Rabljeni XP

Začel/a boga, Februar 24, 2008, 09:52:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Dobra izbira, ne bo vam žal.

Srečno in varno vožnjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Iz dneva v dan nas je več (XP).
[SIGPIC][/SIGPIC]

tihi

super upam da se kaj oglasite naokrog in srtečno vožnjo.
lp:Red-Wink:

deyo

Srečno vožnjo novim in starim pikasojevcem :)

kr en

Pozdravljeni vsi skupaj,

sem popolnoma nov na vašem forumu in kakor sem ga do sedaj prebiral, je vrsto zelo koristnih informacij. Vsa čast vsem skupaj!

Zdaj pa eno vprašanje. Kupujem rabljeno Xsaro Picasso. Nameravam kupiti bencinarja, ker delam relativno malo km (beri:10.000 na leto). Lahko lepo prosim kakšen nasvet na kaj moram biti pozoren pri kupovanju rabljene Xsare. Gledam pa avte od leta 2004. Je kakšna večja razlika med letnikoma 04 in 05?

Sicer se jih zelo malo prodaja, bencinarjev mislim. Zanima me še, je 1.6 mašina dovolj močna, ker se ravnokar en 1.8 prodaja, samo je pa poraba po vsej verjetnosti dosti večja!?

Že vnaprej hvala

dvorjan

Mha, pri 1.8 te bolj udari registracija kot pa poraba. 1.6 je malo bolj svoh, pa ima posledicno vec dela s tezjim enoprostorcem, tako da je na koncu poraba tam-tam.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

peter skala

pred enim letom sem bil na istem.dobil sem kar nekaj pametnih in pohvalnih komentarjev.poglej malo pod stare teme.
sicer sem pa sam zadovoljen z nakupom.v prvem trenutku sem bil prav očaran nad prostornostjo in voznimi lastnostmi.s časom se tega navadiš,tako da postaneš malo bolj kritičen,pa kljub temu mislim da je nakup XP dober nakup.zaenkrat imam tudi srečo z okvarami tako da avto res lahko pohvalim.pohvalim tudi člane foruma ki so ponavadi pripravljeni svetovati in deliti izkušnje.samo teme se ponavljajo zato ti res svetujem da pogledaš malo nazaj.
vsekakor če najdeš ,kar kupi .
aja.vozim sicer tašvoh dizla a mi povsem zadostuje,a če bi kupoval še enkrat nisem popolnoma prepričan če bi izbral zopet dizla.da se razumemo z motorjem sem sicer popolnoma zadovoljen,samo večino voženj opravim po ljubljani pa varčnost dizla niti ne pride toliko do izraza.a izbira je prepuščena vsakemu posamezniku.morda je majhen plus pri nakupu ,ohranjenost avta ne glede na tip motorja ,pa strošek registracije ,kjer je razlika občutna.poraba pa itak zavisi od načina vožnje.
vau sem se razpisal.želim dober nakup
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

kr en

Ja, bom pogledal še malo za nazaj. Sicer pa ful hvala za koristne informacije.

kr en

Živjo,

že kakšen mesec iščem oziroma kupujem Xsaro Picasso 1.6 bencinar letnik 2004 ali 2005.
Skoz sem na avtonetu in tudi vse citroenove prodajalne in pooblaščene servise v Ljubljani sem že obiskal, a žal nič.
Zato se obračam še na vas in bil vam bi zelo hvaležen za kakšno informacijo o prodaji Picassoja.

moj mail: boh@planet.si

Lep vikend naprej in srečno vožnjo

klemen65

Ja jest bom prodajal xsaro picasso 1.6 konec meseca sam je pa letnik 2006.

garac

kr en evo prilike, do takrat ko klemen dobi novega C4 pic še malo prišparaš pa je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

kr en

Živjo,
ja, če finance ne bi bile problem, bi jo vzel.:) Pa vseeno, koliko okvirno bi hotel zanjo. Lahko mi tudi na mail odgovoriš.

boh@planet.si

Hvala

psihopat100posto

Moj serviser prodaja picassa(tiptop), pošlji mi GSM, jaz pa ta cajt preverim podatke o avtu.
lp

klemen65

Citat od: kr en;36016Živjo,
ja, če finance ne bi bile problem, bi jo vzel.:) Pa vseeno, koliko okvirno bi hotel zanjo. Lahko mi tudi na mail odgovoriš.

boh@planet.si

Hvala

Ja zanjo hočem 11000€ ker mi je cenilec na citroenu rekel, da se mi jo pod to ceno ne splača prodajat.

Citroenovc

Po novem očitno bencinarji držijo ceno precej bolje od dizlov ...
OK

LP
Primož