Turbina

Začel/a JozeG, Februar 16, 2009, 10:31:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: drmare;57023Nazaj na turbino - meni popije en liter na 17TKM - toliko naredim na leto! Kakšni so simptomi, da bo umrla turbina?

Ti raje bolj pogosto kontroliraj olje, pa dolij par deci na vsakih 3000-5000km, namesto da enkrat letno liter noter vlijes ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

drmare

Citat od: dvorjan;57027Ti raje bolj pogosto kontroliraj olje, pa dolij par deci na vsakih 3000-5000km, namesto da enkrat letno liter noter vlijes ...

Nisem nikjer napisal, da čakam toliko časa da manjka liter in ga potem dolijem.... v mojem avtu je olje zmeraj malenkost pod maxsimumom in ga redno čekiram!

LP

dvorjan

@drmare:
Ja, prav. Priden in pohvaljen. =)

jumper1

Èe ti je turbina že tretjič crknila potem je sigurno problem v mazanju turbine,lahko je z oljno črpalko ali cevjo ki je privita na turbino

JozeG

Danes  je  4 tedne odkar imam na testu golfa 6.
Avto še ni popravljen.
Ima kdo izkušnje  s kulanco?

LP
Jo

Gox

Jože ... ste že rešili kaj? Avto popravljen?

Lp
Goran

JozeG

Gox

Citat od: JozeG;60274Avto je popravljen.

Lahko kaj več poveš? Kaj ste naredili?

Menjava turbine? Al več?

So kaj priznali kulance?

Na koncu me zanima še >>> boš še vozil C4-ko dalje? Ali boš prodal?

Lp
Goran

JozeG

Ko je v tretjo crknila turbina, so pametnjakoviči iz Citroena SLO naumili, da je potrebno menjati motor, ker slabo maže turbino. Seveda je to povsem moja napaka. Priznam.

Kupil sem tovarniško obnovljenega z enoletno garancijo.

Strošek ni majhen, o kakšni kulanci pa niso želeli niti slišati.

Èeprav obžalujejo moje nezadovoljstvo in so zelo pozorno in iz objektivnega vidika preučili predmet moje reklamacije, niso ugotovili nobenih dejstev, ki bi bile meni v prid.

O menjavi avta pa že resno razmišljam.

LP
Jože

garac

@joze, po moje, bi vsak na tvojem mestu razmišljal o menjavi avta. Kaj pa veš, če je prejšnji motor imel slabo izvedeno mazanje, kdo pa pravi, da ima obnovljeni kaj bolje? Tovarniško obnovljen motor je skoraj pol vrednosti tvojega avta. Občudujem te, da si po težavah s prejšnjim C3 in sedanjim C4 sploh še med vozniki vozil citroen
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Kaj pa so te tovarniško obnovljeni motorji? A so to motorji z veliko št. kilometrov? Ali taki, ki so obnovljeni po kaki hudi okvari? Ali verjetno oboje?

Lp
Goran

JozeG

Verjetno je to moj zadni  citroen.
Kakšno obnovljeno mašino pa dobiš, še bog ne ve.
Vse naj bi bilo zamenjano. Eno leto garancije.
Ravno dovolj, da si izbereš drug avto.

LP Jože

dvorjan

Ja, pa po 11 mesecih jim ga v salon zapeljes. Skozi sipo, da se razume. =)

Ce bi se meni to zgodilo, bi jim ga verjetno ze prej (samo kasko moras imeti) ...

Xandrej

Bog ne daj, da kdaj kupim nov avto iz salona... Ker te pa bo šlo na nož če bojo kaj kakali...

garac

@dvorjan, kaj pa je uni v salonu kriv? Saj ni on naredil avta, najbrž so ga pijani francozi v petek ob pol dveh. Fantje, ne prodajalec, ne mehanik nista izdelala vašega avta. Ob tem, veste kam se je treba obrnit. Vpit na mehanika nima smisla. Verjamem, da vsak dober mehanik ali prodajalec skuša pomagat stranki po najboljših močeh. Najlažje je avto prodat, ampak, takrat se šele začne, treba je skrbet za kupca, da se bo še kdaj vrnil po nov avto, ne da obupal in šel k drugi znamki.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/