Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Pa še fičko v isti barvi zraven...res škoda...

2sv

ja pa še cisterna čisto prerasla z plevelom jaz bi jo pa rabil prav tako 1000 litrov

zlikovski

Evo to ti je to raje naj zgnije, kot bi vsaj nekaj dobil za to. Slovenski nacionalni šport zavidanja.

dyane

Pa bdv ta fičko l 2005 sploh ni bil švoh....zaj pa šena za odpad ni:breaking_pc:
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Te tri slike sem si na starodobniku sposodil... Bojda iz Španije... ni podatkov, naj bi pa bila na osnovi dijane (ali pa 2cv)

Pozna kdo ? Jaz prvič vidim , pa dopade se mi...

vinotoc

Da bi bil ta avto na osnovi Dyane je možno, ampak razen auspuha ne vidim nobenega detajla, da bi trdil da je res ali da ni. Že več dni se ubadam s temi slikami in okoljem, da le kaj odkrijem. Pa nič.
Èisto teoretiziranje: a je plehnat ali je plastika, nos avta zanimiv in spominja na..., višina zadaj ustreza. Bi bilo zanimivo res odkriti ozadje tega starostnika.
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

gule

janez

Kaj pa zadnje roke in števec od spačka ?

deuche

Kje ti vidiš zadnje roke in števec????

janez

Na drugi in tretji sliki... na drugi sliki se vidi tipična oblika števca AMI 6 - 2cv6 ... na tretji sliki pa na desnem zadnjem kolesu utež od roke.

ModelJT

Pa dva Citroenova znaka zadej.
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Citat od: janez;93388Na drugi in tretji sliki... na drugi sliki se vidi tipična oblika števca AMI 6 - 2cv6 ... na tretji sliki pa na desnem zadnjem kolesu utež od roke.
Sokol od očesa! :)
Bravo Janez!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dyfan

Tudi felge so od A serije.
Lep pozdrav!

janez

Citat od: vinotoc;93393Sokol od očesa! :)
Bravo Janez!

Sorry... profesionalna deformacija... hehehe

deuche

Pa še res se vidi. Svaka čast :emot112: