Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Še nekaj slik nastalih na poti...v planine nad Sarajevom...

gule

Včasih me kdo od kolegov obišče na delovnem mestu...evo par slik...Aleksandar(Aca)iz Bijeljine, ki se je pravkar vrnil z morja. Zelo lep in zanimiv "bambus" spaček. Večkrat se z njim pelje iz Bosne na Dunaj...:BigThumbs:

ModelJT

Zanimiv spaček. Je tak bol lesen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@gule, a to je čisto nov salon, ali je prenovljen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;109069@gule, a to je čisto nov salon, ali je prenovljen?

Salon je popolnoma nov...začel delati to leto v marcu mesecu...ima popolnoma novo vizualno podobo in opremo po najnovejših Citroen normah...nekaj tudi na spodnjih web naslovih      

//www.ovnak.com

//www.citroen.ba

OVNAK D.O.O. VITEZ, P.J. AUTOCENTAR OVNAK
Profil firme
Najnoviji Citroen auto salon i radionica u Bosni i Hercegovini smješteni su u modernom Poslovnom centru PC-96 u Vitezu u sklopu Autocentra Ovnak u Vitezu, uz magistralnu cestu Sarajevo – Banja Luka. Izgraðeni su po europskim standardima, te svojom opremljenošæu, stručnim kadrom i iskustvom daju vrhunsku uslugu, kako u prodaji, tako i u servisiranju i dijagnostici Citroen vozila. Prodaja i ugradnja rezervnih dijelova. Promotivne prodaje, nagradne igre, Citroen centar za personalizaciju, moderan ambijent i dječji kutak u salonu auta. Raspolažemo i test vozilima.

Kapaciteti auto salona i servisa Citroen vozila su u sastavu kompleksa Autocentra Ovnak, koji se bavi prodajom i servisom vozila za unutarnji transport, graðevinskih i poljoprivrednih strojeva. Mobilna ekipa servisera za strojeve, te servis, radionica za tokarenje motora, autolakirnica, autolimarija, automehaničarska radnja, autoeletričarska radionica, autopraonica, dio su ovog kompleksa. Višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata najbolja su potvrda rada Autocentra Ovnak.

Autocentar Ovnak u buduænosti planira nastaviti pratiti potrebe svojih potrošača, uvoditi inovativna rješenja, nastaviti najbolju moguæu prodaju, servis i personalizaciju Citroen vozila. Zadovoljiti potrebe svih potrošača, koji ostvare kontakt s nama. Planiramo stalne promocije, akcijske prodaje, brigu za sigurnost naših klijenata i našeg okoliša.

gule

Citat od: ModelJT;109064Zanimiv spaček. Je tak bol lesen.

Ja na bokih ima zalimane bambus tapete, na odbijačih pa pravi bambus...:AngelPray:

pubi2cv

To me spominja na mojega Amija....sem imel tapete po vratih....pa so ga krstili za Lubadarja...haha:Hammer3:

janez

V bistvu smo tud tebe bolj poznali pod imenom Lubadar kot pa Pubi... Jaz sem kar dolgo rabil ,da sem preklopil na ... Pubi in še zdaj mi pride na misel... Grem k Lubadarju.

Kak te lahko ena malenkost zaznamuje si ne moreš mislit... Ami je bil pa fenomenalen...

gule

Lep in sončen dan...idealen za pranje avta...

gule

Na koncu so se še mačke vmešale, ter prevrnile vodo...:argue1:

gule

Tole, pa je danes fotografirano na parkingu pred firmo...

dvorjan

Ce boste tega C6 vsak dan prali, bo po enem letu brez barve. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: dvorjan;116474Ce boste tega C6 vsak dan prali, bo po enem letu brez barve. =)

Že danes bo registriran, pranje pa hmmm. kdo ve, ko pride se opere...:Hammer3:

garac

tistale zlepljena slikica  i like it
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;116580tistale zlepljena slikica  i like it
hvala:AngelPray: