Zadovoljstvo z vačimi C4-kami

Začel/a _janez_, Februar 13, 2007, 08:45:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Absolutno se strinjam s tabo. Definitivno je ?e zraven malo napihnil vse skupaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Pa saj ga jaz tudi podpiram saj vemo kaki so v kopru ampak se samo bojim, da je šel predale? in ga bodo na koncu oni zjebali... Saj na sodi??u ne moreš kr prit pa neke finte Naštevat. So pa ?e enkrat povdarjam, da stvari ki bi mu jih morali v garanciji rešit tukaj pa ni debate. Kakokoli.

hadei

Ampak, postavi se v njegovo ko?o. Ti ?e doživi? ogromen stres, ?e si samo parkiran preblizu drugega avta. Zdaj pa se postavi v njegovo ko?o. ?e zdavnaj bi te infarkt, ?e bi avto imel samo pol napak kot jih je on Naštel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Lepa beseda vedno lepo mesto najde. ?e si človek se da vse. ?e pa ne zNaš pa avtomatsko dobiš odpor do stranke pa si misli? ko ga jebe po Domače... Ve? kak je 100 ludi 100 ?udi... kakorkoli. Ne vem zakaj nebo stvar kot je zatgegovalnik pasa šel pod garancijo? Sigurno tukaj ni vse tak kot zgleda. Moje osebno mnenje.

hadei

Verjetno tudi kaj smrdi. Samo nobeden takrat tega ni rekel. Celo na tistem servisu se ni izgovarjal, da ni tako kot pravi ta model s C4.
Jaz izhajam čisto iz tega, da je avto v resnici v qurcu. ?e ni tako kot on pravi pa  je druga stvar in se naj j***. V glavnem, ?e je, POTEM MENJAVA.

Ali ni bila na enem ***** forumu tudi ena debata, ko je enemu gospodu C4 (ali je mogoče C3 bil) crkoval in ne vem ?e kaj.
Tam sem napisal, da mogoče pretirava. In kaj se zgodilo pol..........NE, ZIHER NEKAJ JE NAROBE. Cccccc....zdaj pa ne vem ve? kaj je prav in kaj ne. Pa ravno tako mu je avto crkoval....ali pa je to isti papak?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@andrej ?rn dim? Saj si oboševalec dizlov an? Zapre? mu zrak pa kadi ko fabri?ki kamin... Zakaj pa so ukinili 1.4 hdi 16V motor z 92KM, ki je bil tako ogla?evan kot neki super druper engine?
A gorazd nič ne ve o tem? Citroen ni neki "nad" avto, pa tudi ?e si ljubitelj te znamke je njeno kovanje v zvezde malo out. Tudi drugi avti so dobri in slabi...
Pa saj honda?i, fiatovci, beemwejwvci.... vsak berač svojo malho hvali al kako so ?e včasih rekli
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gargamel

Citat od: garac;2356@andrej ?rn dim? Saj si oboševalec dizlov an? Zapre? mu zrak pa kadi ko fabri?ki kamin... Zakaj pa so ukinili 1.4 hdi 16V motor z 92KM, ki je bil tako ogla?evan kot neki super druper engine?
A gorazd nič ne ve o tem? Citroen ni neki "nad" avto, pa tudi ?e si ljubitelj te znamke je njeno kovanje v zvezde malo out. Tudi drugi avti so dobri in slabi...
Pa saj honda?i, fiatovci, beemwejwvci.... vsak berač svojo malho hvali al kako so ?e včasih rekli

Ga ?e vedno prodajajo za C3

http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/PrivateCars/C3/default/MOTORISATIONS.htm

http://www.citroen.si/index.php?sv_path=6184,6281,6392,7308

hadei

Ali to pomeni, da je močen ?rni dim tudi zaradi kakšnega drugega vzroka kot, da bi se NAPRIMER kaj ?galo? sprašujem za opevani primer C4.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja ?e ti nekdo na semaforju na hitro pod avto skoči pa ti izpu?ni kolektor pri dizeljnu dol od?raufa... :emot112:  

Ne nevem od kod bi se kadilo izpod haube ?e se nič ne ?ge oz. se pol nič nikjer ne pozna vidi ali kakorkoli... Ne vem mogoče me kdo razsvetli...:emot26:

garac

@gargamel, se morda moti?? Tisto je 16, prej pa je bil 14.
@Andrej kupi si dizel, pa ti bom demonstiral. Saj ve? kako je ena loputa se ne odpre zraka ni, izguba moči, celo vgasne motor recimo...Malo je sicer čudno, da je prihajal dim izpod motornega pokrova? Dvomim, morda se je prikotalil od zadaj, ženska je menda stala ne mestu

Sicer pa se mi zdi tole nabijanje po vsem močnih forumih ena velika neumnost, tip je ?e tako veliko antireklame naredil citroenu. ?E bi imel kako drugo znamo se verjetno nebi tako žalil. Va?no, da mu je golf gti dobro delal, pa da je dober voznik, čeprav je tale C4 trikrat al kolkokrat razbil?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gargamel

Citat od: garac;2372@gargamel, se morda moti?? Tisto je 16, prej pa je bil 14.
@Andrej kupi si dizel, pa ti bom demonstiral. Saj ve? kako je ena loputa se ne odpre zraka ni, izguba moči, celo vgasne motor recimo...Malo je sicer čudno, da je prihajal dim izpod motornega pokrova? Dvomim, morda se je prikotalil od zadaj, ženska je menda stala ne mestu

Sicer pa se mi zdi tole nabijanje po vsem močnih forumih ena velika neumnost, tip je ?e tako veliko antireklame naredil citroenu. ?E bi imel kako drugo znamo se verjetno nebi tako žalil. Va?no, da mu je golf gti dobro delal, pa da je dober voznik, čeprav je tale C4 trikrat al kolkokrat razbil?

Jebiga pru ma? zmotu sem se, sem povr?no gledal bencinarje namest dizl.

gigo

Sej o anflambe citroeno c5 lahko pove iz lastnih izkušenj tudi TMA.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gargamel

Tisti, ki imate izku?nje s servisom ?tolfa, kaj pravte na to trditev: "Baje, da velja serviser ?tolfa za zelo dobrega in po?tenega serviserja in da vse stranke, ki serviserajo pri njem ne morejo verjeti kaj se vse skupaj dogaja. "

_janez_

No ja jaz nisem sližal dobrih besed o ?tolfi, probal pa nisem tako da ne morem re?t. ?rn dim je bil po moje zaradi v?gane sklopke, pa niti ni bilo tako hudo ?rn kot opisujejo. Zato mu je tudi sklopka ratala trda. Ma nič dežko naj nazaj VW kupi pa bo imel mir.

Tma

?tolfi bi morali pobrati in koncesijo in servis. Jaz bi k njemu poslal servisirat samo sovračnika... (pa to sem vedel ?e pred to oddajo na TV). Pa ?e kakšen Citroenov servis bi si to zaslučil (recimo Slejko).
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi