Zadovoljstvo z vačimi C4-kami

Začel/a _janez_, Februar 13, 2007, 08:45:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

?e je h7 pol nimaš kaj - zgrešena je sama ?arnica - crkujejo ko potekočem traku, poizkusi z Osr*m Night Breaker. Na ve?ih forumih sem zasledil, da zdrži dlje(H7), je pa dražja, sam kaj ?e?...
Hja, dougcajt mi je ja...

drmare

Citat od: michoBX;30329?e je h7 pol nimaš kaj - zgrešena je sama ?arnica - crkujejo ko potekočem traku, poizkusi z Osr*m Night Breaker. Na ve?ih forumih sem zasledil, da zdrži dlje(H7), je pa dražja, sam kaj ?e?...

Ni bistvene razlike - v Taposu (Medvode) sem jo dobil za manj, kot 6?! Sicer so v akciji pa vendar.... sedaj imam zalogo (3 rezerve)! Vsi pa pravijo, da te ?arnice crkajo bolj pogosto! Bomo videli je rekel slepec........

pupi205

Naj ?e jaz dodam svoje mnenje.C4 1.6 16v VTR coupe,15.marca je bil star 1 leto in prevoženih 44000 km.Do sedaj nobenih popravil,dela vse kot se za sodoben avto spodobi (menjana ?arnica H7).Vozne lastnosti,motor,poraba (povpr.7.5l/100)in oblika si zaslučijo odlično oceno.Kar se pa tiče varnosti pa si lahko za primerjavo ogleda vsak sam Euro NCAP crash test (http://www.euroncap.com/tests/citroen_c4_2004/203.aspx.Pa lep pozdrav

Gox

Pozdravljen na forumu,

sama dobra mnenja. :-)

Kakšne barve pa je ta C4-ka?

Kako to, da ste se pri nakupu odločili prav za C4-ko?
Lp
Goran

pupi205

Ni razloga,da bi dajal slaba mnenja.Je ?rne barve.Razlog za nakup,Bila je te?ka odločitev med Meganom in C4.Po testnih vožnjah in spremljanje prodaje le teh po oglasnikih.?e omenim pred približno letom dni je v Salomoncu bilo 2 strani meganov starih do 2 let,C4 pa samo 1.Lep pozdrav

drmare

Stanje po dveh letih druženja s C4:

Prevozil sem 35 000KM
Opravljena dva redna servisa pri Jenkotu.
Avto brez večjih napak - seveda so pa določene malenkosti.
Zjutraj, ko avto vžgem škriplje jermen - verjetno ga bo potrebno malo napeti.
Zavore - občasno škripljejo v rikverc seveda (standard pri C4).
Okrasni pokrovi - zimske gume S3 Sava imajo rob zato se obračajo okrasni pokrovi. Težavo sem rešil z vezicami - zadeva je sedaj OK.
Èrički - jih ni.
Zavore - pri 160 na AC zaviral na polno - pojemki so super (mislim, da mi je pomagala tudi elektronika). En kamionar iz Juge BG je menjal vozni pas in šel prehitevat v trenutku, ko naj bi to storil jaz!
Funkcijsko avto dela brez napak (stekla, zaklepanje, elektrika, elektronika, celo radio dela normalno (poudarjam ni na nivoju avta - žal so ga tlačili v C5)
Žarnice - menjal 3x kratke - vse okoli 20 000 - sedaj je mir.
Poraba olje - od prvrga do drugega servisa (17 000 km) sem dolil liter (čisto normalna poraba). Ko je serviser snel zaščito pod motorjem je bil karter malo masten - odvit vijak!
Poraba D2 - nekje okrog 4,7l, kar je super! Res pa ne tiščim in nimam mestnih voženj!
Splošno stanje avta - par pik od peska, 3 buške od toče (pravijo, da bi moral sneti tapete na stropu, da bi se popravilo ampak se mi zdi to nepotrebno, ker ni tako kritično)!

Skratka, avto je OK! Res pa še nima neke strašne kilometrine.....

