Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

nič več... je že moja...

Mike666

Heheheheh se mi je kar zdelo.

ModelJT

Dobra najdba, čestitke za še eno "novo" pridobitev. Kaj cigani ga še niso ukradli, ker zgleda ko da je cel iz bakra. Zdajšnji gre pa v prodajo?
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ah, ne ... mojega obnavljam dalje , da bo ko iz škatlice, kot sem si zamislil. Tale pa ... sicer rabi kar nekaj dela, vendar je bil pred leti komplet obnovljen in je v kar dobrem stanju. Sem pa iskal en normalen avto (beri dijana ali DAK) za v Francijo it na svetovca.

janez

Zadnje cajte sem intenzivno skakal okol in gledal A serije avte po oglasih... več ali manj sam krš, tale pa ... Že nekaj časa sem vedel zanj vendar je bil malo predrag.  Danes sva prišla na neko skupno ceno, sicer še vedno velik za moje pojme, vendar... j...ga, ipak je DAK. Pa v enem kosu in razen par mehurjev na zunanji strani, splajhane čudne metalik barve in orng čiščenja spodnjega dela vsaj pregnit in luknjast ni. Zaenkrat bo takšen potoval okli... grd, pa popenzlan s temeljno tam kjer ga bom očistil. Kasneje mogoče eno brzinsko fasada barvo gor dam pred zimo.

Èe bo vse posreči pa mogoče res letos spet vidim Francijo...

mato

Lepo. Janez al pa narediš iz enega daka bivalnik.

janez

Èe misliš ... prikolico? To je zame čisto krvoskrunstvo... Ko vidim Daka ali Spačka predelanga v prikolico mi postane slabo...

Oni moj Dak bo narejen kot sem si zamislil. Tale pa bo za potovanja...V Amiju se preprosto ne da potovat v dvoje pri mojih letih.  Kasneje bo šel verjetno Ami v prodajo , ko naredim domačo dijano.

mato

Ne. Notri narediš samo posteljo in kakšno omarico in je to to. Brez predelovanja karoserije.

janez

Ja pa sej to sem mislil... en bo za šov, drugi za potovat ... postelja, omarce, štedilnik, hladilnik...

mato

Nisem mislu prikolico kot si me prašal.

deuche

Citat od: janez;98041Ja pa sej to sem mislil... en bo za šov, drugi za potovat ... postelja, omarce, štedilnik, hladilnik...

Pa iste številke natolčeš in imaš zahodni sistem menjavanja tablic na eno registracijo.

janez

Številk pa jaz ne tolčem . To odpade... Je pa oni rdeči že predelan za štiri sedeže.  Sam dodelat ga je potrebno in gre na A test pa bo osebni.

andraž

Tale na oglasu je pa res zanimiva... Ima certifikat staromodnika  http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4706856&show=1

janez

Ene dve leti nazaj ga je rihtal. Je na mojem koncu... Meni je pripeljal motor poštimat, ker nek mehanik ni najbolj vedel kaj dela. Motor je pa takrat takole deloval (ta je njegov) ... "motor od dijane"

Nisem pa ga klical kolko hoče zanjo. Je obnovljena sicer po domače vendar lepa. No nisem jo pa videl že kar nekaj časa...

andraž

Najbolj zanimivo je, da ima certifikat STAROMODNIKA, sicer pa je lepa.