še imel eno narejeno steno in sem se odločil vse ven vrečt in novo not.

Dela je bilo velik, sonce je žgalo,...

Hja na koncu je ami za zdaj saniran. Kasneje bo rabil še kakšno popravilo pločevine spodaj.

...kasneje...

gule

V soboto 10.07.2010 sem štartal iz Viteza(BiH) proti Velenju. Razlog potovanja dopust, švasarija pri Keži in še poslovni opravki v Slo. Sopotnik en=prijatelj Bajo...Na teh slikah detalj z ac nekje na Hrvaškem, ter mejni prehod Bregana-Obrežje...

gule

Štart=83.826 KM(Vitez-BiH)
Cilj=84.279 KM(Velenje-Slo)...
Štartala sva 10.07.(petek)dosti pozno okrog 10 h, če se še spomnem...na poti sva obiskala prijatelja v Banja Luki, ki rihta DS-a(Miroslav Lahovski). Ima tudi perfektno ohranjen APN 6, 88 letnik, Citroen C3, ter nekaj hroščov...drugače številka 1 za Ctroene v Banja Luki...organizator srečanja, ki bo v avgustu, ter organizator 1 Citroen srečanja v tem mestu leta 2008..:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs::emot112: