Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: janez;152432Èe bi jaz tak menjaval lonce bi bil bogat... Zamisli si ure, ki bi jih zaračunal, da vržem motor in menjalnik ven iz Amija pa da menjam lonc... Ne, zeko... tak sploh ni lažje. Vem, da si dobro mislil, sam...

Gule, ena urca pa imaš menjan lonc... ne komplicirat.

Nisi zastopil. Nisem napisal glede menjave lonca, ampak nasplošno, če bo delal KAJ DRUGEGA. Ciljal sem na kakšne posege na motorju ali menjalniku, pri čemer bi spet lahko komu padlo na pamet kaj žagat. Sem pa nerodno napisal. Normalno da lonec zamenjaš tako kot si mu že ti odgovoril.

P.S., vidim da ene zelo boli, da jim tle en Zeko daje neke bedaste nasvete, četudi je mislil dobronamerno in se je treba spotaknit in obrnit vsako besedo, koristne zadeve pa enostavno spregledat. Pol se pa sploh ne bom več vtikal, bodo v bodoče odgovarjali tisti, ki vedo več od mene, al pa se je*ajte sami, tako kot sem se jaz.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

Citat od: janez;152416Vse pa tud ne... bo treba za kakšno stvar tud k men prit heheh

Antasi ... NE VERJAMEM , da boš nabavil A serijo :)

... no, zdaj me pa prepričaj v nasprotno heheheh

Kako ste zakomlicirali s tem loncem
še malo, pa se bom odločil, da ne bom kupil tak zakompliciranega avta...
Aja, saj sem ga včasih menjaval,
najbolj me je potem matralo zatesnit ta konus z objemkami,
ko se niso dobile nove,
stare so bile pa pretegnjene, verjetno je danes lazje ,ko
imaš nove na izbiro-pa tesnilno maso za auspuh itd

Glede spaka-takoj ko bo denar grem v nabavo,
upam ,da bo to kdaj:Hammer3:

Ce se pa pojavi junak ki kupi lepega in obnovljenega GSa
ki sameva v muzeju in prinese vsaj pol cene
koliko sem vložil denarja v njega, brez dela seveda,
bom pa takoj spaka al pa dijano nabavil.
Žal mi je za unim primorskim spakom belim, ko sem ga rihtal sodelavcu
pa se ni mogel odločit
na koncu pa je bil prepozen, drugič nič več ne rihtam drugim avte:breaking_pc:
pa v avstriji je BIL en dober po slikah za jurja
tak da spremljam sceno:take_picture:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

itak je treba menjat semering, tam med menjalnikom in mašino je vse mastno, kar po zajli od sklopke teče, zeko ma prav, mašino ven!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krka964

Ta pisker sem že parkrat menjal, pa še sedaj ne vem natančno opisati, kako se to naredi. En kup cukanja, obračanja, odhakljavanja, kletvic, ipd, na koncu pa še fina nastavitev objemk, da ne ploza še tam. Ampak, ko je zadeva zaključena je pa zvok neponovljiv, ne?
Obstaja pa še flikanje s kosi plehov in dratom( pozna osemdeseta), ampak ne priporočam.

dami

Saj ni tak hudo, samo odločit se moraš po kateri diagonali, malo poskusit v katerem
položaju bi šlo nalažje in ga potegneš ven. Sicer gre precej na tesno, vendar gre.

gule

Rabim volan za starejši tip Amija 8...tisti trdi, se pravi, da ni iz tiste čigumi mase...:Hammer3:

Ponudbe tukaj, ali na ZS...

LP Gule:BigThumbs:

gule

janez

... zs ...

gule

A prav vidim je en takšen desno pod ostalimi...Janez, a si začel dele za hrošče delat???

andraž

Taka lepa delavnica za A serijo, na polici pa orgomna škatla za neka nemška jajca... Je to provokacija?

dyane

:emot15::emot15:Orginal VW Teile:emot15:
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Še porsche so med Škodo pa Seat vrinli...he-he

gule

Danes odločil, da zamenjam...starega smo nekako ven zbezecali(je zafrkavala sajla od kuplunga), a zdaj novi ne gre noter...oziroma gre ampak priključki ne pašejo, ker so preveč narazen, ali nekaj takega...:argue1:

Lovro

Mislim, da je že Keža enkrat pisal, da so priključki preveč narazen - bo treba malo krivljenja verjetno.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

jao, pa losajte šporgete spredaj pa vse na novo vpasat in zašraufat, nimaš kaj krivit now aspuh.
A ste bosanci, a ste čehi al kaj? Šta je reko Mujo? Snaði se!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/