Slike mašine razlike

Začel/a Diselzx, Februar 17, 2007, 03:45:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

Tega ti pa ne znam re?t. mogoče je imel tisti, ki je odklopil, kakšen tehten razlog. Recimo da regulacija EGR ventila ni prav delala, in je bil ves čas odprt.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

deyo

Citat od: Hydraulic;12449No,ko ?e ?ebljamo o agregatih Zx-ov bom pa ?e jaz pristavil pisker?ek z vprašanjem. Kolega si je omislu Zx Auro 1.6 ali se mi samo zdi ali je res ta mašina presenetljivo podobna Bx-ovi 1.6!?

Citat od: deyo;12484To ne vem, sliko aure 1.6i pa lahko dobim.

Citat od: Hydraulic;12558?e boš mel priliko pa "prpopaj" slikco motorja. Men se je na hitr zdela kot od Bx-a  samo enepar kablov elektronike bi stran vzel in "voila" Bx engine is here. Popravite me ?e se motim......

Evo to je mašina v ZX Aura 1.6i (l.93 - 104.000km)

Hydraulic

Hvala za slikco,sm mogu svetlobo ekrana spustit. Ma?ina se sija ko kitajski porcelan =)
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

michoBX

Ma?ina je zelo enaka - sj so celo od zxa 1,8 ma?ino na bxa dajal, pa navadn frgazar čez...
Hja, dougcajt mi je ja...

Hydraulic

Bi potlej morda šla v Bixija tud dizl mašina od Zx?
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

michoBX

Verjetno, sam nevem kk je z polosevinami. Kolikor sem s torotam govoru, je reku, da je s tem problem. Bi mogu ga ?e mal pračet enkt, ker sem tudi jaz imel namen menjat, predno sem teflone zamenu.

neyc

Citat od: Hydraulic;14542Bi potlej morda šla v Bixija tud dizl mašina od Zx?

?e gre to v zx-a, bo ?e tisti dizl?ek žal...

michoBX

Neyc, je to tvoja zveriNaš Pa si ti menjal tudi menjalnik?

neyc

moj ja... sam na sliki ?e ni fertik... se ko bo mal odve? financ pride večji intercooler... za zdaj je ?e dovolj... s tem pride tud sprednji odbijač malekost predelan, da bomo bigera not dobli.. od turbine do zadnejga lonca dat večji fi cevi.. večji inektorji, močnej?a benz pumpa.... ko bo pa ta turbina riknila pa gremo sam na večjo... '' no turbo no fun..'' zadeva ti zleze pod ko?o... :)

nop... isti je... zadeva vglavnem trenutno leti 15.461 sec na 1/4 milje oz 402 metra... na 205/40/17 :D

deyo

Citat od: Hydraulic;14529Hvala za slikco,sm mogu svetlobo ekrana spustit. Ma?ina se sija ko kitajski porcelan =)

Ma?ina je od očeta. So gor ?e vsi ?raufi original "zaplombirani". Menjana je bila sedaj pred kratkim samo črpalka goriva.