Menjava motorja na AX-u

Začel/a andrej1, Junij 27, 2008, 08:41:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Mater. Mam že pripravljeno da dam v AX-a ampak še bom prej servis naredo.

Mike666

Aja kak je z ražunalnikom od zx-ovega motorja.
Krl namreč ne paše na ax-ov konektor.
Ali je ok če dam ax-ov računalnik gor?

pesjan

Citat od: Mike666;48294Aja kak je z ražunalnikom od zx-ovega motorja.
Krl namreč ne paše na ax-ov konektor.
Ali je ok če dam ax-ov računalnik gor?

kolkr js vem bi laufat mogl sam baje da ne glih preveč dobro. drgač pa men se zdi da imajo 1.1 ax-i notr od magnetti marellija(nism čist zihr) računalnik, zx ima pa od boscha. če se motim nej me kdo poprav.

Mike666

Ja jaz sem zaj menjal še menjalnik in komplet kolektor ajnšprica. upam da mi danes uspe to notri dat in vžgat.

Kak pa kaj pri vas laufa?

pesjan

Citat od: Mike666;48321Ja jaz sem zaj menjal še menjalnik in komplet kolektor ajnšprica. upam da mi danes uspe to notri dat in vžgat.

Kak pa kaj pri vas laufa?

Evo pri nas je v tej fazi, moremo še mašino ven dobit, pol se pa ax-a lotimo.

Mike666

No zaj glih prišel iz garaže pa da dam malo današnjih slik gor.
Nisem vse slikal ker ni bilo cajta ker sem cel dan delal.
No probal sem ga pa že vžgat ampak je samo verglal. Bom se poglobil jutri malo bolj in ga probal vžgat.
Evo še fotke

pesjan

Citat od: Mike666;48338No zaj glih prišel iz garaže pa da dam malo današnjih slik gor.
Nisem vse slikal ker ni bilo cajta ker sem cel dan delal.
No probal sem ga pa že vžgat ampak je samo verglal. Bom se poglobil jutri malo bolj in ga probal vžgat.
Evo še fotke

A štrom pa računalnik si pustu od ax-a notr?

Mike666

Ja zaenkrat.
Èe pa bo kljubovalo pa bom iz zx-a vzel.
Ker sem "fergazer" menjal ter cinšpulo od axa. Pravtako tudi menjalnik.

pesjan

Citat od: Mike666;48342Ja zaenkrat.
Èe pa bo kljubovalo pa bom iz zx-a vzel.
Ker sem "fergazer" menjal ter cinšpulo od axa. Pravtako tudi menjalnik.

A pol imaš ti frgazar?? a nimaš že elektronskega vbrizga?? a menjalnik je obvezno potrebno dat od ax-a al gre tud iz tem od zx-a?

Mike666

No elektronski vbrizg sem mislil, nisem se mogo spomnit.
Ja na zx-u maš le eno ročico na menjalniku, pol moraš ali menjalnik predelat ali pa prestavno ročico od axa. s tem da ma zx daljša prestavna razmerja ax pa krajša.
Jaz sem htel met ax-ove plus ni mi treba predelovat.
Saj boš vido razlike.
Elektronsko cinšpulo maš na zxu ali še maš navadno?

pesjan

no sej pol bomo dal pa kr od ax menjalnik :D pa še krajši je, bo fajn šlo :D je elektronska tuljava ja.

pesjan

Evo mal napredka. Vse skupaj gre počasi ker sproti še podiramo zx-a, ker ga mormo čist razgradit. Uglavnem mašina je zunaj, vbrizg smo pobral dol, tako da upam da se ta vikend lotimo ax-a.

Mike666

No le tako naprej. Moj je že sestavlje in teče kot raketa. Glih sem si mislo zaj kak že zaj moj gre kak šele od Maxa more it. Trga gate vglavnem.
Dečki držim vam pesti. Za morebitna vprašanja sem vam na voljo.

pesjan

Citat od: Mike666;48709No le tako naprej. Moj je že sestavlje in teče kot raketa. Glih sem si mislo zaj kak že zaj moj gre kak šele od Maxa more it. Trga gate vglavnem.
Dečki držim vam pesti. Za morebitna vprašanja sem vam na voljo.

Hvala  :D sej jst upam da bo drug vikend zrihtan :D pol se lotim pa mojga ta druzga ax-a rihtat. v tistga bi rad spravu pa od gtja mašino pa ga poštimal da bo res lep :D morm maxa vprašat če ma kako mašino za prodat :D

Mike666

Po par testih me zanima če je kaki mojster ki bi mi računalnik malo pošlihtal da bi to palilo.
Ker zaj moram malo čakati da se motor segreje da pol lepo laufa. drugače ni problemov.
Samo za nastavitve računalnika bi rabil majstora.