Zadovoljstvo z vačimi C4-kami

Začel/a _janez_, Februar 13, 2007, 08:45:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Mislite da ta tip ?e vozi C4-ko?

So mu jo dokon?no porihtali?

Je kdo kje kaj zasledil o tem avtu? (glede na to da je bil na TV, bi lahko ?e objavili rešitev, ?e jo je tip sploh dosegel.)

LP

deyo

Po Tv objavi je vse počasi ugasnilo. Sližal nisem nič ve? o tem, sem pa nekje na netu pred kratkim zasledil enako vprašanje kot je tvoje. Ne spomnem pa se naslova strani, da bi sedaj preveru ali so tam kaj napisali o tem.
Skratka jaz nisem sližal ve? ni

hadei

Mislim, da je kupil GOLF-a in mu je zaribal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Ne, ne ?e bi pa kupil golfa bi pa spet šel na Tv in povedal kako je to dober avto. Da nikoli ne zagori, da v?ge samo z ključem, da nikoli ne zakuha, itd. :emot4:

hadei

Ja, samo sedaj ga je sram ,ker vozi VW.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@drMare, jočeG, _janez_ kako je zdaj z vačimi stroji? Koliko kilometrov ste prevozili? Kaj okvar, kakšna je poraba, da bodo bodoči lastniki vedeli, kako in kaj je z C4? Je res tako zanič, kot ga je prikazoval mladenič s primorske, al je vreden svojega denarja?

Kaj vas moti pri va?ih avtih? Je ?e kaj odpadlo, se zlomilo, obrabilo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

JozeG

47kkm v 1.5letih, povprečje zadnjih 6.5kkm 4.4 l/100km , zaenkrat ?e nič problemov.:Red-Wink:

drmare

Citat od: garac;20090@drMare, jočeG, _janez_ kako je zdaj z vačimi stroji? Koliko kilometrov ste prevozili? Kaj okvar, kakšna je poraba, da bodo bodoči lastniki vedeli, kako in kaj je z C4? Je res tako zanič, kot ga je prikazoval mladenič s primorske, al je vreden svojega denarja?

Kaj vas moti pri va?ih avtih? Je ?e kaj odpadlo, se zlomilo, obrabilo?

Jaz sem naklepal 15 TKM! mogoče premalo - pa? motor naredi svoje, 15 avto 10 + drobi? motor.Brez okvar brez problemov. Glede zadovoljstva - mene je preprižal. mogoče samo en pomislek glede vstopanja in izstopanja v avto. Malo večji potniki občasno butajo z glavo v karoserijo (jaz sem se ?e navadil, tako, da se mi to ne dogaja ve?). Pri vzvratni vožnji se kdaj slišijo čudni zvoki - o tem je bilo ?e govora na tem in sorodnem forumu. ?e radio, ki sem ga spljuval ne dela ve? težav - pogrežam MP3. Podvozje je mogoče malo preglasno, vendar nem?ko ?vrsto, čeprav manj, kot pravi Nemci. Lega na cesti je odli?na, servo volan ravno prav?nji (Renojev novi Clio ima premehkega). V službi vozim občasno ostarelega ZX sa in je bistveno mehkej?i. Glede kakovosti izdelave nimam pripomb, edina šlamparija je na pragu desnihm zadnjih vrat, kjer je okrasna plastika šlampasto sestavljena in stri?e za 5 mm. Vsi ostali spoji plastike so brezhibni. Motor mi je v veselje, ker za moje potrebe do 100 vleče in je kar poskočen za svojih 90 osnovnih konjev. Pijanec ni bolj ?parav?ek, ker popije samo 4,4 na 100! Ko smo šli na morje letos je bila poraba 5,3 (strešni kovček, caa 500 km avtoceste, povprečna hitrost 73....osnovni podatki). Motorni prostor in motor po letu dni ni skoraj nič zapračen, kar pripisujem odli?ni za??iti na spodnji strani avta. Tankam striktno na OMV in Agip - u! Olje - motor ga ne kuri, vsaj do sedaj nisem opazil nobene spremembe. drugače avto dela brezhibno edino enkrat je zagorela lučka SERVICE pa je ugasnila po nekaj sekundah (pa? elektrika in elektronika) - izklopil sem ravno tempomat, ki je mimogrede super pripomoček, prav tako samozatemnitveno ogledalo. Lansko zimo sem kompliciral s klimo in se jezl, ker se rosijo šipe. Sedaj imam stalno klimo na AVTO in teh problemov ni. Bom videl, kako bo, ko pride zima. Nabavil sem tudi 3D tepihe, ki so sicer qul ampak jaz sem bolj za gumi varianto, tako, da jih nebi ve? kupoval v bodoče. Se mi zdi, da jih te?je očistim in je umazanija bolj očitna (pa? moje mnenje)! mogoče ?e en pomislek, glede zlaganja zadnjih sedežov - narejno povr?no, oziroma dalo bi se bolje Ni najbolj funkcionalno vse skupaj. Brisalci - ugotavljam tako, kot ostali, da včasih delajo malo po svoje. Zanimivo je tudi, da pri 188 cm ne morem očistiti vetrobranskega stekla od znotraj, ker je zelo veliko, kar ni slabo v smislu vidljivosti in preglednosti na cesto. Motita me le prva stebri?ka - te pa imajo vsi avtomobili, tako, da to ne more biti slabost. Zavore so u?inkovite in delujejo zanesljivo, avto zavira perfektno. Res pa ga nisem nikoli zaustavljal na no?. Med vožnjo nič ne ro?lja, ne sliši se nobena plastika ali ?ri?ek, kar je v današnjih časih samoumevno (ali pa jaz tega ne morem sli?ati, ker vedno svira muzika). HDI 1,6 rabi kar nekaj časa, da se ogreje na delovno temperaturo. Glede na njegovo nizko porabo to ni nič nenavadnega.

