C5 klasika vs hidravlika

Začel/a garac, April 22, 2008, 09:11:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Katera C5 III bo šla bolje v promet

lasièno vzmetenje
23 (20%)
idravlika
84 (73%)
e vem, me ne zanima
2 (1.7%)
aj je to hidravlika?
2 (1.7%)
IMAM MNENJA
4 (3.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 120

garac

Kmalu bo leto naookoli, je kaj znanega, kolkšen je delež novih C5 na klasičnem vzmetenju?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

glede na to, da nameravajo na naslednjem ukiniti hidravliko me sedaj še bolj zanima razmerje
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Flukturr

Citat od: garac;172069glede na to, da nameravajo na naslednjem ukiniti hidravliko me sedaj še bolj zanima razmerje

???

Hec ali res?

lpM
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

gule

Kar so se pri nas do zdaj novi prodali je sami federaj...samo 3 hidravličarja...

Cena, ko te pita za hidrauliku...

Pri uvoznih rabljenih, pa je druga pesem...zato pa fajn grejo sprednji hidro amortizerji v prodaji rd...

Pa pumpe se tudi kar fajn prodajajo.:gimme_money:

dexterboy

Khm... če se pridružim tejle debati, bi si lahko razložili upad prodaje hidravličarjev s podobnimi vzorci prodaje drugih izdelkov, ki so prav tako kwalitetni, pa se jih ne kupuje.
Skupni imenovalec je ta, da s(m)o ljudje ovce.
In več, ko imaš ljudi, večje se ovce...
Žal, ampak tako to je. Včasih je bilo veliko več stvari na lastnih "plečih", pa si moral znati (in obvladovati) več zadev, danes je že težava, če želiš zamenjati žarnico. In ko prideš v trgovino, pa ti prodajalec reče, da je to neka hidravlika, ki se stalno kvari... ja, kdo je pa še neumen, da bo kupil nekaj, kar se stalno kwari?
Podobno (vzporedno) sta mi zaupala dva prodajalca televizorjev. Panasonic ukinjo proizvodnjo plazemskih TV-jev, čeprav imajo kvalitetnejšo sliko od LCD ekranov. Ampak, ko pride dedi ali pa mlada mamica v trgovino in ji prodajalec omeni, da plazme kurijo več od lcdjev in da slednji pokurijo veliko manj elektrike ter imajo zato uno veliko zeleno ECO nalepko... preostanek nakupa prepuščam vaši domišljiji. To sem dal kot vzporednico, da si lažje predstavite, kaj sem želel povedati.
Včasih je družinski oče približno vedel, kako je avto zgrajen in kako deluje, ergo je posledično vedel vsaj malo o hidravliki. Danes pa je tako, da nekomu poči guma, ustavi avto ob cesti in vzame pametni telefon u roke ter gre gledat na youtube, kako se zamenja guma...
Da ne bom preveč zašel iz smeri; pač bomo kupili zadnji letnih hidravličaraja :)
Šment, kako jim bo zrasla cena, ko bom u penzijonu. Se nima sekirat za mesečno rento :)))
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gule

Ja res, pa je da bi se še kašen prodal, če bi se z nižjim paketom opreme lahko kupil, ali pa bolj švoh motorjem. Zato, ker pa je ponujen samo v višjih opremah, pa folk rajši bolj ugodne avte kupuje. Tukaj je treba povedati da za ceno enega novega z hidravliko, lahko kupiš dva navadna brez...ki še vedno imata avt.klimo, abs, 7 airbagov esp, tempomat, vsa stekla na štrom...

Pa ti vidi, jedan tebi i jedan ženi. Ili samo en, pa se ti kregaj, ali gremo mami, ali kam drugam...:BigThumbs:

superca13

Po mojem so skužili pri citroenu, za kaj se gre.
Jeftino + fedre. Višji rang+hidropnevmat.
Saj prav tako. Se bo vaj malo bolj cenila ta zadeva.

Citroenovc

Ja samo kje pa imaš ti višji rang?

C6 je šel rakom žvižgat, naslednika ni. DS serija (kar smo dosedaj v Evropi dobili) je brez ...

V bistvu je zaenkrat v Evropi C5 najvišji rang Citroëna. DS5 je mogoče na papirju res dražji - ampak ko sem zadnjič videl izdelavo - je bolj na nivoju C4 notranjost. Z dodatki usnja.
OK

LP
Primož

superca13

V tem momentu je to pač C5 III. (no, najvišji, ki ga premore linija C ). V DS5 tak ne paše hidravlika za moje pojme...
Predvidevam, da bodo DS9 končno ven spravili, C5 IV pa hkrati vrgli na ferde.

dexterboy

Karkoli bodo že vrgli ven, je debilnost brez primerjave.
To pač pride ven, ko se vplete kapital in želja po dobičku.
Zapirajo programe z manjšim dobičkom in vpregne konja, ki potegne več šoldov...
Prosto ko pasulj :)
Samo ozrite se okoli sebe in boste videli morje primerov, kjer je kapital premagal zdravo pamet. Èepraw v celem svojem življenju še NISEM spoznal osebo, ki bi jo denar OSREÈIL...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Citroenovc

Ja ne samo da v DS5 ne paše - DS5 je "kr neki". Kam se je izgubila prefinjena eleganca linij in extra konforta, ki so ga včas ponujali veliki Citroni ....
OK

LP
Primož

garac

@dexter, šalji pare, da probam, morda pa bom prvi
[SIGPIC][/SIGPIC]  

MSrougeZX

Malo ste že preveč zabluzili...kaj pa zdaj spet manjka eni DS5-ki, da je "kr neki"...vsi trije iz DS linije so nekaj extra napram konkurenci....res pa je da niso tipične citro-hidro ladije.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

jakobssen

hydro bo samo DS9, ostalo ne ...
ni penezof ...