Testi letnih pnevmatik

Začel/a hadei, Marec 11, 2007, 12:14:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

te pasme ne najdem v testih, ki jih premorem, ene Wanli sem našel, ?e bi rad mel te?ko izgovorljivo znamko?
 A nebi vzel kak Hankook, po moje je die beste glede na razmerje cena kakovost.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Tukaj je test...neke vrste.

http://www.einsehen.de/reifentestcom/cgi-bin/autotest.pl?103z123z103z2&&&EN&&

Manj?a vrednost je boljša. Sicer se mi zdi, da z njimi ne bo nič, ker vsi bemtijo zaradi slebe lege na mokrem cesti??u. Zaradi tega...KUMHO ali HANKOOK.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

jaz sem dal gor vredestein hi-trac. dobra (odli?na) na testu, "kraljica dežja". res dobro drži na mokrem in na suhem.pa ?e lep profil ima.

hadei

Tudi cena je odli?na. Glede v primerjavi z KUMHO in HANKOOK. Tu je to nekje. Po testih pa je zakon.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

66 eur (vključen 30% popust) za dim. 185/65 R15

boga

Va?no da drži, tudi ?e ko?ta 5? ve
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

dvorjan

Mah, jaz tele Bridgestone Turanze ER300 kar ne morem prehvaliti. So sicer ze pri koncu, ampak drzijo pa ko sus se vedno. Tudi na mokrem jih edino kaka velika luza zjebe (pac minimalno profila), ampak sicer se pa zlepa ne dajo. Ker bom se letos primoran v menjavo, pridejo gor 100% spet enake gume. Ni dvoma. Edinole ne vem se, kje jih bom kupil. Ker zadnjic sem videl v Nemciji take dobre cene, da se se nasi internet ponudniki skrijejo.

V Nemcijo pa itak grem enkrat jeseni najkasneje ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

boga

dvorjan, ne enake no, kupi nove
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

@boga saj zdaj ?e pojenjuje ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Lunca - hehh... Se bo, mene je tud, sam sm bil bl mal na kompu - ThanksGod!

@Dvorjan
Kolk kilometrov si pa naklepal z njimi - men se obeta samo ?e ta sezona...
Sam so pa res zakon gume, sam kaj ko ga jz sploh n? v? ne pritiskam, odkar mam probleme s to hidravliko...
Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

Iskanje kar največje uravnoteženosti

AMZS test letnih pnevmatik

dvorjan

Saj pravim, Turanza rula. Pirelli po prvi sezoni obcutno izgubi svoje lastnosti, oziroma se ne odziva dobro na staranje.

Komaj cakam se teh 14 dni, da gredo nove radirke gor. Juhu. Teh zimskih cigumijev mam pocasi dosti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jerry

Pi?uka....mam dunlop sport 01....pa zgleda da je res nekoliko večja poraba goriva, kot na testu, se ni samo meni zdelo:-)

drugače pa meni se zdi čisto OK
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Gox

Do sedaj sem bil prepričan, da po Bridgestone B330Evo, kupim ponovno Bridgestone. Vendar so se letos Bridgestonke slab?e odrezale na testu v dimenziji 175 ... zato sem se odločil da menjam znamko. (čeprav ni testirana moja dimenzija, in se rezultati pri različnih dimenzijah spreminjajo)

odločil sem se da letos poskusim Continentalke ecocontact3. (155/70-13)

Sem jih sicer ?e pred leti nameraval kupiti, samo sem potem dobil bridgestone ceneje.

Dobim jih za dobrih 40? na gumo, kar niti ni prevelik stroček.

Lp
Goran

hadei

Zanimivo...eno leto so gume slabe...naslednje pa so ?e kao zelo priporo?ljivo. človek bi mislil, da so gume kot vino....
[SIGPIC][/SIGPIC]