C5 klasika vs hidravlika

Začel/a garac, April 22, 2008, 09:11:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Katera C5 III bo šla bolje v promet

lasièno vzmetenje
23 (20%)
idravlika
84 (73%)
e vem, me ne zanima
2 (1.7%)
aj je to hidravlika?
2 (1.7%)
IMAM MNENJA
4 (3.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 120

garac

Napovejte kakšnih C5 bo prodano več? Bo to klasično vzmeten stroj, ali hidravlični, pa recimo za evropo in za slovenijo posebej.

Sam bom rekel v eu hidravlika, razen nemcev, pri nas hidravlika. Ko se bodo začeli rabljeni uvažat, pa se bo razmerje spremenilo:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Jaz mislim da bo vseeno več hidravličnih na cesti, doplačilo ni veliko in mislim da bo vsak citroenar doplačal za hidro.

Mogoče res malo manjši delež h. v nemčiji.

Lp
Goran

michoBX

Slovenci bodo kupovali brez hidro, razen tistih, ki bodo menjali s starejšim hidravličarjem in so okuženi s tem vzmetenjem...

Glede tujine pa sem podobnega mnenja kot @garač...
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

@gox, po moje novi C5 ni namenjen tradicionalnim voznikom citroenov, ampak širšim množicam, torej kupcem, ki še niso vozili citroenov.
Bomo videli, tudi renault z laguno prisega na kakovost. Tudi nova opel prisega na kakovost... bo kar gužva v razredu, kjer se C5 bori za svoj trzni delez
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Ibanez RG

Oj, zivjo! Vprasanje o vzmetnih teleskopih imam in sicer zakaj le-ti cvilijo in skripajo ob dviganju in spuscanju avta (C5 I. V6)? Ko sem kupoval C5 sem se spotoma ustavil na ogled v Kopru, kjer je stal rdec C5 V6 (kot Xandrejev) in sem ga mal precekiral. Olja v motorju je bilo pod minimumom, gume skoraj prazne itd., vendar me je najbolj zmotilo skripanje teleskopov ob dviganju in spuscanju, da se je slisalo dalec naokoli. Med voznjo (sicer samo v 1. prestavi) ni bilo kaksnih motecih zvokov. Me je bilo kar malo sram, prodajalca pa tudi-verjetno. Sicer se je prodajal za lepo ceno 5.900 eur, potem so ga znizali na 5.100, vendar me je ta pojav presenetil. Ok, sedaj vozim C5 I. 2.2 HDI, vendar me vseeno zanima,kaj bi bil vzrok temu skripanju in kako se to resi oz. popravi. Hvala za odgovore pa lep pozdrav vsem Citroenarjem!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Gox

Tiste rdeče C5-ke V6 ni več med rabljenimi vozili, zgleda da so jo prodali.

Je pa bila uvožena iz IT.

LP
Goran

Ibanez RG

Mi zna kdo povedat kaj se zgodi s podvozjem in s teleskopi ter kaj vklopis oz. kaj odklopis ali izklopis, ko pritisnes na SPORT stikalo. Avto je C5 01 letnik, 2.2 HDi s HA3.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Hrvoje Marin

no sport naprej i nazad 3 kugli ki so oproge...

sport 1 kugla out, 2 ostaju pa je trdi.

Hrvoje

garac

menda med prodanimi trenutno krepko vodi hidravlika
[SIGPIC][/SIGPIC]  

michoBX

Verjamem, samo se bo čez čas po moje obrnilo, ko se bo okusil še "non LHM" narod...
Hja, dougcajt mi je ja...

Citroenovc

Citat od: michoBX;37393... ko se bo okusil še "non LHM" narod...
Oz od C5 dalje "non-LDS" ;-)
OK

LP
Primož

LuCit

a to od leta 2004 čeprov se lahko letos v jeseni spet situacija obrne:emot58: Drugače bo pa (upam) da bo prodanih več hidravličarjev.

Citroenovc

Ne kar od 2001, ko je prišel ven C5 in so mineralni LHM+ nadomestili s sintetičnim LDS.
OK

LP
Primož

LuCit

Sej vem drugač je bla tist z 2004 zajebancija LDS-stranka pa volitve pa to...

Citroenovc

Vem da je bla zajebancija - sam tudi prenova C5 je padla ravno na 2004 - pa da ne bo kak kasnejši naključni bralec narobe interpretiral ;-)
OK

LP
Primož