Olje v hidravliki.

Začel/a first, September 16, 2008, 08:35:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Za C5 so bili na Motomatu diski 48€+DDV/kos, za Xantio bo verjetno kaj ceneje ... Komplet prednjih ploscic pa 66,5€+DDV ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

grozny

Citat od: Mike666;43403Za LHM naredi tak kot ti je Gigo reko! Najboljše je vzet TOTALovega! Vlivaš pa ga v tisti rezervoar kot imaš tisti plovek za stanje olja! Zraven je čep z eno cevko,katerega snameš in doliješ do mere!

sm malo gledau ma ne vidim nikjer nobene mere al cevko not vstaviš?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Mike666

ti večer pripnem sliko! Na tistem rezervoarju kot je plovek je en čep! edini.
Tam notri vliješ!

grozny

m to sm najdu ti pravim še LHM piše gor
sm biondo ma nism pa arhitekt

sam kje je merca me zanima
aja pa u navodilih za X1 piše da je prava mera klobuček (stran 76) na max višini
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Mike666

No pol pa naj bo klobuček. Jaz mam na drugi merici pol vem da je ziher zadosti!
Citat od: grozny;43523sam kje je merca me zanima

No to ti je merca glih ko je ta klobuček!

cxfranc

Pri kontroli nivoja LHM, mora vozilo stati na ravni podlagi, dvignjeno v najvišji položaj in z delujočim motorjem!!!!!!!!!!!!!!! (malo v premislek, zakaj??)

LHM nivo se kontrolira na ZGORNJEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  obročku, spodnji je namreč električni kontakt, ki javlja premalo olja v posodi, sicer pa si je potrebno prebrati Citroenovo knjigo o uporabi vozila. Toliko za vse poučene citroenarje.

32€ za 5 litrov LHM-a je dobra cena ! Tudi INA LHM v sistemu ne bo delal nikakršnih težav, razen, če uporabnik ne želi podpirati ekonomije Republike Hrvaške.

Menjavo in polnjenje hidropnevmatskih krogel in vodne črpalke lahko opraviš pri meni. Tel. 041/ 693-440   CXFranc Celje