C4 Picasso na servisu

Začel/a soncek, April 23, 2008, 05:53:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

''dugi'' pravijo da nalagajo nov OS 1 uro jaz tega neverjamem, če se prav spomnim to traja par minut, vprašaj jih če doš imel (Windowse) gor :)

dvorjan

Ce kupis zarnico pri Avtomerkurju, ti jo brezplacno zamenjajo, ce pa prineses svojo, ti pa racunajo 15 minut dela. Do the math. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

soncek

Skoraj leto in pol se že voziva z mojim Picassojem in pretekli teden se je števec obrnil na 100.000 km. K sreči se je zgodilo na stranski cesti, da sem lahko ustavila in slikala! Za nagrado za varno prevožene kilometre sem ga temeljito očistila, da se sveti in blešči tudi znotraj.
:emot68:

Po praznovanju "novega leta" aprila lani, ko je revček čisto zablokiral, sva se vozila brez pripomb. Na vsakih 20.000 km ga peljem na servis, kjer opravijo "tekoča vzdrževalna dela" in potem spet uživava na skupnih poteh. Edino kar se mi večkrat zgodi: žarnice "crknejo", ampak to ni več hudo.
:emot90:

Upam, da bo tudi naslednjih 100.000 km tako.
:AngelPray:

hadei

Bo, bo. Avto 'ma rad sonček. Obilo užitkov v sledečih 100.000km.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dobimo_ga

Super, in še naprej tako po sreči!!:emot112:

Gox

Lepa številka bravo :BigThumbs:

Avto dela dobro, ker ima dobrega šoferja :emot112:

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

altair123

Potem praviš, da se za po stranskih poteh nastavi tempomat na 132 :BigThumbs: Malo heca.
Sicer pa naj ti mašinca še dobro služi.

Xandrej

Bravo! še 6x toliko pol pa mu nebomo nič zamerili če se bo skup vsipal...

Sonček misliš kaj name? :emot112:

Lamy

Èestitke, še naprej veliko veliko varnih kilometrov :emot112:

Se vidimo na srečanju?
[SIGPIC][/SIGPIC]

soncek

altair123 - super si! Naslednjič bom poskusila iz Mokronoga do Trebnjega 132... Pa ti javim, če je šlo do ovinka ali kaj dlje.

xandrej - kako to misliš nate? Kaj si mi kaj obljubil?

lamy - nikoli ne veš, morda pa tokrat presenetim...

Xandrej

soncek

dugi

Prejšni teden opravil redni servis na 40.000km.Odpeljal sem se na  prelepo Gorenjsko k Jenku.Bil sem zadovoljen z sprejemom,počakal sem samo nekaj minut po naročeni uri.Tadej Jenko mi je vse razložil glede avta,čeprav sem bil mogoče že malo zatežen,ampak vseeno je bil prijazen.Narejen servis hitro,kvalitetno in natančno.Bil sem presenečen nad načinom servisiranja avta.Nisem še nikjer doživel,da bi ga tako natančno pregledali,podmazali stestirali.Ocena +5.
Na koncu za vse plačal malo manj kot 140 evrov.
Avto: C4 Picasso 1.6 hdi bmvp

soncek

@dugi, vesela sem, da si bil zadovoljen tudi ti. Jaz redno vozim k Jenku in še nikoli nisem bila razočarana.