Naša nova kosmata članica

Začel/a CitroDS, Marec 02, 2007, 04:42:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

@CitroDS, vidim da si zadnja dva dni malo ve? z nami, pa me zanima kako je z tvojim hi?nim ljublen?kom. ?e dolgo časa nisi nič napisal o njem. A meri ?e meter v dočino?

Mike666

evo to pa je moja doma?a zver po imenu Martinek
Je zelo cart?jiv in nima rad modre barve! Hi?o pa brani huje ko kaki pes!

garac

in pozira pred Bx, kaj je tisto grdo svetloooo modro zadaj pa ne vem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Sedaj imam ?e eno ka?o. rdečerepi udav, sam?ek stari cirka 3,5let, meri pa okoli 1,60m in te?e nekaj manj kot 3kile.
Go? ima pa sedaj nekaj manj kot 70cm ?e.
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Mike666

Tisto modro grdo je neko nem?ko sranje ko je glih sosed pri?o na pivo!
hehehe

bramar

Sicer ne vem, kaj išče Naš muc na najdi.si? Morda bi rad postal 1001 član ForumaCitroenar. Jaz sem moral vzeti aspirin, ker sem ga čakal, da neha tipkati ... :emot86::emot64:

hadei

Hahaha, dobri si me nasmejal....:emot112:. Meni se zdi, da je iskal "ma?ke" po netu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Eh, ubogi muc ?e dolgo ve? ne išče muck, saj smo morali nekaj narediti. Vsakokrat, ko je prišel z osvajanj domov, ga je nekaj manjkalo ... Sedaj se morda zanima le ?e za "virtualne muce". :emot120:

hadei

Se vidi, da ni ve? aktiven, ker je pravi "ma?or". Zaobljen in mirrren.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

CitroDS

Na trojanah je padla debata o hranjenju ka? z enim ki je tudi prišel - ne vem nika žal in ne imena.
In o tem da manjkajo vitamini ?e je hrana zamrznjena - sem si vzel čas in preštudiral marsikaj in prišel do ugotovitve da je ena navadna cvetka to da manjkajo vitamini ?e je plen zamrznjen. Z živo hrano lahko dobi ka?a razne notranje parazite ?e je plen oku?en, s tem ko je pa v skrinji plen se pa te zadeve uničijo.
In lepo prosim ne mi omenjati narave, ker ?ivali v ujetničtvu ne moreš primerjati z ?ivalimi v naravi. Tudi pse imamo ljudje v ujetničtvu pa si niso niti malo podobni z tistimi ki so v naravi.
In ?e link  http://www.redtailboa.net/forums/feeding/15585-thinking-about-feeding-live-welcome-live-pile.html

Sigurno si noben ne šeli da bi imel ka?o tako pogriženo, in tudi razlika je ?e imaš ka?o za 100evrov ali ka?o za 500 ali ve? evrov - s tem mislim razne morphe ki dosegajo vrtoglave cene.

Dr.madman bi prosil da ?e ti kako besedo re?e? na to temo ker imaš tudi dosti izku?enj s tem.

lp

CitroDS

Evo in ?e dve sliki mojega udava in kaj lahko naredi tista mala kosmata svinjica. Najde se ?e kaka sled ugriza po telesu - brazgotina.
Prej?ni lastnik ga je hranil z živo hrano. Mislim da povesta sliki ve? kot 1000besed.

Xandrej

No te pa ?e moje biv?e hi?ne ?ive radosti...

Zelo rad imam akvarije in moram povedat, da smo v hiši imeli akvarije odkar se spomnim... No ene 3 leta nazaj sem videl v hiši Naš stari 200 litrski akvarij in si zašelel najbolj noro stvar v akvariju: Diskus.

Diskus je neopisno lepa riba ampak zelo zelo zahtevna, potrebuje zelo zelo mehko vodo katera nesme bit manjša od Ph5 do nekje Ph6.5 tukajnekje... načeloma tak?na voda (amazonka) v naravi je. Kje to dobit? Razni izviri tu in tam po sloveniji in seveda voda iz PIPE v Lovrencu na pohorju, idealka, le ph smo včasih vižali včasih ničali... Vglavnem pripravil sem podvodni svet ampazonke in to so moji lepotci bili skoraj 2 leti sem jih imel dokler ni iz neznanih razlogov počil akvarij. Je pa rs bil star ampak nebi smel. Seveda sem se rib v 3 urah re?il in sedaj nimam ve?. Ker sem pri teh ribah pridobil ogromno znanja, potrpljenja si šelim enkrat ko bom velik imeti ene 500 litrski akvarij ter enih 8 lepotcev v njem... To pa so moji bili.

-

Xandrej

No seveda je ta akvarij rabil sesalec za umazanijo. Bom rekel takole. takega čistilca si človek lahko v akvariju samo šeli. Akvarij je bil clean in to v nulo. Seveda sem potem ugotovil da imamo ribico z imenom plecostomus ki zraste tudi do 60 cm. seveda ko je bil dovolj velik sem ga daroval človeku ki je imel primeren prostor zanj tukaj se je keka poslovil od mene... Poglejte ga. Prehranjeval se je z algami pa tudi s hrano za ribe.

Dr. MadMan

Da še jaz pristavim piskrček. Kar se tiče kač lahko rečem da imamo v familiji kr dolgo tradicijo, sploh moja lepša polovica.

Kače v ujetništvu se OBVEZNO hrani z zamrznjeno in potem seveda pogreto hrano. Prednosti ne bom našteval, ker jih je toliko da se mi ne da naštevat. Minus je morda edino to da sicer določeni vitamini/minerali pri zmrzovanju razpadejo, vendar v primerjavi z možnostjo da mi podgana vredna 4€ ubije kačo vredno par 1000€ mislim da ni debate. če že čutite potrebo za dodajanje vitaminov potem delajte to z Nekton REP pa še to v zelo majhnih količinah. Osebno dodajam te dodatke enkrat na 3 mesece.

Pa še spisek našega živalskega vrta:
1 mačka
2 psa
2 čupasta morska prašička
3 poletuše veverice (mali leteči vrečar)
3 udavi (BCI lokaliteta Costa Rica)
4 kraljevski pitoni
8 činčil
1000 ali več miši

mislim da je to vse...
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si