Naša nova kosmata članica

Začel/a CitroDS, Marec 02, 2007, 04:42:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Obstaja tudi pri nas tako sočitje med fredyjem (mucka) in rikijem (psi?ek).

hadei

Ja, potem pa prilepi kakšno fotografijo, no.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Bom, sam zdej ima mlade mucke, pa se bolj z njimi bavi. Moram pa ujet ta trenutek sočitja pa prilepim.

CitroDS

No in zgodilo se je kar bi si najmanj šelel, ?rvi?ek je spizdil iz terarija:Hammer3: Ravno nov terarij in spizdi ven, sem pri enem zračniku slabo mre?ico dal in tam je zgleda ušla. Upam da jo v parih dneh najdem.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

U mater, kam ti je ušla. Ali je v hiši ali je spizdila ven na vrt?

CitroDS

Domnevam da je v sobi nekje skrita. Mog?e je celo skozi okno ušla ker sem imel na "oberlift" odprtega, samo dvomim ker imam sobo v 2 ?tuku in ?e bi dol padla bi se ubila takoj. Bom pono? malo poslušal, namreč kaže so ponoči aktivne. ?e jo slišim bom takoj bol?e volje.

lp

deyo

Upam, da jo boš čimprej našel in spravil nazaj v terarij.
Kaj pa ?e ji nastavi? vaboš

CitroDS

brez heca, 5min nazaj grem v sobo in ravno pri vratih je bila, a ponesre?i sem jo malo priprel :emot101: upam da ni nič narobe z njo. videti ni nič da bi kaj bilo, samo ?e bo jutri kaj oteženo imelo jo bom raje peljal slikati. Tako me srce boli da ne morem povedati.

lp

deyo

Upam, da ji ne bo nič. Poročaj jutri kaj je z tvojim "?rvom".

CitroDS

Bom poročal. Sr?no upam sa z mojim lepotcem ni nič narobe. Kup nesreče se me drži, včeraj "dobljen" popravc iz angle, danes problem s ka?o, jooj jooj kam pele to.

lp

deyo

Ja tu pa ?e igra svojo vlogo "murphy".

hadei

nič ni tako slabo, da ne bi moglo biti ?e slab?e. Upam, da je s ka?o vse OK. Oceno pa boš ?e v red spravil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

CITRODS

Kako je z hi?nim ljubljen?kom, ki je uni dan odšel na izlet. Je pre?ivu srečanje z vrati.

CitroDS

Evo, s ka?o je vse v uredu za enkrat,nima nobene otekline in upam da je tudi ne bo imela.

lp

deyo