Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Sušotova Dejzi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

En DAK modre barve je bil dva dni na avtonetu. Enkrat smo se že nekaj menili, da ga je en vidu v Ribnci. Sem bil prepozen... jaz pa moji refleksi. Danes sem klical ko oglasa ni bilo več. Pravi človk da je bilo neverjetno povpraševanje (seveda spačkarji so bili spet pametni kulk je pocen pa to...). Prodal ga je pa edinemu, ki je prišel in ga naložil pa odpeljal. Bojda jen pubec iz Slovenj Gradca , ki ima že eno dijano...

Je kdo od naših s foruma?

Cena je bila čisto primerna. Pred časom sem poslal dol šipe za vrata (slučajno razbil...) i spomnim se tega daka iz enega srečanja v Prekmurju pred leti. Mislim pa da ga je Jeti obnavljal. Èist solidn avto. Pa še malo posebnež... V originalu je bil zaprti DAK (kot si ga jaz delam) in zaradi lažje vožnje in preglednosti so na desni strani vstavili okno na bok. Zadaj pa se mi zdi da se vrata na stran odpirajo.

No upam ,da bo novi lastnik uspel poštimat čimprej tega daka in ga spravit na cesto pa da se vidimo na kakšnem srečanju.

Dobro vozi DAK :BigThumbs:

janez

heheh... je bil pa zanimiv pogovor po telefonu. Èlovk ni imel časa , je bil v službi in na moje vprašanje kam je DAK prodan mi je na brzino odgovoru ... v Slovenske konjice!

Ma mene je skor kap pa infarkt pa še sladkorno sn faso... Sem imel takoj predstavo da je oni klinac iz zreč kupu... oni k ima odpad A in G serije doma pred bajto. Jaz sem se kar sesedu... No pa me človk pokliče čez pol ure nazaj pa mi pove da se je zmotil, da je šel v Slovenj Gradec.

saxovts

jaz vem za eno diano z ljubljane, za 60Eur če koga zanima kako je pa ohranjena pa ne vem videl jo pa tudi še nisem.

amipick

Izolski DAK se spet prodaja-3000eur in vozi,na novo uštiman.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Kater Dak je že to? Vem za dva tam dol... en je tist splajhan rdeč, za 1500 eur, drugi pa je iz železnih profilov in tapisona skup narejen za tri jurje...

Al je tam še tretji?

Je** ga Dakov je zmanjkalo... Zdaj bojo pa cene šle v luft...

sivipas

Modri Dak je od Boruta (Lovca), res ga je Jeti rihtal, svoje čase je imel celo Webasto vgrajen.

janez

Ko ga je še Borut imel sem ga jaz prvič pa zadnjič v živo videl. Potem je bil pri enem v Ljubljani, ki se je preselil in sedaj prodal. Ja no upam, da ga bomo videli na kakšnem srečanju.

Citroenovc

@keža - ja to je točno ta modri DAK, ki sem ga jaz pri Ribnici videl.

Sem še prosil prijatelja, če se lahko malo pozanima kaj in kako je z njim - pa je očitno že šel v prodajo.
OK

LP
Primož

amipick

Janez-to je tisti z inox podi,pa tapeciranim kasonom.Je malo spustil ceno.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Gox

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lamy

Tole pa sem ujel enkrat poleti. A je od koga iz našega foruma?
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/