Slike mašine razlike

Začel/a Diselzx, Februar 17, 2007, 03:45:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Diselzx

Tole je slikana moja mašina 1.9 disel letnik 94...
Novej?a mašina

Diselzx

Tole so pa starej?e mašine 1.9 disel ....Pa mislmi da je tale mašina tudi 94 letnik..

Damyan_vx

Ja, na tadrugi sliki je pa moja mašina
Ma pa moja mašina zlo velik navora, ampak pri večjem gasu je bl bogo.

A kdo ve kej kako je s temi dizel mašinami na ZX-ih?  
kako ma lahk 94 letnik 2 razli?ni ma?inič

pa kolk te mašine kej zdržijo pa to?

garac

Brez turbine in hladilnika zraka ster dizel ne more dat prev veliko od sebe, je pa var?en in vsekakor primerljiv, oz boljši, kot konkurenca s tega obdobja.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Damyan_vx

ja se čist strinjam s teboj, res da je var?en pa to, samo pa skor nič ne da od sebe-------razen ko grem v hrib!!!

devilkin_1

Ponekod so prodajal Zx dizle tudi s 1.5 D motorji,ter 1.4 D(od AX),ravno tako 1.7D (BX),tako da nimaš samo 1.9 D pri ZX-u.
Je pa res da se je pomoje pri nas prodajal samo 1.9 motor

garac

devil, ?e ti so bili večina uvoženi oz kupljeni v tujini
[SIGPIC][/SIGPIC]  

devilkin_1

Hi hi :emot100:

1.4 dizel v ZX-u...

?e AX je bil bol kot ne nepremi?nina z njim...

No ja vsak prostora je bl pri ZX-u ve? za brkljat pod havbo kot pa pri AX-u:emot77:

garac

saj je tudi 1.1 bencinec v BX recimo, pa xsara 14 hdi vts
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Tudi ZX je bil 1124ccm :emot80:

Damyan_vx

no sam HDI je ?e mal bol razvita mašina.  (Obstaja celo AUDI A4, 1.8 TDI, pa je kr te?ek avto)
Drga? pa, ?e je mašina bl mala, je tud bl lahka, tak da avto na tem tud mal pridobi, sam mora met dost moči na kubik, pri starejših je pa to bol problem. Sam pa ?e 1.9D ne gre kej velik, pa zlo ma tud vse zafilano pod havbo (sem ga primerju z golf II, 1.6D)     1.4 pa nebi vedu, ?e ga nism vidu.   Mak kdo kej slik?

Diselzx

Zdej sem probu pelat podobnega zx kot ga imam jst 1.9dizel bistveno je bol potegnu in tudi pospeski so bolsi...

Mah zdej je blem tle kaksnga ZX 1.9 D najdes res da niso kej hitri samo je pa veliko razlicnih eni so pocasni k so ze tko znucani eni so pa hitri....

Gox

Verjetno je tudi odvisno kako je avto ute?en ... ?e je skozi dinami?no vočen in prelaufan, sigurno lepše vleče, kot en od starega ata, ko hodi do trgovine po kruh...pa ne gre ve? kot 60km/h in 2000obr/min.

Diselzx

Samo to se nej nobeden neustrasi ce je avto neutecen kej prevec...res da ni dobr ce avto predolgo stoji na mestu ker lahko pride do korozije batov in kej podobnega....lej ce je avto pretiscan ni dobr lej ce je pa avto kuplen od kaksnga starga atka pa, da gre pocas je pa to dobr postopoma ulavfat spet k ni dobr ce da od vsega zacetka tiscimo k star avto le ni nov idt....
sej mogoce da se motm samo tko si jst mislm is svojih lastnih iskusn...ce pa kdo misli drgac nej pa napise svoje mnenje vseli smo vsazga mnenja ;):emot90: :emot90: :emot90:

Diselzx

Mene pa zanima kakšno funkcijo ima tole kar je obkročeno z rdečo na sliki?..

drgac ima pa ta pumpa drgje zauh da nebop kdo mislu da je ta stangivca za zauh