Menjava motorja na AX-u

Začel/a andrej1, Junij 27, 2008, 08:41:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andrej1

Zdravo

Mene pa zgolj iz radovednosti zanima če menjam mašino na mojem ax-u kaj bojo potlej porekli na tehničnem pregledu? A rabiš homoligacijo al kaj?No če keri ve oz. ma izkušnje s tem mi naj prosim sporoči.

Hvala

andrej1

Aha še enkrat jaz, če še keri ve po čem so kaj tesnila motorja pa jermeni naj mi tudi prosim sporoči.

Hvala

Andrej

garac

če boš montiral enak motor ni panike, važen je le tip motorja, št nič več.  Tudi, če boš recimo namesto 1.0 namestil motor 1.1 ne bo nihče opazil, le ploščico prestavi s svojega na nov motor
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andrej1

Aha ok hvala!Za tesnila na motorju pa ne veš po čem so kaj a?

garac

za tesnila pa bodo v trgovini vedeli po čem so, ali pa mehanik, morda ti lahko pomaga gox, ki je pred kratkim menjal tesnilo glave in ostale zadeve
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Žal ne vem cene tesnila, sem plačal vse naenkrat v kompletu ... tesnila, brušenje, jermeni, pumpa, auspuh, hladilnik ...

andrej1

pesjan

Mene pa sam zanima če paše v ax-a mašina od saxoja 1.4 75km, oz. kaj vse je drugač (nosilci polosi itd...)
oz. katera mašina 1.4 bi šla najlažje v ax, ker fora je v tem da mi na tej mašini 1.1 pušča dihtnga pod glavo in se mi bolj splača vzet eno mašino in menjat kot pa da menjam samo tisto menjam, pa še mal bo močnejš :D vem da je enkrat fotr imel ax 1.4 in je šel presneto dobr, sam ne dobim nobenga po delih :(

Mike666

No tudi jaz mam možnost to izvest ampak me enako zanima.

saxovts

motor bi pasal od ax-a 1.4 ni nobene razlike

Mike666

Kaj pa Zx? To bi tud moglo ne?
Kak pa je če paše na axov menjalnik in lali menjalnik na axove polosi?

pesjan

Citat od: saxovts;48215motor bi pasal od ax-a 1.4 ni nobene razlike
za tega vem da gre sam ga je zlo težko dobit

robi1000

Èe rabiš 1.4 motor za AX, ti ga morda lahko priskrbim, če ga kolega še ima. Pošlji PM če te zanima.

Mike666

Evo zaj glih menjujem motor 1.4 od ZX-a. pa da vidimo kaj bo iz tega.

pesjan

Citat od: Mike666;48287Evo zaj glih menjujem motor 1.4 od ZX-a. pa da vidimo kaj bo iz tega.

haha ne se jebat :D mi smo se tud glih lotil :D zdej gre iz zx-a ven :D