Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: sušo;117955Aja ti maš ruto zadaj ne pa po banu. Ja, sej je logično. Kukrkol že, vabljen v Grosuplje.

Res bom sliku PP pa prpopu. Èeprav je zadeva bolj efektivna v živo sam vseeno...

In seveda čestitke za novstar avto.

Hvala na čestitkah, ter povabilu...ob prvi priliki se oglasim...seveda dobrodošel v Vitezu, če se kdaj zgodi, da boš v BiH...:BigThumbs:

sušo

Evo moja PP v garaži.
Mal sta slikici motni k zjutri ni hec držat telefon na miru...

janez

:BigThumbs::BigThumbs:

Dobra...

.

gule

To je vsebina po EU predpisih, ali po JUS-u?  Mislim da DIN-u, tudi ustreza...SLIWOVITCH...he-he

sušo

He he to PP sm dobil za rd od svaka in njegove familije (štekajo citro sceno), ker zdej mam poširjeno garažo in se bom, verjetno, dlje zadrževal v njej.
Je pa po UPMV standardu alias Uporabljaj po Potrebi Mali ali Veliki...

gule

Registracija mi je potekla, zato amija uradno ne vozi več...ampak nad hišo je takšen lep hrib in še nihče ni zvozil...tako, da sem danes malo probal kako gre...in to v rikverc, da mi se ni treba obračati...no sem imel en lep poloffroad...

gule

Še malo...dlje pa ni šlo...vsaj v rikverc ne...šlajdrajo te zimske gume...mi je bilo škoda avta za kaj več...

gule

Danes zalepil to na avto...

Mike666

Mater kaj mate snega. Tu pri nas je pa danes blo 6 sončnih stopinj. Niti duha o snegu.:Red-Irate:

gule

Pri nas je bilo tudi toplo...ko sem se vrnil z vožnje sem celo opral amija in otuširal xsaro...bilo je blizu 10 stopinj...a je snega zadosti in se ni stopil...danes ponoči naj, pa bi bilo celo -10...

gule

Tega dreka belega je toliko, da se še peš ne da nikamor...ami je pod streho,pa je spet kompletno zasnežen...komaj čakam spomlad...

Mike666

Pol pa ga k nam v prlekijo prpelaj. Mi pa ga nimamo absolutno nič. Èe grem po celi vaso poberem bi ga vendar za kake tolige komaj nabral.

gule

Zabeleženo včeraj in danes zjutraj...ami vžiga še brez problemov, navkljub minusem, ki so dosegali do -25 stopinj c...sneg prekleti sneg...:breaking_pc::argue1:

gule

Ami registriran na novo in spet v operativni uporabi...vsak dan na šiht in nazaj, čez dan glumi pred salonom in vabi nasmehe strank, ki obiščejo naš avtocenter.
No danes naredil, servis, zamenjal filter bencina, olja in olje, ter 2 manžeti, ena počena in ena na poti do tega...no zdaj vprašanje za vse, ki so probali...do zdaj sem vedno vlival olje ina delta 5-15w40(mineralno), zdaj sem pa dal noter Total 10w40(polsintetika)...a je to zelo narobe, če sploh je? Predvsem me zanima, če še kdo uporablja te vrste olje v a seriji? Lahko se pohvalim, da sem znal Ino zamenjat po 10.000 km...no bi dal spet Ino noter, ampak me je registracija finančno dotolkla, Total imamo, pa na zalogi in mi ga ni treba takoj plačati...:Hammer3:

ModelJT

Ah gule saj bi ti servis lahko kar cel servis šenkali. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]