Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Otroci imajo radi Amija...moj sin ga še vedno ljubkovalno kliče "krntija"...slikano poleti...:BigThumbs:

gule

Levi žmigavec je bil zbledel, pa mi je padlo na pamet in sem ga danes obnovil z alkoholnim flomastrom Toz...pa sploh ni slabo gratalo...:Hammer3:pa še oranžno žarnico sem noter stišal...:Hammer3:

gule

Nekaj trenutkov z srečanja...Ami 8 im Mil Mi-8...simbolika...:BigThumbs:

gule

Slika 1 Vukovar, v ozdju hotel Dunav in stari vodotoranj...slika 2 most, ki ga je doniral Citroen...po barvi sodeč...:BigThumbs:

Slika 3 vas z zanimivim imenom v Srbiji...:Hammer3:

Slika 4...kam pa zdaj???:argue1:

gule

Danes smo imeli obisk...ženin oče z Tomosom, leto izdelave 1976...redno v uporabi...na koncu se je sin z dedijem odpelal na obisk...slike...

janez

Gule... povej ti svojemu tastu, da ima zelo redkega Tomosa...

TOMOS APN4 H ali TOMOS HIPPY

Takšen je bil, ko je bil nov... HIPPY

Naj ga čuva, ne ga razrezat... drugače pa ga jaz kupim. Pripelješ skupaj z belim Amijem... Kolega pa dela original kovčke za Hipija... če jih tast nima ali če bi nekoč rad obnovil to štirko.

antasi

uh, tole je pa že kr vrednost pri nas
tomos 4 h, kot hippy
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

aja me je keža prehitel za 2 minute
ja nič, naj ga pol on kupi-če sem pa zamudil:argue1:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Andrej... ti moped, jaz Amija . Pa sva oba zadovoljna. Sam... tast ga ne bo dal verjetno.

gule

Ne vem, če bo prodal, ga vprašam, je to namreč njegovo prevozno sredstvo za vsak dan, celo dodatno cev(tubo) za berglo na desni strani ima našvasano iz procroma...

janez

Kaj pa beli Ami Gule ? sem še v igri al si kaj jezen name ... ?

gule

Kaj bom jezen prijaatelj...ami je v lepi suhi garaži in čaka...nekoga, ki ga bo usposobil...ni pomebno kdo bo, jaz, ali ti...važno, da živi...

janez

No, potem ga šparaj zame. Bom jaz naredil avto iz njega. Imel sem limuzine, so redke danes (razen v tujini) in jo imam željo imet spet. Pa znanje, sposobnost in voljo. Razmisli, kako spravit avto do mene ... PROBA tablice ali šlep služba ali pa tehnični, registracija in do meje spravit, dalje moja šlepslužba...

gule

Samo registracija, ali šlepa pride v poštev. Z probo ne moreš čez mejo... Èe bo na šlepi bo pa spet problem, ker je to nek izvoz...

Ko prideš na srečanje si ga ogledaš in se bova dogovorila o vsemu...

gule

Pranje in sesanje...isprobal novi sesalec, ki sem ga dobil, a nisem do danes imel filtra...deluje odlično...odvil pasove na levi in desni, ker so se z časom čisto "zamotali"...