UPORABA PLINA dileme, vprašanja

Začel/a garac, Marec 03, 2007, 11:57:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Ni bela, je bordo rdeča, pa iz NL uvožena. Glede uporabe plina je zadeva takšna: sem se pozanimal pri stroki in dobil takšno pojasnilo:

Uporaba plina pri starejših vozilih (tistih, ki so uporabljala osvinčen bencin) je večja kot pri tistih, ki so izdelana za neosvinčeno gorivo. Ni pa to neka ogromna razlika, da bi bilo bistveno. Konkretno bi se poznalo pri na leto prevoženih 80.000 in več km. Menda plin, ki prihaja v motor bistveno hladnejši kot bencin, ves sistem ventilov nekoliko ohlaja, zato ne prihaja do pregrevanja in s tem velike obrabe. Smiselno je tudi avto vžigati na bencin in ga tako tudi ugašati, ter šele ko je motor ogret preklopiti na plin.

LP, Andraž

psihopat100posto

evo sem našel fotko!

psihopat100posto

brez skrbi, sem jo zakurblal in zapelal en krog, ma uživancija čista, takoj kupim eno ko bom pri kešu, kaj je že bil LOTKO? hehe

Mike666

U mater. psiho!
Toti pa se ti paše samo barva avta bi še mogla biti dark. te pa si perfekten.

psihopat100posto

re
Ja mojA pravi ka sem redno sexi v njem!:BigThumbs: hehe

Mike666

Keri tvoj?
Ne ti meni malo čudno to tak.

psihopat100posto

psihopat100posto

evo tak pa zgleda plinska napeljava na mojem XM-u!

susterd

A kdo preduluje tudi na sistem za bioplin? Koliko mora biti bioplin čist, da se lahko uporablja?
lp
David

DejanO

Saxo 1.1 mi leti zdaj 1 mesec na plin, pa lahko rečem same pohvale.
Pospeški so za nianso slabši, poraba med 7,5-8,5 l plina na 100 km.
Rezervoar je namesto rezervnega kolesa, le to vozim občasno v kuferamu.

Fajn je tankati polnega - 27 l za slabih 15€.
Investicija v BG 320€.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gigo

Povej mi kako pa je z homologacijo pol pri nas? A ti je Dora rihtal?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

DejanO

Citat od: gigo;61465Povej mi kako pa je z homologacijo pol pri nas? A ti je Dora rihtal?

bomo že, Dora ne poznam neki GAS service v Zemunu.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

tomaz555

Neki Gas service, a ti ga je kdo priporočal ali si ob cesti našel servis. Eni se pa res nimate radi. V Srbiji bi meni ugrajevala plin le dva priznana serviserja, drugače ga pa raje nimam. Sam da je pocen...Plin je super zadeva, vendar ima tudi svoje slabosti...lp

Mike666

Ja pa saxo 1.1 pije tudi. Več kot kaki ful zjebani V6 motor.
Ima još čudnih ludi. Mislim halo.
Pa to ne moreš verjet no kaki kekeci so to.
No Orovič povej zgodo ko te bo policija prvič ustavila in te vprašala za homolomo.

:Hammer3:

Dr. MadMan

Fantje ne vem kaj jamrate. Mal stisnete pa odkartate 1300€ pri nas pa ni problemov. Meni se je investicija povrnila v pol leta. :BigThumbs: Sicer pa imaš že servise ki ti dajo plačilo na 24 obrokov.

Èe pa rabi kdo popust pa se lahko kaj zmenimo.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si