Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

čaki a to si star lonec zdaj namontiral, rabljen, koliko gledam slike?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Kada nema druge, opali čekičem.

gule

Gotovo, je že namontiran...pol sem pa motor opral in zdaj zgleda alternator ne polni...jutri nazaj pa reklamacija...ti v Citroenu so res neresni...

gule

Citat od: garac;153005čaki a to si star lonec zdaj namontiral, rabljen, koliko gledam slike?

Ma ni star, mi je Keža daroval pred leti lonec, ki je nekdo brezuspešno hotel namontirat...skoraj nov...:bombs:

dyfan

Citat od: gule;153029...zdaj zgleda alternator ne polni...
Mogoče se je snel kabel s krtačk na alternatorju...
Lep pozdrav!

gule

Jutri reklamiram, ima da lete glave...no, ko sem že čačkal okoli auspuha in sajlo od menjalnika otkačil, smo izpustili staro olje in nalili novega...

gule

Še par utrinkov iz servisa...:argue1:

gule

Ker je cel motor bil masten in umazan sem se odločil za pranje...kolikšna je to bila napaka zvem jutri, ko mi diagnosticirajo zakaj ne polni alternator...

krka964

V starem loncu se najboljše skuha!
Mimogrede, volan si dobil, če ne pogledam pri sebi,vendar mislim, da imam le "tamehkega".

gule

Volan me zanima samo "trdi" , ker je namenjen staremu tipu amija 8...

gule

Citat od: gule;153040Ker je cel motor bil masten in umazan sem se odločil za pranje...kolikšna je to bila napaka zvem jutri, ko mi diagnosticirajo zakaj ne polni alternator...

Urejeno...kontakti na instalaciji reglerja...:Hammer3:...opet kao novo...:Red-Wink::Red-Wink:

Zeko124

Rado, mava enga stari tip, ampak ga rabim zase :). Ni pa bohvejt kolk ohranjen. So to bli tabol volani :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Današnji prizor...kmalu bo tu še kakšna starudija...:funny34d:

janez

Pa kje si ti doma... na Havajih al kaj ? Nič snega jebelacesta... tule pa siple da še do drvi ne morm prit...

gule

:Ja še po okolnih hribih ga ni, kar je res nenavadno...no mi smo prejšnje leto ob tem času imeli svojo kalvarijo zdaj ste vi na vrsti...:bombs: