C4 Picasso na servisu

Začel/a soncek, April 23, 2008, 05:53:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bramar

@garac, hvala za to objavo. Sam še nisem kaj podobnega dobil. Bom pa povprašal, ker mi prikazovalnik porabe goriva od letnega servisa naprej spet čudno kaže. Ampak, šele drugi teden, ker grem za 3 dni v Mursko Soboto ... :emot25:.

bramar

Sem povprašal, kaj je z nadgradnjo računalnika. Povedali so mi, da nadgrajujejo samo tista vozila, katerih lastniki dobijo vabilo. Torej ne vse, pač glede na št. šasije. Bomo videli, če bom vabilo dobil?

garac

spet en vpoklic, ni problem, ampak ljudje hodimo v službe, čas je denar, potem pa nam takole kradejo čas
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

dobimo_ga

Pozdravljeni po dolgem času.  Da vam povem - totalno razočaranje nad pablom oz. servisom. Poleti škripala ogledala - bodo uredili, no enega so menjali, drugega - ga morajo naročit. Vmes na servisu zlomili plastiko pri prtljažniku  - no tisti špiček ki bi naj držal vrata prtljažnika(kaj so tam not iskali???), so se opravičili, bodo naročili in poklicali. Medtem ko čakamo če bodo le poklicali se je približeval servis (20000) in pokličemo če pridemo prej, ker nam curlja olje. Kaj rečejo - če sam curlja, ni hudo! HALOO, avto star eno leto!  No in danes smo končno šli na servis. JOJ, muka, in seveda, sem krepko tulila. Ne morejo naredit nič, ker morejo naročit neko cev, zato tudi olje canka iz mašine, potem morajo nekaj še zatesnit, ampak NIMAJO nič na zalogi. Ko dobijo nas pokličejo - predvidevajo da drugi teden. Ko jih povprašam če bodo naročili vse to tako kot ogledalo in tisto 3cm plastiko (seveda še izpred skoraj pol leta) se šefica servisa takoj skrije, men ostane samo en ubogi mlad zaposlen, ki pa nič ne ve! Ja seveda, saj niso še iz poletja nič naročili!!!!! Mislim, da sem upravičeno sikala in opletala z jezikom (ne nesramno!), da je dandanes konkurenca in če se tako zavzemajo za stranke, pol hvala lepa. No in da vam povem še to - slučajno je mož slišal, da so dobili sporočilo od Citroena, da morajo prenastavit (al kaj že) računalnik!!Kako bi naj to mi kot lastniki izvedeli, če so pa dobili samo na servis obvestilo???? Glede na to kako delajo in da imamo mi same težave z avtom in tem kao servisom če danes nebi bili tam? Še tega nebi izvedeli. Jutri seveda kličem na Citroen in se pozanimam kako in kaj se dogaja, kajti sedaj jih imam pa dovolj. Kpo sem možu predlagala nov servis pa mi je dal dober argument da še počakamo - vse kar so na tem servisu zlomili in napačno naredili, nam morajo popravit zastonj, drug servis pa bi nam izstavil račun. (dober argument, vendar se bojim, da bo prej avto total odpovedal, kot pa nam ti mazači porihtali zadeve).
Oprostite romanu, ampak vem, da tukaj me boste citoenovci razumeli bolje, kot bilo kater znanec ali sosed. Èe ima kdo pametno idejo kaj naredit, kam se obrnit da se to res uredi - prosim, saj smo prej imeli 2 leti star Chevrole - brezhibno delal, nobenih težav. Ta pa nam nagaja, ampak od prvega servisa naprej, plus da skoz nekaj dobivajo na servis da bi bilo treba uredit. Zraven računalnika bi naj tudi vrata prtljažnika morali menjat, ker se ne dajo nastavit in se naslanjajo na odbijač. Ampak po besedah serviserja, je to preveč riskantno, če gredo vrata menjavat, ker potem ni več tovarniško in spet je lahko kaj narobe. Men ni jasno to, žal.
No, in to je naš Pablo, star dobro leto dni, plačan z gotovino, nobenega darila zraven (tepihi, ki bi jih naj dobili za darilo - dobili so jih tudi drugi kupci) drugega pa nič - niti prijazen in iskren hvala (pa je družinsko podjetje, ne neka firma velika). Niti sporočil, katera so po moje dolžni posredovat meni kot kupcu, ne dobimo. Res kriza, vam povem, ker se mi je avto začel počasi upirat, pa tako smo ga bili veseli in ponosni nanj.

gigo

Prosim napiši kdo so ti invalidi oz. kateri servis je tako nesposoben pa ti bomo svetovali.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

@dobimo_ga, res me zanima, kjer so taki "mojstri" Kar se tiče obvestil o nadgradjah jih soncku redno pošiljajo iz salona, kjer je vozilo kupila, kar je zelo pohvalno. Na obvestlilu celo piše, s katerim gospodom se lahko dogovorš, da ne čakaš in potem še, če ste vozilo slučajno v tem času že prodali prosimo, da to obvestilo posredujete novemu lastniku.
Podobne probleme, kot ti ima kolega "fredi" tudi iz MB, on je vozilo žal kupil od gospe, ki ga je dobila v nagradni igri.
Tudi njemu so precej stvari že popravljali, on je recimo nezadovoljen z Avto City, ki ga nekateri kar pohvalijo, ampak vsak ima pač svoje izkušnje.
Osebno se strinjam s tvojim možem. Kar so zajebali, naj najprej popravijo, potem šele menjaj servis.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

