Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

pokrovi koles me spominjajo na tiste od sm, gume pa na ds, torej michelin xas
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deuche

Naj bo kar koli. Do sedaj so mi bile vse variacije na A grde ta pa je OK. Bi jo/ga mel.

andraž

Gume so sigurno XAS. Zelo športen izgled avta za malo konjev...

mato

Tale diana se bo pa mogoče čez par let vozila po naših cestah. Je pa zeloooo boga.

janez

Tale je vzel lani od mene požarno steno in boke... Vidim, da se ni nikamor premaknu od takrat. Mate povej kleparju, da lahko dobi še vse ostale DAK dele , ki mu manjkajo, da se ne bo jezil in da ne bo čez čas obupal in vse skupaj stran zabrisal...

mato

Saj sem mu že reku. Pa kaj ko je stranki škoda denarj. Prav klepar (Rado) da bo okol prednje šipe moral sam nekaj nardit. Janez sem pa njim dal že dvakrat tvojo številko, pa povedal že 10 krat da maš kose. Malo ga že mineva tole gledat tam v delavnci,je pa lastnik te diane že sam nekaj varil polomija kva je naredu pol pa še vse skap dal peskat.

garac

Tole sem zadnjič v Vrtojbi na motocross opazil, ma tako pa bi kupil, samo za pobarvat in malo poštimat malenkosti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

So pa Italijani imeli dobre tablice, ko so bile v veljavi še ta majhne spredaj. Se lepše poda avtu, kot ta velika.

amipick

V italiji se še najdejo zakladi.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zalarsim

http://www.bolha.com/citroen/citroen-2-cv-dyane-letnik-1980-150-000-km-bencin-oglas1274038079
Mogoče pozna gdo kakšno je kaj stanje te Dyane ...je vredna tega denarja..mehansko bi verjetno lahko še bila ok glede na to da ima tehničnega??

janez

Lastnica te dijane je odvrgla predm parimi dnevi tisto rumeno dijano na Dinos (rumena dijana).

Drugače , ja je prva lastnica. Avto je čisto pregnit... spodnji del komplet, požarna stena, notranji blatniki, robovi, zadnja stena. Šasija je rjasta in na prednjem desnem koncu zlomljena (je imela pred tremi leti nesrečo) , prednji blatniki so plastični novi, zadnji so se mi zdi tudi plastični. Mašina ni originalna, servisa ni nihče naredil že par let. Volan ropoče, bolcni so zanič, bremze so za silo. Gume so 145/15 (se mi zdi Barum). Notranjost raztrgana in polomljena...

Tehnični pregled pa pri tej dijani že par let ni merilo za ispravnost...

zalarsim

Citat od: janez;97947Lastnica te dijane je odvrgla predm parimi dnevi tisto rumeno dijano na Dinos (rumena dijana).

Drugače , ja je prva lastnica. Avto je čisto pregnit... spodnji del komplet, požarna stena, notranji blatniki, robovi, zadnja stena. Šasija je rjasta in na prednjem desnem koncu zlomljena (je imela pred tremi leti nesrečo) , prednji blatniki so plastični novi, zadnji so se mi zdi tudi plastični. Mašina ni originalna, servisa ni nihče naredil že par let. Volan ropoče, bolcni so zanič, bremze so za silo. Gume so 145/15 (se mi zdi Barum). Notranjost raztrgana in polomljena...

Tehnični pregled pa pri tej dijani že par let ni merilo za ispravnost...

Hvala za info. potemtakim je tudi ta za na dinus saj po mojem mnenju.

janez

janez

Danes smo se malo potepali po obali... Lepo vreme, "hiter" avto (brlingo) , malo še ene dele , ki so bili pri men na popravilu dostavit na dom...

... pa enega daka pogledat od blizu...

Mike666