Naslednji mesec ga bom peljal na servis, čeprav ne bo zadosti kilometrov (enkrat letno je pa? treba menjat olje, filtre in ostale stvar, ki so potrebne, da avto dela OK).

POVZETEK: Ob?utek, da sedi? v avtu z vsebino (nivo opreme je dokaj visok za ta razred) daje zadovoljstvo uporabniku, kakovostna izdelava, zmogljivosti in nizka poraba, pa sta samo pika na i! Jaz ga Priporočam, čeprav ga je moja biv?a so?olka kupila z otroškimi boleznimi (mislim, da ima 04 letnik z vso opremo) in z njim ni ravno najbolj zadovoljna (mislim, da bolj s servisem v Kranju). očitno so bolezni odpravili in avto je sedaj, kot se šika. Oblikovno je avto všečen in na cesti ?e ni v tak?nem ?tevilu, kot so Renoji in Pi?oji.

Moj stric vozi ?e vse ?ivljenje Citroene in pravi, da sem dobro izbral, vsak mesec brez problemov s C4 pa me bo v to ?e bolj preprižal.

LP Marko

garac

veseli me, da so uporabniki C4 zadovoljni, saj je mladenič, ki je pljuval po njem očitno pretiraval.
Torej trije zadovoljni, mene so preprižali, ?e bi se odložal za nakup nove C4 bi jo vzel
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

_janez_

jaz imam 24k km. Avto ne dela težav. Bi bilo ?koda da ga ne bi kupil. povprečna poraba je 7.8 samo da tudi nekaj od sebe.

gigo

Ma prou škoda, da ni povedal kaj vse se je prej z avtomobilom dogajalo! Kakšno vožnjo je imel ipd. Ni čudno, da je vse začelo razpadat. Ga poznam že neki časa tega človeka.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

O, o tem, smo ?e kar nekaj razpravljali na forumu ... čudno potem ni bilo ve? nič sli?at za to zgodbo, kakšno je bilo nadaljevanje.

V tej temi smo tudi govorili o tem problem?ku :-)
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=214

Lp
Goran

hadei

Glede tega C4 kar tukaj nadaljujte debato, kot je ?e GOX omenil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

drmare

Pozdravljeni, leto je okrog in 4ka gre v ponedeljek na servis k Jenkotu!

Prvo leto obratovanja (17 000km) je avto delal brez težav, popravljam brez napak! Moje zadovoljstvo je večje, kot sem prižakoval. Zadnji?, ko sem menjal gume sem si ogledal tiste famozne zaščite na zadnjih bla?ilcih - odločil sem se, da jih bom zalepil v ohišje amortizerja preden za?no nagajati. Ta zaščita res ni najbolj posrečeno skon?truirana!

Glede klime - trenutno ni nobenih težav z rosenjem stekel. Imam na AUTO in temperaturo zničano na 19 pa kar lepo funkcionira. Nekajkrat, ko so se stekla rosila sem preklopil na AC in vključil odročevanje stekla spredaj, pa je bila zadeva rešena.

Poraba in zmogljivosti - odlično. Olja je izginilo po moji oceni malo manj, kot en liter, kar je za avto, ki je v fazi utekanja normalno.Malo me samo motijo občasni čudni zvoki, ko avto vozim v rikverc (opisano na tem in sorodnem forumu)zadeva je skoraj omembe nevredna!

Skratka avto je :BigThumbs:

LP