Rabljeni XP

Začel/a boga, Februar 24, 2008, 09:52:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boga

V?eraj sem se ustavil pri preprodajalcu, kjer sem opzil en xp, sicer srebrne barve, letnik 06 bencinec 1.6, spredaj je popraskan po blaniku, cena pa 13.200?.
kakšna se vam zdi ceNaš
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

dvorjan

Predrag, glede na to, da so novi 15.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

boga, kje si ga pa gledal? u3 v službi vpr?aj bratino, danes jo oče vplačal novega bencinca 16 in pravi da je bil 13jurjev ?, torej ceneje nov, kot rabljen.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

boga

Ne morem verjet, prodali so ga

tihi

zanima me nisem ?e vozil citroena kupujem enoprostorca za primeren denar do 15000 ali se spla?a kupiti picasso za 13800 z vso močno opremo se pravi bencinca saj ne delam dosti km letno?
hvala za odgovore in pojasnila.
lp

garac

malo pobrskaj po forumu, seveda se spla?a skoraj vsi lastniki XP so z njimi zadovoljni, trenutno najve? avta za ta denar denar
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Pozdravljen, tihi ...

kakor sem prebral na forumu so ?e vsi s xsaro picasso zadovoljni.

?e ti je avto všečen, potem dobiš res dosti avta za razmeroma majhen denar.

LP
Goran

Gox

A si ?e bil na testni vožnji s picassojem?

Poskusi, pa boš videl ?e ti kot avto ustreza.

Lp
Goran

tihi

ravno danes sem bil za pol ure sem ga imel na razpolago od znotraj je izredno prostoren tudi prtljažnik je velik pravi dru?inski avto za 4-5 oseb,vožnja je udobna avto gre ok mislim da bom poločil aro samo 1 mesec moram čakat ?e ?e hočem opremo za dodatnih 500? pol pa ima vse barva srebrna ali pa mi?jo siva bolj se nagibam k srebrni.mislim da za 13500? tolko nekje so mi spustli ceno iz 13800? ne dobiš nekega pametnega avta,da pa je veni novi model c4 picasso pa me ne moti drugače pa je prava ladja proti xsari za mašine pa nevem kako je kaj pri citroenih.
lp

boga

tihi nimaš kaj razmišljat. Kupi si ga in rešeno. Verjami da boš zadovoljen z nakupljenim

tihi

sem že dal aro 300â,¬, avto je res ok za takšno ceno dobil sem ga za 13.600â,¬ + tepihi ,obvezna oprema ,prvi servis....in ima vso možno opremo, barva siva fer.Rok dobave 30-45 dni
lp
tihi:BigThumbs:

boga

tihi, čakamo, da dobiš stroj, potem nam boš povedal kako si zadovoljen, vseakor je bil dober nakup, si se po moje dobro odločil

tihi

takoj ko dobim po 15.maju poslikam in napišem kakšen članek kako je.
lp
tihi:Red-Wink:

darko1910

Ker sem informacijo o ugodnem nakupu dobil ravno od tebe se ti zahvaljujem.
Picassoja sem dobil že včeraj saj sem našel na zalogi takšnega ki nam je bil všeč.
Zaenkrat smo vsi zadovoljni s kupljenim predvsem žena, ki se sprva ustrašila "velikosti" po nekaj KM pa je ugotovila, da je avto lahko upravljati, tako, da celo uživaš v tem!

Lep pozdrav, darko