C4 Picasso na servisu

Začel/a soncek, April 23, 2008, 05:53:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@xandrej pri nas doma je trenutno podobna zadeva s kultivatorjem, oče ga vozi na servis in nazaj.

Ampak to ne morem primerjat. Soncek je za svoj Citroen dobil kot nadomestno vozilo Opel in to nizjega razreda, kot je njen pic. HALLLLOOOO!? Da si v CS privoščijo kaj takega? A se ne morejo dogovorit z asistenco, da je pogoj za sodelovanje v voznem parku tudi Citroen?
Sory nekaj nas je, ki se radi vozimo s citroeni in so nam vozila omenjene znamke preprosto vsec. Vecina nas vozi ze svoj xy citroen. Z odnosom, kot ga ima uvoznik  bomo prisiljeni kupovat druga vozila, morda prav Opel, ki mu kolegi v kopru delajo reklamo.
Najbrz bo v garazi kakšen citro oldy za katerega dele bomo kupovali preko neta v tujini, novejše vozilo bo pač druge znamke, morda ne tako udoben, ne tako lep, morda se bo tudi kvaril, ampak pričakujem drugačen odnos do kupca.

Skoda je da se nekateri lokalni prodajalci in serviserji vozil Citroën trudijo, potem pa gre ves trud v nič, ker ni podpore iz centrale oz. pravega sodelovanja. S tem znamka zgublja na ugledu, zaupanju in najbrž tudi kupce.
ZAL:argue1:
Naj si zataknejo svoje mega popuste (analno), raje naj poskrbe za zadovoljstvo kupcev na drug nacin. Avto brez ustrezne podpore prodaš le enkrat. Potem, ce nisi mahnjen na Citroene preprosto odideš k drugi znamki. Glede na trende pri nas najbrz k Toyoti, k Renaultu se enemu oglasevalcu maxi popustov najbrz ne bi šel?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

soncek

:emot68: Andrej, si me nasmejal! Res je povsod enako! In vedno znova si razočaran... Predstavljaj si, da bi midva tako delala z najinimi strankami :emot89:
So me pa včeraj, prvič brez mojega nadlegovanja, poklicali sami in mi povedali, da bo jutri... (danes)
Imam pa PRESENEÄŒENJE!
Dopoldne mi zazvoni gsm in cifra od Citroen Asistence. Mislila sem, da mi sporočajo, da avto ni gotov danes, ampak bo.... AMPAK NE!
Prijazen moški glas se predstavi in pove, da kliče, ker so videli, da sem napisala, da me ne obveščajo o avtu in bi mi rad pojasnil kako in kaj. Nisem mogla verjet! ONI BEREJO NAÅ  FORUM! POZITIVNO FANTJE! Povedala sem mu, da sem težila povsod in da vem kaj in kako je z bolnikom. In da me je ravno to motilo, ko so zatrjevali jutri pa jutri, pa še to, ko sem poklicala sama. Pojasnil mi je, da so redno na vezi s servisom in da strank, če avto ni gotov, ne kličejo. Imajo tak običaj. Pri meni se je zapletlo, ker je avto služben, ker ga potrebujem za delo in ne za izlete, in sem težila... Pa saj je prav, da sem! Zdaj vsaj vem, da berejo naš forum in ne samo to: odzvali so se prijazno in poslovno! Tak odnos se mi zdi spoštljiv in korekten. In morda bodo kdaj za nadomestna vozili nudili celo Citroene, kar bi si mi - kupci -  tudi zaslužili. Nikoli se ne ve.
Avta sicer še nimam, Corsa mi še vedno ni všeč, je pa dober občutek, da smo na našem forumu Citroen Sloveniji osvetlili eno od slabih strani njihovega dela. :emot112:

Xandrej

No Soncek v vsakem je nekaj pozitivnega...Ce bi jaz tako s strankami delal bi me obesli... Cudno bi mi bilo, da Citroen Slovenija nebi brala vseh teh forumov, je pa res, da bi lahko nekaj glede tega postorili mogoče pa bo. Za onega ki ima pa OOOO pa C6 po vsej vrjetnosti ni dovolj... To je tak, ko da prodajaš kavbojke LEVIS nosiš pa oblačiš pa se celi v S'oliver recimo... Katastrofa. :Hammer3:

bramar

Super @sonček! Sem že na skrivaj razmišljal, da bi link foruma poslal na citroen SLO, pa se nisem upal, kaj bi morda rekli citroenarji. Èe so ga pa začeli brati (forum) je pa obojestransko samo pozitivno. Mislim, da se bodo tudi pri tvojem Pablotu bolj potrudili. :emot26:

soncek

Andrej, mene moti samo to, ker so me naučili, da je najpomembnejša pripadnost blagovni znamki. In čudi me, da Francozi to dovolijo! če bi vozil Peugeot bi še razumela, da jim je prav, ampak Nemca... Očitno tudi Francozi niso več kar so bili - je pa to velika škoda za ugled blagovne znamke. Citroen bo tako vedno bolj "nižje razreden", če niti glavni šef ne zaupa vanj... Res ne razumem Francozov.

Bramar, servis bo zagotovo dobro opravil svoje delo. Samo, da dobijo del... Saj bo prvomajskih praznikov enkrat konec!

aygo

Tudi Citroen Asisstenca in pooblaščeni servis bi se lahko dogovorila,da bi stranka dobila nadomestno vozilo enakovredne velikosti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

soncek

Se strinjam, Aygo! če je volja, je vedno rešitev... Ampak mora bit volja...

dvorjan

Aja, pa se nekaj glede nadomestnih vozil.

Ne misliti, da ima Citroenova ali katerakoli druga asistenca v svojem voznem parku vozila svoje znamke, kje pa. Mogoce jih imajo par (no, recimo do 5), vse ostalo pa je izposojeno pri druzbah kot sta AVIS in SIXT. In ja, omenjeni izposojevalci vozil imajo v svojem voznem parku precej Oplov, prav zato, ker dobijo na Sawalu zelo dobre cene zanje ...

Samo moja 2 centa ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

soncek

:BigThumbs: BOLNIK JE DOMA! 14 dni zdravljenja je pomagalo!:emot112:

Zamenjali so mu črpalko volana (servo) in je zdrav! Do nadaljnjega... NE NE ...
So mi zagotovoli, da za zmeraj! :AngelPray:

bramar

@soncek :emot3: :emot3: :emot3:  ... pa naj se tisto "za zmeraj" uresniči!

deyo

Tudi jaz vama želim vožnjo brez okvar.

Xandrej

Bravo sonček... Pa mr Picasso od pablota... Lepo vozita dalje...

Lovro

Da vas potolažim - tudi pri nekaterih drugih firmah boste dobili za nadomestni avto - avto nižjega razreda.
Ne vem pa, kako je to pri najbolj prestižnih znamkah.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

@lovro, a tudi pri drugih firmah dobiš avto konkurenčne znamke?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

@bramar in ostali C4P,  ste morda dobili poziv za nadgradnjo, omenjen je najbrž tudi  bramarjev problem s prikazovanjem goriva
[SIGPIC][/SIGPIC]