Se mi zdi, da so nekateri serviserji premalo usposobljeni za to. Vozila bi radi zgolj prodajali, ne pa sprejemali kakšne odgovornosti v zvezi s tem. Tudi mene močno zanima, kje so taki "majstri", :bombs: da se jim daleč izognem. Mi je kar hudo, ko berem o tem in se psihično pripravljam na morebitne težave. A k sreči lahko do sedaj le po lesu trkam, da bo še naprej tako ...:AngelPray:

dobimo_ga

Avtoservis Žgajner iz Rogaške Slatine - tam so ti mojstri.  In spoznajo se tako na avte, da mehanik ni znal dans niti haube odpret, tak da so res dobro usposobljeni. :Red-Irate:  Saj je res naj avto porihtajo, ampak kaj bo z njim, če jim ga pustim tam cel dan in noč?? Težko smo prišparali denar, da bi sedaj taki nesposobneži krojili usodo avta in nas. Upam da zvem kaj več na Citroenu v KP jutri. AC večina tudi grajajo (kolega vozi še vedno tja, pa ni zadovoljen), govorijo pa, da je Kos v Polzeli dober. Kake izkušnje kdo z njimi??

bramar

Jaz sem sicer vozil na servis h Kos-u, ko sem imel še nisana, kupljenega pri njem. Bil sem zadovoljen. Potem je lastnik (ata) umrl in je prevzel sin. Zdaj imaj samo citroje, a ne vem nič o tem, ker sem g.pica kupil drugje ...

gigo

Zaradi dobrega mehanika se splača tudi 100km naredit. Ti se po sanaciji vseh del na avtu odpelji h kakemu sposobnemu kot so Merlak in Jerovšek. Drugi ti bojo še za kakega povedali.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

DejanO

Starši so dolgo iz Ptuja vozili ZX-a in pozneje Xsaro k Kosu, dokler se ni odprl v MB avtocity. Tam smo bili vedno zadovoljni, potem tudi jaz z Zx-om, Viso. Vse avte so mi oni šraufali. Odkar imamo Berlingota, ki ima zdaj že 107.000 brez enega problema, jih pač nismo "resno" rabili. Slišim pa zadnje čase, da so močno razštelani in da je dizaster. Prlekija zdaj vozi k Jerovšku, ki je zakon. Vsem našim članom so tam porihtali problematične C8-ce, C5-ke, Evasione, vsem ki niso mogli rešiti problema v MB in MS je Ðero zrihtal vse, še na koncu po klubski ceni. Z njim imajo naši člani same odlične izkušnje in naslednji avto bom kupil pri njem - definitivno.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

dobimo_ga

Malo poročam - klicala včeraj na Citroen v KP, bili milo rečeno šokirani nad dogajanjem. Zdaj pa čakamo kaj bo, kajti njihova tehnična služba bo preverila kako in kaj po šasiji avta, preverili bodo tudi na servis kaj se je tam dogajalo oz. se dogaja. No, upam sam, da bodo res kaj mignili, da niso samo obljubili nekaj. Verjetno nas bodo s servisa poklicali zelo jezni, da smo se pritožili, ampak to je MOJ avto, kateri mora bit brezhiben. Nisem pa omenila, kako nesposobni so tam serviserji, ter da ne vedo niti kje se na Picasotu odpre pokrov motorja - to bi pa res bilo verjetno prehudo:AngelPray: (sem vseeno dober človek).

gigo

Citat od: dobimo_ga;43454Malo poročam - klicala včeraj na Citroen v KP, bili milo rečeno šokirani nad dogajanjem. Zdaj pa čakamo kaj bo, kajti njihova tehnična služba bo preverila kako in kaj po šasiji avta, preverili bodo tudi na servis kaj se je tam dogajalo oz. se dogaja. No, upam sam, da bodo res kaj mignili, da niso samo obljubili nekaj. Verjetno nas bodo s servisa poklicali zelo jezni, da smo se pritožili, ampak to je MOJ avto, kateri mora bit brezhiben. Nisem pa omenila, kako nesposobni so tam serviserji, ter da ne vedo niti kje se na Picasotu odpre pokrov motorja - to bi pa res bilo verjetno prehudo:AngelPray: (sem vseeno dober človek).

Na tem planetu ga dobri ljudje dobijo tja kamor sonce nikoli ne posije. Treba je dati lekcjo katero si jo bodo zapomnili za vse večne čase. Takšna malomarnost in nesposobnost z njihove strani je nepredstavljiva.

dobimo_ga

Tako, naš avtek je sedaj na servisu, dobili nadomestnega - raje ne komentiram kak, beseda NEvaren je mila. Ampak vsaj nekaj dogaja. Sedaj samo upam, da mojga revčka pozdravijo do konca, potem pa na drug servis:emot112: