Naša nova kosmata članica

Začel/a CitroDS, Marec 02, 2007, 04:42:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroDS

No pa smo dobili novo članico z repom :emot112:  Stara je 6.5 mesecov, visoka je zaenkrat cirka 68cm (ple?na višina) zraste pa tam nekje od 72 do 90cm. Ime ji je Bisa ( rodovničko Bisa izpod lipnika). Je pa pasme nem?ka doga. Te psi so zelo prijazni in ?ustveni, recimo ko jo vkregam je ?e 2 ure žalostna in ji je hudo.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

hadei

Lep ku?a.
A ima ?e kdo kakšno ?verco ali samo CITRODS?!
Prilepite ?e kakšno sliko. Pa ne od svoje babn'ce, ker vas je razkurla.
Evo ?e fotografije Našega "tigra"...

1) "Tiger" osebno
2) Feti?....zato sedaj nimamo ve? ro?...razen kaktusov
3) Dru?tvo...."babysitting" muce kolegice in kolega
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Nobeden nima kakšne ?ivalce...(razen ?ene)?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Lepa psi?ka, citroDS ... samo ta kar veliko zraste potem, a ne? Koliko pa poje na dan?

Mi imamo dve ma?ke doma :-) Sam to je zgodba ?e za drugo temo... :emot96:

LP
Goran

gigo

Jst mam same ?vali na delu a to tud ?teje? he he malo heca!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

CitroDS

Gox ja kar velika bo potem ja, samci so pa ?e večji. Poje 3 merice na dan ker je ?e mladi?, sem računal da to nanese jurja na dan ker je kvalitetno hrano. Ko pa odraste pa bo dobivala dvakrat na dan za jesti.

lp

Gox

To so pa Naše hi?ne ?ivali ... Mina in Fle?a :-) Mina (ta siva) je mati, Fle?a je njena h?i. (stare nekje 8 in 6 let)

:-)

aygo

Naša tamala "zver" Megi
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroDS

Same lepotce in lepotice imate doma :emot80:

lp

CitroDS

No, pa se mi je šelja izpolnila. Sicer ne vem a je moški ali ženska ker ga ?e nisem peljal sondirati. Star je 8 mesecev. Je pa to ameri?ki go? oziroma corn snake.

lp

hadei

Heh...kako se pa to boša? Je pa lepa...za ka?o. ?e bo kaj zrasla?
[SIGPIC][/SIGPIC]

psihopat100posto

evo ?e moje Gill, junija bo stara 2 leti. pasma APBT, socializirana, nemara preveč drugih psic in sumljivih tipov, ki se smukajo okoli mojega Xm-a. :)
lp, Vlado

boga

:emot17: @citroDS sem najprej mislil, da je slikano med nogami
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

CitroDS

Hehe ni med rokami slikano. Jah boša se to bl te?ko ko je bol mala, je treba biti res ne?en. Zrasla bo pa ?e ja, tam od 120 do 160cm to zraste.

lp

Xandrej

Kaj te zdaj je ko je ?e tak mala? Kaj ?re golta ali kakrkoli? Ka?a? Pol vem, da 1x na mesec kako mi?ko kaj pa zdaj?