Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Danes pa je ami dobil novo obutev. So gume,ki sem ih "pazario" od Sušota. Bom poročal kako se obnesejo. Malo "niskoprofilne"so za videti.:-), na sliki prednja leva...zadnji čas je bil, da se zamenja...zel podobna sliku...:funny34d:

janez

Gule, tist regler je v bistvu prišel pravcajt... Sam poštar je zeznu stvar, je vrgu listek v nabiralnik za cajtnge, črez je pa drugi cajtnge namučkal, tak ,da sem dobil paket šele čez dva dni.

Nadlednjič ti dam ali pa brata pošlji...

gule

Citat od: janez;117268Gule, tist regler je v bistvu prišel pravcajt... Sam poštar je zeznu stvar, je vrgu listek v nabiralnik za cajtnge, črez je pa drugi cajtnge namučkal, tak ,da sem dobil paket šele čez dva dni.

Nadlednjič ti dam ali pa brata pošlji...

Kaj češ dobra volja, pa je le bila...:BigThumbs:...ni strašno...bomo videli kako se obnaša ta, ki si mi ga dal...ta pa počaka, ko naslednjič pridem...upam, da kmalu...:Hammer3:...lp

gule

Tole pa je en mali detalj, ko sem pri Sušotu prevzemal gume...dober domačin Sušo nas je postregel z pivom, ter nam ponudil vsebino omarice za prvo pomoč...videl sem eno lepo dijano, ter smo imeli izredno zanimivo debato...:BigThumbs:

gule

Ena slika, ko smo se pri Janezu/Keži zbrali v Celju na prevzemu koledarjev(hvala Garač)...tu sem spoznal Lenka, Franca, Garača...in moram povedati čuden neki narod sami Citroeni im gredo po možganih...:Hammer3:

gule

Danes smo doma imeli odvoz smeti, ker pa na to uslugo nisem naročen, je zadevo opravil Ami...sreča da je break...

Citroenovc

Meni so pa v oči padli teleskopi, ki podpirajo zadnja vrata. To je "modifikacija" al original?
OK

LP
Primož

janez

dvorjan

Videti so res "heavy duty". =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

Hevi djuti ja ampak samo videt so taki teli amortizerji za zadnja vrata.
Tok so debeli k je feder not. Ampak delajo pa.

@gule   No sm vesel da sta bla zadovoljna. Pridta še kdaj. Prej poklič pa se vidmo. Sej se itak mim voziš ko greš u Veleje.
Moral bi pa slikat še omarico za prvo pomoč k jo omenjaš. Zdej vemo kako pa kaj samo mi trije pa recmo še Bizi... ostali pa majo vprašaje nad glavami.

gule

Citat od: sušo;117838Hevi djuti ja ampak samo videt so taki teli amortizerji za zadnja vrata.
Tok so debeli k je feder not. Ampak delajo pa.

@gule   No sm vesel da sta bla zadovoljna. Pridta še kdaj. Prej poklič pa se vidmo. Sej se itak mim voziš ko greš u Veleje.
Moral bi pa slikat še omarico za prvo pomoč k jo omenjaš. Zdej vemo kako pa kaj samo mi trije pa recmo še Bizi... ostali pa majo vprašaje nad glavami.

Kar slikaj, pa daj sliko tu gor...nek se vidi raskoš...:BigThumbs:...pridem že, ampak mimo pa drugače ne grem(Razen službeno v Koper), namreč moja maršruta drugače je čez Krško, Laško, Celje-Arja Vas, Velenje...

gule

Citat od: Citroenovc;117825Meni so pa v oči padli teleskopi, ki podpirajo zadnja vrata. To je "modifikacija" al original?

Je to je original, kot so že Janez in ostali odgovorili...stari so kot avto in še zmeraj držijo, ne glede na zimo...kar je slabost novejših avtov...:Hammer3:

gule

Še par dni do Božiča in prvi pravi sneg...danes z Amijem po snegu in bljuzgi na delo...neprecenljivo...:funny34d:...jutri mogoče več slik...:take_picture:

gule

Včeraj pa še to...NOV AVTO !

sušo

Aja ti maš ruto zadaj ne pa po banu. Ja, sej je logično. Kukrkol že, vabljen v Grosuplje.

Res bom sliku PP pa prpopu. Èeprav je zadeva bolj efektivna v živo sam vseeno...

In seveda čestitke za novstar avto.