LP Mare

ggorenc

kaj pa dvomasni vztrajnik? ze kaj problemov? jih sploh se uporabljajo pri malce novejsih modelih? kolegu na P307 (hdi, l.02) so ga v 80k km ze dvakrat menjali, nazadnje je malce pošizil in je zahteval klasicnega, enomasnega. zdaj upa, da bo mir

JozeG

I am back

Sedaj je vse OK. Po menjavi mašine sem naredil cca 100kkm brez problemov.
H7 menjam po cca 15kkm. Sem se že navadil.

LP

Joe

grgos

Pozdrav evo novi lastnik C4 1.6 16v vtr pack bencinar 2007 105,000km  slab teden nimam pripomb glede da sem prej vozil xsaro ...lepo se pelje ni kaj , mal me je begala konzola števca kak dan sedaj sem se že navadil na armaturo in volan ...samo upam da bo delala kot xsara lp

drmare

Citat od: drmare;44276Stanje po dveh letih druženja s C4:

Prevozil sem 35 000KM
Opravljena dva redna servisa pri Jenkotu.
Avto brez večjih napak - seveda so pa določene malenkosti.
Zjutraj, ko avto vžgem škriplje jermen - verjetno ga bo potrebno malo napeti.
Zavore - občasno škripljejo v rikverc seveda (standard pri C4).
Okrasni pokrovi - zimske gume S3 Sava imajo rob zato se obračajo okrasni pokrovi. Težavo sem rešil z vezicami - zadeva je sedaj OK.
Èrički - jih ni.
Zavore - pri 160 na AC zaviral na polno - pojemki so super (mislim, da mi je pomagala tudi elektronika). En kamionar iz Juge BG je menjal vozni pas in šel prehitevat v trenutku, ko naj bi to storil jaz!
Funkcijsko avto dela brez napak (stekla, zaklepanje, elektrika, elektronika, celo radio dela normalno (poudarjam ni na nivoju avta - žal so ga tlačili v C5)
Žarnice - menjal 3x kratke - vse okoli 20 000 - sedaj je mir.
Poraba olje - od prvrga do drugega servisa (17 000 km) sem dolil liter (čisto normalna poraba). Ko je serviser snel zaščito pod motorjem je bil karter malo masten - odvit vijak!
Poraba D2 - nekje okrog 4,7l, kar je super! Res pa ne tiščim in nimam mestnih voženj!
Splošno stanje avta - par pik od peska, 3 buške od toče (pravijo, da bi moral sneti tapete na stropu, da bi se popravilo ampak se mi zdi to nepotrebno, ker ni tako kritično)!

Skratka, avto je OK! Res pa še nima neke strašne kilometrine.....

LP Mare

Po 7 letih lahko dodam še sledeče napake;

MENJAVA HLADILNIKA KLIME
MENJAVA UPORA NA HLADILNIKU ZA VODO - ventilator je delal, kljub ugasnjenemu motorju.....
MENJAVA PRVIH VZMETI - počila prva leva
MENJAVA PRVE ŠIPE - počila sama od sebe, na sredini od spodnjega roba navzgor......
NA PRVI LEVI LUÈI SE JE STOPILA PLASTIKA KONEKTORJA - vse sem odrezal in zamenjal

Prevozil sem 144500km!

Èaka me še menjava vseh diskov in ploščic (diski so še original)!

Ali sem zadovoljen s svojim C4 - sem! Za to, ker ni dolgočasen..... :Hammer3:

gule

Ja zato je Toyota brez veze, ker se nič ne dogaja...na Citroenu, pa vedno nekaj...

garac

ja no toyota te vseke 14 dni kliče na servis, ker so odkrili napako, pri citroeni pa so tiho, da so jo odkrili, raje te prepričujejo, da je vse ok
@gule, ti že veš kakšna so navodila ane
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

jumper1

Ja pa na yariski 60tkm crkne zadnji ležaj cena pa 250€ za c5 pa 95€

tutifruti03

Da osvezim temo.
Tudi jaz sem zaenkrat zadovoljen z svojo C4ko.
Prevozil malo več kot 6000km v 3 mesecih brez težav.
Upam in verjamem da bo tudi v prihodnosti tak :)

danteslavko

Jaz imam svojega dober mesec, prevozil 2500km in sem super zadovoljen. 1.6hdi 90hp. Izbiram še samo alu platišča za poletje in to super :)